Világos zöld szín a belső térben

A világos zöld színt mindig vidámnak és vidámnak tartották. Ez a természet ébredő tavaszának fő színe. Jótékony hatással van az emberi pszichére. Jelenléte bármiben mindig felemelő. A világos zöld szín akaratlanul is örömet okoz az embernek a körülötte lévő világban, és gondolkodik, csak valami jóról álmodik. Ezért, ha világos zöld színű jelenlétet választ egy szobába, úgy tűnik, hogy a tavasz, a vidám hangulat és a pozitív érzelmek sarkát hozza létre magának. A világoszöld szín sokoldalúsága miatt bármilyen stílusban használható, de talán az öko-stílus jobb, mint az összes többi, mert az öko-stílus fő színe a zöld. Ez különösen a városlakókat vonzza..

Miért jó?

A szürke tónusok bősége, a színes és kontrasztos reklámok sokfélesége erős igényt okoz az emberben egy olyan sarokra, ahol a szeme pihenhet a városképtől. És ez a sarok legyen a lakása, amely csak pozitív érzelmeket vált ki, és enyhíti a stresszt és a fáradtságot. Ezért a világos zöld jelenléte a lakásban egyszerűen szükséges. A világoszöld szín szinte minden helyiséghez alkalmas, mindegyikben megtalálható a maga hasznára, jó hangulatban tartja hangulatát, nem hagyva helyet a komor gondolatoknak. Ugyanakkor a halványzöld szín harmonikusan kombinálható fa vagy más barna padlóburkolattal. De ne felejtsük el, hogy a világos zöld és más zöld árnyalatok falakat adhatnak a szobájuknak, ami kétségkívül nem fogja nagyon díszíteni. Tehát óvatosan kell alkalmazni a világos zöld színt a lakás belsejében, sallang nélkül.

Világoszöld színben nincs sallang

Nappali

A nappali az egész lakás arca és tulajdonosának büszkesége. Milyen lesz a szoba belseje, megmarad a barátaidnál, akik eljönnek hozzád egy csésze kávéért. És a vendégek benyomása mindig nagyon fontos volt a lakás tulajdonosának. És ahhoz, hogy pozitív legyen, vigyáznia kell a világos zöld jelenlétére a nappaliban. A világos zöld szín bizalmas beszélgetést folytat.

A nappali a tulajdonos büszkesége

A sötétkék vagy hasonló árnyalatú kárpitozott bútorok tökéletesen illeszkednek a világoszöld falakhoz és párnákhoz. Jó kiegészítés lehet egy elem vagy tartozék narancssárga színe.

A nappali a lakás arca

Annak ellenére, hogy a nappalit főleg rokonokkal és barátokkal való találkozókra használják, ez a szoba jól használható hivatalos környezetben (nemcsak a rokonok és barátok tartózkodhatnak a nappaliban), üzleti partnerekkel való találkozókhoz. Ezért a világos zöld szín dominálhatóvá tehető a szoba színsémájában..

Nappali barátok és üzleti partnerek számára

Remekül fog kinézni a nappali, amelyben a világos zöld szín nem dominál egyetlen részében sem, hanem mintha feloldódna a többi belső elemben. Egyidejűleg jelen lehet a falak színében, a padlóban, a párnákban stb. Rengeteg hely van a fantáziádnak.

Világos zöld színű a nappaliban

A világoszöld szín jól harmonizál ugyanazokkal a tiszta színekkel, mint ő maga. A vörös sem kivétel. Itt sem szabad fodrosnak lenni..

Tiszta színek harmóniája

Hálószoba

A világos zöld szín a hálószoba belsejében pozitív hatással van az emberre, nemcsak erkölcsileg, hanem fizikailag is. Segít csökkenteni a vérnyomást, mivel nyugtató hatású. Világoszöld színe a hálószobában sok gyönyörű napfelkelte érzését kelti, még akkor is, ha az ablakon kívüli időjárás nem kíséri.

Hálószoba

A világos zöld szín a hálószobában jól illik a kék színhez. A hálószobája igazi paradicsom lesz, ha világos zöld és kék árnyalatok uralkodnak benne. A hálószobában uralkodó hangulat romantikája és boldogsága biztosított lesz

Paradicsom sarok

Pihenőszoba / dolgozószoba

A halványzöld szín különösen jó lesz abban a helyiségben, ahol a legtöbb időt tanulás és munka után tölti. A világos zöld, narancssárga, sötétszürke és kék, barna tónusok színvilága hangulatos légkört teremt a pihenéshez vagy a kedvenc tevékenységek élvezetéhez, és növeli a hatékonyságot. Ennek a színnek a használata lehetővé teszi a béke és a pihenés légkörének megteremtését egy munkanap után, és ezek az érzések lágyan és láthatatlanul jönnek.

Vécé

A falak világos zöld színe a szoba térfogatának növelését eredményezi, segít «bővíteni» kedvenc sarkod.

Világoszöld színű térfogati hatás

Konyha

A konyha belsejében található színpaletta nem kevésbé fontos, mint más helyiségekben. Amikor világos zöld színt választ a konyhához, feltétlenül kövesse az alapvető szabályokat ennek a színnek más színekkel való kombinálására. A világos zöld szín harmonikusan kombinálható a sárga, világosbarna, bézs színnel.

Konyha színpaletta

A többlet világos zöld szín a tervezési szakértők szerint némileg megzavarhatja a színek harmóniáját. De ha tetszik ennek a színnek a dominanciája, nos, ez ízlés dolga. A fantázia repülése nem tiltott, különösen, ha öko-stílusú. A lényeg az, hogy a konyha nem tűnik monotonnak..

A lényeg az, hogy ne legyen monoton.

A világos zöld szín a konyhában azt az érzést kelti, hogy a szabadban étkezik. Mindenki ismeri az étvágyat, amellyel az étel felszívódik a természetben. Ezért a világos zöld jelenléte a konyha belsejében kétségtelenül pozitív hatással lesz az étvágyára..

Tavasz a konyhában

A szín különösen pozitív hatással van az elkészített ételek minőségére. A világoszöld szín megemeli a háziasszony hangulatát, ami természetesen befolyásolja az eredményeit «boszorkányság» a gáztűzhely felett. Ha rossz kedved van, ne várj jó ételt..

Világos zöld színe felvidít

Ha a konyha belseje világos zöld színű, akkor a szilárd sötétbarna bútorok harmonikusan illeszkednek hozzá.

Konyhai bútorok

Jelenleg nagyon népszerű az úgynevezett kontrasztkonyha, azaz egy konyha, amely kontrasztos színeket használ a belső térben. De itt nagyon óvatosnak kell lennie, különben durván megsértheti a konyhában a színek harmóniájának alapvető szabályait, valamint a színkör szerkezetét, amelyet a professzionális tervezők irányítanak a megfelelő színek kiválasztásakor..

Kontrasztos konyha

A konyha jól néz ki, ahol a világos zöld szín megosztja az uralkodó szerepét olyan színekkel, mint a lila, fehér, világosbarna.

A színek harmóniája

A világos zöld és a fehér és a fekete kombinációja azoknak szól, akik a szerényebb, rendezettebb, monokrómhoz közel álló konyhát részesítik előnyben.

Szinte monokróm konyha

Fürdőszoba / mellékhelyiség

A világoszöld szín a WC -szoba belsejében és a hideg csapvíz végre elűzi az alvás maradványait. Az öltöző harmonikusan fog kinézni világoszöld és fehér színek kombinációjával. Ez további frissességet és tisztaságot ad neki..

Öltöző

A világoszöld jótékony hatása az emberre különösen télen lesz észrevehető, amikor a zöldben hiány van a természetben. Nyáron a világoszöld szín a természet színvilágát továbbítja lakásába, és fokozza annak hatását. Reggel pedig hűvös érzést kelt. Hála neki, reggel, délután és este hangulatja vidám lesz, mert a tavasz színe nem hagy teret a kétségbeesésnek és a komor gondolatoknak a lakásában. De még egyszer szeretnék figyelmeztetni a túlzásokra világos zöld színnel, hogy a lakást látogatva a barátok ne mondják: «Zöld vágyakozás».