Világos ékezetek egy hollandiai lakás belsejében

Felhívjuk figyelmüket egy rövid túrára a holland apartmanok belsejében, európai stílusban, eredeti, színes dekorációval. A skandináv hagyományok szellemében a lakás szinte minden szobája világos színekkel díszített, a bútorokban semleges palettát használnak, de a dekorációs elemek, textíliák, szőnyegek és belső kiegészítők fényességet és egyéniséget hoznak a hangulatba. Nézzük meg közelebbről egy holland lakás berendezését.

Túránkat hagyomány szerint kezdjük az apartman fő- és központi szobájából – a nappaliból. Ez a tágas szoba magas mennyezettel nemcsak a vendég, hanem az étkező is menedékhelyévé vált. Nézzük először a pihenés szegmensét – egy kényelmes kanapé, praktikus sötétszürke kárpitozással lett a lágy zóna középpontja, amely egy hosszú szálú meleg szőnyegen ül. A modern belső terekben egyre gyakrabban találhat egy kandalló konstruktív utánzatát. Egy ilyen belső elem nem látja el a szoba fűtésének funkcióját, de természetesen díszíti, emeli a vonzerő állapotát és szintjét. A rögtönzött kandalló fülkéjében általában gyertyák kompozícióit készítik (néha különböző módosítások gyertyatartóiban). A palást a dekoráció és a különböző aranyos gizmók állványaként szolgál. A kandalló felett egy gyönyörűen bekeretezett tükör vagy egy eredeti festmény. A kandalló mindkét oldalán vagy a kandalló fölött fali lámpákat vagy lámpákat helyeznek el. Ennek eredményeképpen még az inaktív kandalló is a figyelem középpontjába kerül..

Nappali

Különös figyelmet szeretnék fordítani az eredeti kivitelű dohányzóasztalra. Ez a bútordarab inkább úgy néz ki, mint egy raklap, amely különféle fadarabokból készült, élénk színekkel festve. Az alacsony asztal nemcsak tökéletesen ellátja az állvány funkcióját, hanem diverzifikálja a nappali színpalettáját, hozza az egyediség egyik elemét, mert egy ilyen bútordarab saját kezűleg is elkészíthető, személyre szabva a teret.

Kávézóasztal

A kanapéval szemben, az ablakok közötti térben TV -zónát helyeztek el, amelyet kiterjedt dekoráció vett körül. Itt van egy fénykép sötét keretben, és egy nagy élő növény egy kádban, fonott kosár formájában, és egy csokor vázában az alacsony állványon.

TV terület

A modern belső terek gyakran harmonikusan vesznek fel antik bútorokat vagy antik dekorációs elemeket. És ebben a nappaliban a falak fehér árnyalata kiváló háttere lett egy pár antik utazótáskának, amelyek tárolórendszerekként és díszítő elemként használhatók egy meglehetősen visszafogott belső térben..

Vintage bőröndök

Itt, a nappaliban egy étkező található egy eredeti étkezőcsoporttal. Egy tágas, feketére festett faasztal gyűjtötte köré a híres tervező hófehér székeit, hófehér ülésekkel és világos színű fa lábakkal. De a csoport vitathatatlan vezetője egy keskeny, világos smaragd színű kanapé volt, dekorációval.

Étkező

A szoba elég nagy, így a mennyezeti csillárok önmagukban nem elegendőek két különböző funkcionalitású zóna megvilágításához. A fali lámpákat úgy tervezték, hogy elegendő megvilágítást biztosítsanak az egész helyiség számára, és a szoba különböző szegmenseiben elhelyezett gyertyák meghittebb, romantikusabb légkört teremtenek..

Fekete étkezőasztal

A kanapé és a szőnyegdísz tökéletesen illeszkedő színvilága tervezői lelet lett. Világos, de ugyanakkor kellemes a szemnek, a gazdag malachit színe az étkező kiemelésévé vált..

Fényes malachit

Ebéd csoport

A hófehér lépcső mentén, egy dekoratív kompozíció mellett, amely kis keretes fényképekből, tükrökből és órákból áll, felmegyünk a második emeletre, ahol megnézzük privát szobáinkat és haszonelvű helyiségeinket..

Lépcső fel

Az első hófehér kivitelű hálószobában nem is a központi bútordarab vonzza a figyelmet – egy nagy ágy puha fejtámlával, hanem egy antik éjjeliszekrényekből, asztali lámpákból és eredeti dekorációból álló kompozíció. szokatlan alak.

Hálószoba

Egy másik hálószoba egy ferde mennyezetű és összetett geometriájú szobában található. A fehér kivitel ebben az esetben tökéletes választás minden felület díszítésére, és kiváló háttér egy fekete kovácsoltvas ágyhoz. Világos kép és színes ágynemű segítségével fel lehetett hígítani a padlás hófehér idilljét.

Kovácsoltvas ágy

Hálószoba dekoráció

A tetőtéri szoba nem gazdag terekben a teljes értékű tárolórendszerek befogadására, ezért minden lehetőséget ki kell faragni a beépített szekrények vagy komódok telepítésére. Az alacsony tárolórendszeren található rögtönzött fésülködőasztal jól megvilágított, mivel a tetőablak alatt van.

Asztalt terít

A hálószoba mellett van egy fényes csempével burkolt fürdőszoba. «föld alatt» világoskék». A fürdőhelyiség hűvös díszítésében egy kis melegséget hozott a fürdőszoba alatti tér fa lécekkel való díszítése..

Fürdőszoba

Egy kicsi, de ugyanakkor elegendő méretű szoba minden szükséges vízvezetékkel és tulajdonsággal rendelkezik. A kék kerámia csempe világos árnyalatainak fényében a szaniterek fehérsége különösen káprázatosnak tűnik.

Fürdőszoba dekoráció

Még egy haszonelvű helyiségben is helyet kapott a további dekoráció, például a zöld növények vázába való telepítéséhez.

Növény a fürdőszobában

Mosogató