Vidéki konyha modern csavarral

Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg egy univerzális konyha tervezési tervével, amely modern stílusban készült, vidéki elemek ihlette. Ez a tágas szoba hihetetlenül funkcionális – nemcsak a konyha szerepét töltheti be, hanem reggelizőhely, étkező és akár iroda is. Vessünk egy közelebbi pillantást a konyha belsejére, amelynek kialakítása univerzális bázissá válhat a saját főzőhelyisége felújítási ötleteinek gyűjtéséhez..

Modern konyha

A tágas konyhában egy U alakú elrendezésű bútor garnitúra és egy nagy konyhasziget helyezhető el. A munkafelületek, a tárolórendszerek és a háztartási készülékek elrendezésében hiányosságok vannak, mivel a szoba átjárható, és több be- és kijárattal rendelkezik. Az ilyen nagy konyhazónák bármilyen színpalettát megengedhetnek maguknak. A tervezők választása a fehér és a szürke tartományra esett, mint a legsemlegesebb és legsokoldalúbb lehetőség mind a belsőépítészetben, mind a bútorokban. Ezenkívül semmilyen más szín nem indítja el a carrarai márvány ereit oly módon, hogy a konyhai hátlap és munkalapok készüljenek..

U alakú elrendezés

A nagy ablak mellett található mosogató minden háziasszony konyhai álma. Ez az elrendezés nemcsak lehetővé teszi, hogy a konyhai munkaállomásnak ezt a részét mindenhol természetes fényben használja, hanem lehetővé teszi, hogy megcsodálja a kilátást az ablakon, miközben rutin házi feladatokat végez..

Mosogató az ablaknál

Az esti munkafolyamatok kényelmes végrehajtásához a mosogató munkaterülete fölött három függőlámpa rendszer van felszerelve. Az átlátszó árnyalatok könnyűnek és szellősnek tűnnek, gyakorlatilag feloldódnak az ablakból érkező természetes fényben.

Rozsdamentes acél csillogás

A rengeteg tárolórendszer lehetővé teszi, hogy a legapróbb részletekig átgondolja a teljes konyhai felszerelést, megtalálja a helyét minden konyhai elemhez és tartozékhoz, ami a legkényelmesebb a kényelem és a keresési idő szempontjából. tulajdonosok. Pántos ajtók, kihúzható és kihajtható fiókok-mögöttük a konyhai eszközök egész világa rejlik.

Tároló rendszerek

Az evőeszközök és egyéb háztartási eszközök elválasztói pótolhatatlan asszisztensek a konyhai eszközök racionális tárolásának megszervezésében. Ezeket a kényelmes fiókbetéteket általában a konyhai egység gyártójától lehet megrendelni. Ha kész bútormegoldást vásárolt a konyhához, akkor az ilyen elválasztókat külön értékesítik a standard szélességű szekrényekhez. Az evőeszköz nyílások fából és műanyagból egyaránt kaphatók.

Fiókbetétek

Hasonló fiókbetétek találhatók különféle termékek tárolására, például üvegek fűszerek, mártások, olajok tárolására. A fűszerek tárolására szolgáló cellákat a legkényelmesebb a tűzhely közelében lévő fiókba helyezni. Tehát nem kell további lépéseket tennie a megfelelő tégely megtalálásához, minden meglesz «kéznél».

Elválasztók fiókokhoz

Nagy figyelmet fordítottak arra, hogy megfelelő háztartási gépeket találjanak a modern konyhákhoz a legmodernebb készülékmodellekkel. A rozsdamentes acél ragyogása tükröződik a konyhai homlokzat szerelvényeiben és teljesen «vitatkozik vele» fából készült szekrényfelületek szürkés felületével.

Készülékek

A tárolórendszerek, háztartási készülékek és munkafelületek másik blokkja világosabb szürke tónusú és sima textúrájú. A konyhában lévő boltíves mennyezet miatt a tervezőknek lehetősége volt a mennyezetből megtervezni a konyhaszekrények felső szintjének helyét. A konyhaszekrények világosabb és világosabb képének létrehozásához homlokzatuk volt «hígított» üvegbetétek. Az ilyen vitrinek nemcsak lehetővé teszik a tulajdonosok számára, hogy képet kapjanak az egyes tárolórendszerek tartalmáról, hanem a konyha homlokzatainak világosabb, szellősebb megjelenését is..

Vitrinszekrények

És ismét példákat látunk a konyhai tárgyak intelligens tárolásának megszervezésére. A vágódeszkák tárolására szolgáló kihúzható tálcák közvetlenül a mosogató mellett találhatók. A háziasszony könnyen megtalálhatja a megfelelő táblát a zöldségek vágásához, amelyet éppen ott mosott meg. A mély fiók a nagy doboz gabonafélék tárolására tervezői lelet, általában az ilyen terjedelmes csomagokat nagyon kényelmetlen tárolni.

Intelligens tárolórendszerek

Az étkező egy kis kiterjesztéssel rendelkezik a konyhai együtteshez. A konyhai homlokzatok szürke szerkezetének kivitelezése megismétlődött egy kis munkaterület megszervezésekor. A kényelmes elhelyezkedésnek köszönhetően számlákat tölthet ki, recepteket írhat le vagy bármilyen egyéb házimunkát végezhet anélkül, hogy elmozdulna a konyhától, ahol például az ebédet a tűzhelyen főzik, vagy a desszertet a sütőben sütik..

Munkahely

A konnektorok kényelmes elhelyezése mindenféle eszköz feltöltéséhez való csatlakoztatáshoz, lehetővé teszi a mobil eszközök kézben tartását a fiókban.

Doboz a kütyük újratöltéséhez

Továbbá, nem messze a konyhától, van egy kis kóstoló. Az italok tárolásához, elkészítéséhez és kóstolásához szükséges minden racionális elhelyezése, a borhűtőtől a polcokon, különféle poharakkal és rázógépekkel megkönnyíti a megfelelő cikk megtalálását. Az alsó szekrények helyiségébe épített borhűtő pontosan megismétli az alsó réteg fiókjainak és a felső réteg nyitott polcainak kialakítását, harmonikusan illeszkedik a teljes együttesbe.

Kóstoló állomás

És az utolsó haszonelvű szoba a konyhától nem messze a mosoda. A közös asztallap alá helyezett mosógép és szárítógép az egész bútor együttes részévé vált. A fiókokból, lengőszekrényekből és nyitott polcokból származó kényelmes tárolórendszerek kényelmes rendszerré váltak, amiben mindent el lehet helyezni – a háztartási vegyszerektől és a piszkos vászontól a tiszta ruhák elhelyezéséig. A bútor együttes munkalapjába integrált mosogató lehetővé teszi a szükséges mosás azonnali elvégzését, például annak érdekében, hogy megszabaduljon a cipőktől származó szennyeződéstől, amelyet a háziasszony úgy döntött, hogy lemossa.

Mosoda

A mobil kosár a piszkos ruhanemű keréken történő összegyűjtésére időt és energiát takarít meg a háziasszonynak. A piszkos ruhák összegyűjtésével egy nagy háztartás különböző szobáiból könnyen és természetesen áthelyezheti a kosarat egészen a mosókonyháig. Ha a kosarat nem használják, kompakt módon tárolják a számára speciálisan kijelölt fülkében, és nem zavarja a mosókonyha forgalmát.

Mobil mosókosár