Uskrsna misa za koncert Coachelle Kanyea Westa

Kako je najavio, Kanye West predstavio je svoju predstavu na festivalu Coachella kao misu ove uskrsne nedjelje. Usred programa pjesama i plesova prožetih duhovnošću, kralj moderne pop kulture također je izveo svoj novi naslov Voda, pred velikom publikom od oko 50.000 ljudi. Izvedba koja nije prva za Kanyea Westa, koji je u prošlosti već bio domaćin vjerskih susreta.

Kanye West priredio je Coachella show s koncertom crkvene službe

fotografija koncerta Coachelle Kanyea Westa izvedenog kao misa na Uskrs

Izgrađen na visinama brda s pogledom na mjesto Coachella, ured je poprimio festivalski festivalski festival, s brojnim štandovima koji nude doručak i druge proizvode za jutarnje uživanje. Kao i obično, Yeezus je mogao obilježiti događaj komercijalnim dodirom, prodajom tekstila izvedenog iz njegove izvedbe, kolekcijom dukserica, čarapa ili drugih majica u slavu kršćanske religije i nužno visokim cijenama.

Vjerske pjesme i roba za pashalnu misu Kanyea Westa u Coachellu

Masovni koncert Kanyea Westa okupio je više od 50.000 ljudi u Coachellu

Zbog orguljske melodije Kanye West započeo je svoju mističnu predstavu tako što je svoj ulaz okružio zborom s odgovarajućom odjećom, prije nego što je formirao krug oko brda, živčano središte događaja i koji nije podsjećao na okruženje Teletubbies za neke korisnike Interneta. Reper i njegova grupa tada su odlučili izvesti klasike soul glazbe, kroz pjesme Roya Ayersa, Otisa Reddinga, Stevieja Wondera i pjesme Do I Do.

Uživo / misno slavlje pred 50.000 gledatelja

Kanye West predstavio je novu pjesmu Water tijekom svog masovnog nastupa uživo u Coachellu

Trajanje koje je trajalo tri sata, emisiju je obilježilo prisustvo mnogih gostiju, poput repera Kid Cudija i Chance the Rappera, koji će predstavu zatvoriti prije posljednje DMX mise. Kardashian klan također je dio stranke. Šlag na tortu, Kanye West iskoristio je događaj koji se izravno prenosio na Youtubeu za izvođenje nove pjesme “Water”.

Kanye West iskoristio je događaj za otkrivanje svog novog naslova “Voda”

Kanye West stavio je na prodaju robu inspiriranu religijom tijekom svog koncerta na Coachelle