Tetőtéri lakás lakonikus belső tere

A modern stílus a lakóépületek belsejében egyre harmonikusabb keveréke a minimalizmus praktikussága, a high-tech stílus technológiai hatékonysága és az avantgárd eredetisége között. Jellemzően a személyes és haszonelvű terek díszítése semleges színvilág, a felületek díszítésének praktikus módjaival kombinálva. Az egyszerű, de nagyon könnyen kezelhető és tisztítható bútorok harmonikusan kombinálhatók a háztartási és digitális készülékekkel, vonzó megjelenést és hihetetlenül terhelhető funkcionális szövetséget alkotva. Ha mindezzel dekorációs elemeket használnak, akkor szükségszerűen eredetiek, egyediséget hozva a belső térbe, amelyet másképpen nem nevezhetünk művészeti tárgynak. Ebben a kiadványban szeretnénk bemutatni Önt egy lakás ilyen belső kialakításával..

Lakonikus belső tér

Kezdjük minitúránkat egy lakonikus, praktikus és kényelmes nappalival. Ez a világos és szellős tér, amelynek felületei és berendezése semleges színpalettával van díszítve, szó szerint mindenkit kikapcsolódásra, nyugalomra és pihenésre késztet. Nem titok, hogy a hófehér falak sok érzelmet csillapíthatnak, és egy kemény munkanap után sokunknak szüksége van rá. Egy működő kandalló is segíthet a megnyugvásban és a pihenésben – a tűz táncos csillogását nézve önkéntelenül ellazulunk, megállítjuk a gondolatok, érzelmek és a saját életünk eszeveszett futását. A kényelmes puha kanapé, amely az egyes modulok sarokkombinációja, amelyet tetszés szerint elhelyezhet, a nappali puha ülősarokának középpontjává vált. Egy kényelmes karosszék kísérte magas háttámlával és könnyű kerek dohányzóasztallal. Csak a mustársárga kanapépárnák hígítják a szoba hófehér-szürke palettáját..

Nappali puha rész

A nappali tárolórendszerek olyan egyszerűek és tömörek, mint maga a kialakítás. A nyitott polcok hófehér kialakítása és az alsó tárolórendszerek kis szekrényeinek sima homlokzata nemcsak nem terheli a nappali berendezését, hanem szinte láthatatlannak tűnik. Ebben a szobában semmi sem irritálja a szemet, nem kerül előtérbe a szoba általános felfogásában, nemcsak harmonikus képet teremtve a nappaliról, hanem igazán pihentető légkört családi nyaralásokhoz vagy baráti összejövetelekhez.

Kandalló

A beépített világítási rendszer a mennyezet kerülete mentén, a nyitott polcok alsó részén és a nagy rekeszajtókban elegendő megvilágítást biztosít, amelynél a hófehér szoba nem tűnik túl hidegnek, de lehetővé teszi a a benne lévő lakást olvasni vagy kreatívnak lenni.

Tolóajtó

Az eredetileg kivitelezett rekeszajtókat félretolva a konyhában találjuk magunkat, amely kényelmesen a nappali mellett helyezkedik el, ugyanakkor elkülönül a közös helyiségtől, ami sok lakástulajdonos számára előfeltétele a kényelmes tartózkodásnak mindkét térben ..

Bejárat a konyhába Modern lakás belseje tetőtérrel

A modern konyhák egyre inkább olyanok, mint a jövő filmjeinek díszletei, amelyek nem is olyan régen elbűvöltek bennünket, és mára valósággá váltak. Hihetetlenül csúcstechnológiájú háztartási készülékek, harmonikusan integrálva a tárolórendszerek sima homlokzatába, rejtett világítás, többszintű mennyezeti és falpanelek, csúszó mechanizmusok, amelyek elrejtik a további teret-a konyha belsejében minden a legkényelmesebb légkört, egyszerűsítse az összes munkafolyamatot és csökkentse a főzés utáni tisztítási folyamat költségeit.

Konyha szigettel

Ha korábban a konyhasziget volt az úgynevezett kellemes «bónusz» a konyhakészlethez, manapság ez a konyha igazi középpontja. És ez nem csak azért történik, mert gyakran egy mosogató vagy egy főzőlap van beépítve a munkafelületeibe, és az alsó része tele van különböző módosításokkal rendelkező tárolórendszerekkel. De azért is, mert a konyhasziget a család reggeli reggeli közbeni gyülekezési helyévé válik, mielőtt a háztartás minden tagja megkezdi a dolgát, vagy este vacsorát készít, amikor hazatérése után mindenki megoszthatja benyomásait az eltöltött napról, történtek..

Hófehér felületek

A konyha kontrasztos belseje némi dinamizmust kölcsönöz a szobában zajló összes munkafolyamatnak, nem beszélve a haszonelvű helyiségekben a fekete-fehér időtálló kombinációjáról. A tolóajtók mögé rejtett mini-irodaterület igazi fénypontja lett ennek a konyhának. Az eredeti, de ugyanakkor praktikus tervezési megoldás egyediséget adott a konyhabelső karakterének.

Kontrasztos belső tér

A lakás minden további, haszonelvű szobája a falak hasonló hófehér változatában készült, és a padlóburkolathoz világos fákat használnak. A lépcsőn felmegyünk a tetőtéri szobákba, ahol a hálószobák és a fürdőszobák találhatók..

Tetőtéri lépcső

Az első hálószoba biztonságosan nevezhető hófehérnek. A bonyolult felépítésű, sok párkány és ferde mennyezet aszimmetrikus tetőtéri terek esetében a fehér kivitel a legelfogadhatóbb megoldás a mennyezet és a falak díszítésére. A hálószoba a minimalizmus szellemében van berendezve, ami szinte minden lakásban megtalálható. Egy nagy ágy és egy beépített tárolórendszer tükrös ajtókkal talán a szoba teljes berendezését alkotta az alváshoz és a pihenéshez..

Fehér hálószoba

A hálószobával szomszédos fürdőszoba ugyanolyan minimalista belső térrel rendelkezik. Ugyanaz a hófehér kivitel, csak világos fapadlóval és a zuhanykabin felületeinek mozaikcseréjével, csillogó fehér vízvezetékkel és szerény bútorokkal hígítva, meglehetősen tágas (fürdőszobai) térben.

Fürdőszoba a tetőtérben Zuhanykabin

Egy másik hálószoba kontrasztosabb kialakítású. A sötét színű falpanelekkel és tükrözött felületekkel kombinálva az ágy fejrészén lévő ékezetes fal harmonikus szövetséget hozott létre, amely nemcsak diverzifikálta a hálószoba színvilágát, hanem kiemelte a központi bútordarabot és a szoba fókuszközpontját szoba – az ágy..

Hálószoba sötét fejtámlával

A hálószoba mellett található egy nagy és funkcionális fürdőszoba, sötét bézs tónusokkal. A nedvességálló dekoratív vakolat a hófehér vízvezetékek harmonikus hátterévé vált, a tükör- és üvegfelületek használatának köszönhetően a szoba nemcsak vizuálisan bővült, hanem «könnyen» a vizuális észlelés szempontjából.

Bézs fürdőszoba

A beépített világítási rendszer nemcsak a szoba megvilágítását biztosítja a vízi eljárásokhoz, hanem törli a szerkezeti elemek és a szoba berendezése közötti vonalakat.

Tükrös szekrények

Fürdőszoba világítás