Sådan slipper du af lopper i en lejlighed

Lopper er små, smidige insekter, der lever af dyrs blod. De er meget frugtbare og har smertefulde bid, der kan have alvorlige konsekvenser. Derfor, efter at have fundet disse skadedyr, går vi til deres umiddelbare ødelæggelse. Men før vi starter kampen, skal vi helt sikkert identificere det insekt, som vi går ind i en duel med. Hvorfor er dette vigtigt, fordi vi stadig vil ødelægge eventuelle skadedyr? Det er rigtigt, men hvert insekt har sine egne bekæmpelsesmetoder. Og hvis du forgifter insekter med loppegift, vil der ikke være noget resultat, og omvendt. Derfor vil vi definere flere tegn, hvormed du kan skelne lopper fra andre insekt skadedyr:

 • Lopper springer, og højt nok.
 • For det meste bider disse insekter fødder.
 • Udseende. Prøv om muligt at fange skadedyret og sammenlign med billedet eller beskrivelsen.

Når du er sikker på, at det er en loppe, skal du undersøge alle de mulige og tilgængelige metoder til bekæmpelse af insekter. At slippe af med parasitter kræver omhyggelig forberedelse, kompleks og meget hurtig operation. Derefter skal du finde ud af, hvordan insekterne kom ind i rummet. Enten på et dyr, så skal det behandles ordentligt eller fra gaden, som er mere velegnet til private huse. Derefter skal alle forholdsregler tages for at undgå genindtrængning af parasitterne. Eller måske dukkede lopper op på begge måder. Under alle omstændigheder er det nødvendigt at behandle dyret og hele lejligheden. Dette skal gøres, som allerede nævnt, i etaper og hurtigt..

To dele:

Her er nogle forskellige måder at håndtere lopper på.

Del 1: Behandler din lejlighed for lopper

Lopper

1. Botanisk støv blandet med boratpulver eller borsyre

Den letteste måde at dræbe lopper på er i æg- og larvestadiet i deres udvikling, i løbet af denne periode er de mest sårbare. Voksne lever kun i cirka en uge, hvis de ikke fodrer med værten. Og loppelarver kan leve op til flere måneder, så du skal starte med at udrydde larverne. Denne blanding hjælper med at forhindre larverne i at blive til lopper..

 • Botanisk støv fungerer som en gift for loppernes mave.

Botanisk støv

 • Man skal passe på ikke at indånde botanisk støv og boratblandinger. Brug en maske, når du bruger støv og blanding.

Beskyt dig selv med en maske

 • Sprøjt tæppe, alle møbler, senge og steder, hvor din hund eller kat sover med botanisk støv. Efter behandlingen er det bedst ikke at være hjemme i mindst 24 timer. Du skal give blandingen en dag til afregning. Når du vender tilbage, støvsug gulvtæppet, møblerne, vask lagner.

Bland vand og vaskemiddel

2. En blanding af vand og opvaskemiddel

det er som en giftig loppepøl. Når de er i denne blanding, dør de. Fyld lavvandede skåle med vaskemiddel og vand.

 • Læg denne blanding af vand og vaskemiddel i en meget lav skål og læg den på gulvet, så lopper ved et uheld hopper i den..
 • Du kan også placere blandingen nær et natlys. Lopper tiltrækkes af lys. Når han nærmer sig ham, vil mange af dem falde i blandingen og dø..

Fanget tæt på en lyskilde Citronsaft spray

3. Brug citron på de berørte områder

Skær en hel citron i tynde skiver og læg den i en halv liter vand. Bring vand i kog. Lad det brygge natten over. Hæld i en sprøjteflaske og sprøjt de berørte områder.

Stykker af cedertræ

4. Brug stykker cedertræ i de berørte områder

Cederstykker kan findes i dyrebutikken eller i brancheafdelinger. Lopper hader lugten af ​​cedertræ, de undgår det på alle mulige måder..

 • Det er vigtigt at sikre, at dit kæledyr ikke er allergisk over for cedertræ. Mange hunde har denne type allergi. Så selvom cedertræ holder lopper væk, bør du ikke bruge det, hvis det gør ondt på din hund..

Det er vigtigt at sikre, at din hund ikke er allergisk over for cedertræ.

 • Hvis dyret ikke er allergisk over for stykker cedertræ, skal du hælde dem i hjørnerne af værelserne, på det sted, hvor hunden sover og under møblerne..

Pose med stykker cedertræ på det sted, hvor kæledyret sover

 • Ved hjælp af cedertræ kan du også sikre din seng. For at gøre dette skal du pakke cedertræsstykkerne ind i en bomuldsklud og læg dem under din pude. Dette vil sikre, at din seng forbliver skadedyrsfri. Plus, det vil give en dejlig duft..

Cedertræ under puden Loppesalt

5. Drys salt på dit tæppe

Salt er et tørremiddel, hvilket betyder, at det absorberer fugt fra ting og tørrer dem ud. Når saltkrystaller klæber til en loppe, forårsager det gnidning og skrabning, og som følge heraf betydelig blødning og død af loppen, når den bevæger sig..

 • For at gøre dette skal du bruge et meget finkornet salt. Jo finere jo bedre: saltet skal være fint nok til at klæbe til loppen.
 • Efter 7-10 dage støvsug det saltede område meget grundigt, og sørg for at fjerne alt salt og loppekroppe fra gulvtæppet. Gentag processen en eller to gange mere.

Støvsug saltede områder grundigt

 • Når du er færdig med at støvsuge, skal du smide den gamle vakuumpose ud og lægge en ny i og blive ved med at støvsuge.

Vakuum, vakuum og vakuum

6. Vakuum, vakuum, vakuum

Gå rundt i alle berørte områder, især hvor dit kæledyr sandsynligvis er. De fleste lopper vil ikke kunne overleve i den såkaldte tornado i en vakuumpose.

 • Folk får ofte kraftfulde supersugerstøvsugere, men en mellemstor støvsuger vil også gøre det godt..
 • Drys mølgift på gulvtæppet eller inde i vakuumposen og støvsug igen. Dette vil hjælpe med at dræbe lopper..

Mølgift er også velegnet til lopper

 • Efter støvsugning skal du altid kassere vakuumposen. Dette vil hjælpe med at undgå geninfektion..

Loppefælder

7. Loppefælder

De fungerer på nogenlunde samme måde som blandingen af ​​vand og vaskemiddel beskrevet ovenfor. Lopper tiltrækkes af varme og skarpt lys og er fanget..

8. Gulvspray

Spray til gulv og strøelse med insektvækstregulator (IGR). IGR stopper loppeudvikling og forstyrrer derved avlscyklussen. Den mest økonomiske måde er at købe et koncentrat og blande som anvist. Typisk skal blandingen bruges to gange med mindst tre og en halv ugers mellemrum. Det er tilrådeligt at sprøjte de områder, hvor dit kæledyr ofte findes månedligt i hele loppesæsonen..

 • Det er meget vigtigt, at IGR ikke er giftig for pattedyr. Dette giver dig mulighed for at bruge denne spray selv til dem, der har børn eller små dyr som hamstere, krybdyr, fisk og andre..

Del 2: Behandler dit kæledyr for lopper

Dyrehåndtering

1. Rengør dit kæledyr regelmæssigt

Badning hjælper med at dræbe lopperne, der lever på det. Men glem ikke at bruge andre metoder til at dræbe lopper, såsom en støvsuger, boratblanding og stykker cedertræ. Faktum er, at der i miljøet altid kan være lopper i forskellige udviklingstrin, som venter på øjeblikket at hoppe på dyret..

 • Brug loppesæbe til at bade dit kæledyr og start nær ørerne, øjnene, næsen, munden og under halen. Når lopper fornemmer vandet, leder de straks efter et sikkert sted på dyret, nemlig nær ørerne, øjnene, næsen, munden og anus. Derfor skal disse steder først behandles med sæbe, før hele dyret befugtes, så lopperne ikke har nogen steder at slippe væk..

Indledende behandlingsområder

 • Når du har sæbet dit kæledyrs sårbare områder, skal du væde det grundigt og vaske sæben over hele kroppen. Lad dyret være i sæben i mindst 10 minutter, så sæben virker på lopperne. Rid derefter de døde lopper ud, når kæledyret tørres..

Skyl og kæm dit kæledyr

 • Hvis dit kæledyr ikke reagerer godt på loppesæbe, kan du prøve en sæbe, der indeholder eukalyptus, tea tree olie eller cedertræolie. Lopper kan ikke lide disse træers olier, så du kan bruge dette til din fordel..
 • Du kan også bruge loppeshampoo i stedet for sæbe. Dens virkning og anvendelsesmåde er den samme som for sæbe. Den eneste forskel i formuleringerne og komponenterne er, at shampooen er lidt blødere i virkningen på dyr..

2. Brug loppeprodukter til dine katte og hunde

Disse produkter er Advantage eller Frontline, som er målrettede behandlinger, der påføres kæledyr månedligt. Selvfølgelig er der mange andre mærker af lægemidler af denne type..

 • Typisk påføres disse pletbehandlinger på dit kæledyrs hud i området mellem skulderbladene og flere steder ned ad rygsøjlen. Medicinen trænger ind i huden og fjerner skadedyrene fra dyret.

Loppedråber

3. Særlige midler

Behandl huden med specielle præparater, og brug den altid sammen med en IGR (Insect Growth Regulator). Dette forhindrer lopperne i at tilpasse sig behandlingen. Men det kan også ske, at behandlingen af ​​lopper bliver ineffektiv. Dette tyder på, at insekterne er vant til en bestemt type behandling, det vil sige til de lægemidler, du bruger (herunder kemikalierne i loppebånd). I dette tilfælde skal du ændre lægemidlerne, men sørg for at bruge tandemet til stedet for behandling af lægemidler og insektvækstregulerende spray, bare tag andre mærker. Hvorfor er det vigtigt at bruge spray til vækstregulator? Faktum er, at det vil stoppe udviklingen af ​​efterfølgende generationer af insekter og i høj grad forhindrer tilpasning til behandling..

4. Piller er også en god måde at befri dit kæledyr for lopper.

specielt designet til dette formål. Naturligvis gives de gennem munden til dyret i henhold til brugsanvisningen. Tabletterne begynder at virke inden for få timer. Under pillernes virkning dør lopper, men i dødsfaldene begynder de at bide ejeren. Badning af dit kæledyr hjælper med at lindre smerter og lindre tanden fra døende insektbid..

 • Loppepiller kan få nogle katte til at blive hyperaktive, skrige eller hive efter vejret. Hvis dette sker, kan du prøve at reducere den anbefalede dosis, men du skal muligvis springe over pillerne helt eller prøve et andet mærke. Men hvis katten igen reagerer utilstrækkeligt på piller af et andet mærke, er det værd at opgive denne type behandling helt. Brug kun dråber.

Loppepiller til mad

5. I betragtning af at lopper lever af dyrenes blod, er det muligt at handle på dem og fortsætte herfra

 • Tilsæt lidt eddike til dyrets vand. Men denne metode er kun egnet til hunde, under alle omstændigheder skal du ikke give eddike til katte, da deres pH er meget mere følsom end hunde. Bland en spiseske æblecidereddike og vand i en skål. Du kan også bade dyret ved hjælp af vand og eddike..

Bemærk.