Prekrasan dizajn i dizajn za novi iPhone 6

Možda ste primijetili da korisnici iPhonea općenito ostaju vjerni marki. IOS uređaj koji uključuje iPhone popularan je u cijelom svijetu. Apple u svojim proizvodima koristi najbolju kvalitetu dizajna hardvera. Lansiranjem prvog iPhonea 2007. tvrtka je dosegla iPhone 5S kao najnoviji model. Svejedno, iPhone 6 se očekuje ove godine. Mnogi dizajneri stvorili su dizajn na njezinom izgledu. evo nekih prekrasni dizajni iznimno:

Veliki ekran

Apple će lansirati velike zaslone u konkurenciji Samsung galaxy note phableta. Očekuje se da će imati ekran veći od 5 inča. Ovaj fabletni iPhone neće biti sličan iPhoneu. Apple će lansirati novu kolekciju phableta.

iPhone zrak

Dizajn Cicaressee dizajna. To je kombinacija iPhone5s i Appleovog iPad zraka. Ima glatka i sjajna zakrivljena leđa. Postoje nagađanja da Apple neće krenuti u ovom smjeru, ali Cicaressee je siguran u svoj dizajn..

iPhone 6 s 5.1 -inčnim Retina2 zaslonom

Napravio ga je Joseph Farahi iz Ovalpicure. Ovo je iPhone ekran dijagonale 5,1 inča sa kućištem sličnim onom iPhone 5s. dizajn karakterizira kamera od 10 MP, 4K video snimanje pri 500 fps, eclair 2 Retina 2 i solarno punjenje.

Nema gumba Početna

Smatra se praktičnim i dobrim dizajnom za iPhone 6. Dizajn je francuske web stranice koja spominje da će struktura telefona biti slična onoj iPad mini. Također pokazuje da telefon neće imati tipku Home ili raspon kao prethodni modeli. Učinit će zaslon većim i svjetlijim.

Zaslon od ruba do ruba

Obično je ovo dizajn s prozirnim stranama telefona ili zaslona koji se protežu do strana telefona, dajući mu 3D efekt. Uz telefon će imati gumb za kontrolu glazbe i glasnoće. Ovaj zaslon od ruba do ruba doista je spektakularan.

Sažetak

Apple iPhoni uvijek stvaraju galamu oko umjetnika i štrebera prije njihovog objavljivanja. Svaki od navedenih dizajna može učiniti da telefon izgleda senzacionalno i predstavlja veliko natjecanje za njegove kolege..

Novi iPhone 6 izazov je za dizajnere koji vole lijep dizajn

novi dizajn iphone-6

Styling novog iPhonea 6 otkriva njegov prekrasan dizajn

novi-iphone-6-dizajn-pogled

Prekrasan dizajn daje izniman duh novom iPhoneu 6

novi-iphone-6-dizajn-veliki pogled

Tanak i s Retina zaslonom, dolazi novi iPhone 6!

novi-iphone-6-dizajn-veliki-tanak prikaz

Prekrasan dizajn čini novi iPhone 6 must-have godine

novi-iphone-6-dizajn-veliki-crni prikaz the-new-iphone-6-design-grand-retina-view the-new-iphone-6-design-view-grand-retina-two novi-iphone-6-dizajn-pogled-velika-retina-tanja usporedba novog-iphone-6-dizajna-pogleda-grand-retina-plus-tanka novi-iphone-6-dizajn-prikaz-veliki-retina-plus-tanak-usporedni dijapozitiv novi-iphone-6-dizajn-prikaz-grand-retina-plus-tanak-slajd-usporedba-crna novi-iphone-6-dizajn-prikaz-grand-retina-plus-tanak-slajd-usporedba-crna-tri the-new-iphone-6-design-view-grand-retina-plus-slim-black novi-iphone-6-dizajn-grand-retina-plus-tanak-crni-pogled sprijeda novi-iphone-6-dizajn-pogled-velika-retina-plus-tanka-crna-prednja stražnja strana

Nadamo se da vam se svidio naš članak o prekrasan dizajn i dizajn novog iPhonea 6.