Pragt af naturlige nuancer i sofistikerede grønne gardiner

Mættet grønt på forårs alpine enge, dæmpede farver på en hvedemark, kølige nuancer af et tilgroet reservoir, fortryllende skønhed af smaragd Ural sten …

Vores fantasi hjælper hjælpsomt flere og flere nye billeder, på en eller anden måde forbundet med grønne farver. Og med god grund: psykologer er sikre på, at den grønne farve fremkalder en følelse af harmoni, fred og ro. Grønne nuancer er beroligende, afslappende og foryngende. Det menes, at denne naturlige farve er god til at stimulere hukommelse..

Udsøgt stue

Grønlige toner har vundet enorm popularitet i skabelsen af ​​moderne interiør. Alsidigheden i denne farve giver dig mulighed for at bruge den i ethvert rum – i soveværelser, stuer, børns hjørner og endda i køkkenet..

Som du ved, er gardiner et meget vigtigt element i ethvert interiør. De pynter ikke kun hjemmet og giver det enestående, men giver også lokalerne en særlig komfort. Takket være velvalgte gardiner kan en almindelig lejlighed ændre sig til ukendelighed, erhverve raffinement og original stil..

Repræsentant stue

Korrekt valgt farve på gardiner gør det muligt at justere belysningen i rummet og giver dig også mulighed for visuelt at transformere rummet – for at gøre rummet højere og mere rummeligt. Hvis du foretrækker grønne gardiner, vil du blive glædeligt overrasket over den effekt, de vil skabe i det indre af din lejlighed..

Unikt interiør Original soveværelse interiør

Grønne gardiner: et imponerende udvalg af nuancer

For nylig blev grønne gardiner anset for at være temmelig kedelige og inexpressive. Men i de senere år har designernes holdning til denne naturlige farve ændret sig til det bedre. Og med god grund: Paletten af ​​grønne toner er så imponerende, at selv den mest krævende husejer kan vælge den, der virkelig passer ham blandt de mange farveindstillinger. Delikat oliven, lys smaragd, varm gylden, munter salat, mystisk nåletræ – dette er ikke en komplet liste over grønne nuancer, der tilbydes designere af naturen selv.

Hyggelig stue med grønne gardiner Et værelse med lyse gardiner

Grundlæggende principper for valg af gardiner

1. Når du vælger gardiner, skal du først og fremmest fokusere på det reelle område af rummet. I et lille rum, på baggrund af tapet med et lille mønster, vil lysegrønne gardiner se mere fordelagtige ud. Og for et imponerende rum er lyse og mørke gardiner mest egnede. I dette tilfælde kan tapetet ledsages af et stort og lyst ornament..

Rummeligt værelse med grønne gardiner Stue i enkel stil

2. Når du vælger farver til en harmonisk kombination med greener, skal det huskes, at kolde nuancer på gardiner ser bedst ud ved siden af ​​de samme kølige toner, og varme farver skal kombineres med nuancer af lignende tonalitet.

Solrum Stilfuldt interiør med grønne gardiner

3. Opnå harmoni i interiøret er mulig ikke kun på grund af den fremragende kombination af farver, men ved hjælp af et vellykket valg af tekstur af stoffet til gardiner. I små, lyse rum såvel som i soveværelser er det bedre at hænge lyse, gennemsigtige gardiner med en grønlig farvetone.

Soveværelse i beroligende farver Grønne gardiner i interiøret

Når du indretter huse med højt til loftet, såvel som glimrende oplyste rum, kan du ikke undvære tunge og tætte gardiner..

Rummelig stue med grønne gardiner Sarte gardiner i interiøret

De mest succesrige farveløsninger til et værelse med grønne gardiner

Kombination af grønt og brunt (eller beige)

Denne kombination af nuancer i design, som i naturen, er mest almindelig. Feng Shui -fortalere er overbeviste om, at denne farvekombination symboliserer harmoni og giver en følelse af glæde og skaber et fremragende humør. Beige og grønne farver tilføjer raffinement og blødhed til interiøret. Det skal huskes på, at hvis en rig brun farve er valgt til interiøret, skal skyggen af ​​grønt være roligere. I et værelse med sand eller beige tapet vil tykke gardiner i mørkegrøn eller smaragdfarve med smukt draperi se godt ud.

Forening af grønt og gråt

Denne farvekombination betragtes også som klassisk. Denne farvepalet er mest velegnet til elskere af en streng stil. Hovedpunktet her er valget af gråtonen. På samme tid kan grøn være enhver farve – både mørk smaragd og lys turkis..

Kombination af grønt og hvidt

Denne kombination bruges meget ofte ved indretning af værelser. Det anbefales at vælge lysere nuancer af grønt for ikke at overbelaste rummet med denne farve. Den modsatte kombination af traditionelle nuancer ser også godt ud, for eksempel hvide gardiner mod en baggrund af grønligt tapet..

Kombination af grønt og sort

Denne farvekombination er ikke egnet til alle – dette er en mulighed for en gang eller et værelse i vamp -stil. Du kan gøre denne kombination mere succesfuld ved at vælge tapet med lyse ornamenter i en anden nuance. Gardiner i farven på sart grønt vil ikke se ud mod en sådan baggrund – det er bedre at vælge lyse tekstiler.

Grønne gardiner ser godt ud i alle områder af lejligheden. Interiøret i undersøgelsen og køkkenet vil blive perfekt suppleret med olivenfarvede gardiner. Kombinerede gardiner med sarte nuancer er bedst egnet til soveværelset. De mørkegrønne farver på gardinerne i stuen vil give rummet en særlig højtidelighed..

Salatfarve i interiøret Farverige gardiner Hyggeligt soveværelse i grønne toner Middagszone Strenge interiør i stuen Raffineret stue stil

I rummet til de mindste husstande ser gardiner af græsklædte nuancer i kombination med beige, hvide eller gule farver mest komfortable ud. Det anbefales at dekorere rummet, hvor en teenager eller et barn i folkeskolealderen bor med smaragdgrønne tekstiler. Denne nuance fremmer beroligelse, øger en positiv holdning og øger koncentrationen..

Soveværelse til piger Fantastisk vuggestue Baby værelse Charmerende soveværelse

Information til eftertanke

dekorere det indre af køkkenet, skal det huskes, at den grønne urteskygge øger appetitten. Dette er vigtigt i tilfælde, hvor køkkenets layout giver dig mulighed for at dekorere en væsentlig del af rummet med gardiner..

Vær ikke bange for at vise din fantasi og eksperimentere med skyggen af ​​gardiner – grønt hjælper dig med at skabe et muntert og unikt interiør, opnå hygge og komfort i huset.