Pisztácia nappali: gyengédség és abszolút harmónia a designban

A nappali az a szoba, amelyben a vendégeket fogadják. De a közvetlen céljukkal ellentétben a tulajdonosok inkább a nappaliban pihennek egy nehéz nap után, és érdekes filmeket néznek az egész családdal. A nappali belseje különböző stílusokban díszíthető, de egy ilyen helyiségnek kényelmesnek, ergonomikusnak és gyönyörűnek kell lennie. A nappali modern kialakítása gyakran világos és egyedi. A kényelem érdekében egyesek a nappalit konyhával vagy erkéllyel kombinálják, ez lehetővé teszi, hogy vonzóbbá és funkcionálisabbá tegye a belső teret..

Nappali pisztácia színben

A pisztácia szín már több éve nem megy ki a divatból. Világos árnyalatai egyszerűen rabul ejtenek pompájukkal és nemességükkel, különleges hangulatot teremtve. A pisztácia színű nappali tele van energiával és jó kedvvel. A pisztácia színe jól illik a hideg és meleg árnyalatokhoz. Ahhoz, hogy a nappali fő színét pisztáciára változtassa, egyáltalán nem szükséges újra ragasztani a tapétát, elegendő, ha a szobát több ilyen színű elemmel, párnákkal, puha szőnyeggel, függönyökkel és a szobával tölti fel. azonnal tele lesz ragyogó fénnyel és pozitív érzelmekkel.

A nappali belseje pisztácia színben

A pisztácia színe sok klasszikus stílusban gyakori. Az ilyen színű nappali kialakítás elősegíti a pihenést és még a stresszoldást is. A pisztácia árnyalat jól illik a fehér, szürke, piros, barna, lila színekhez. Ha elege van a tapéta fehér színéből, nyugodtan kicserélheti pisztáciára, nemcsak a falakon, hanem a mennyezeten is.

A pisztácia színű kanapé díszíti a nappalit. A függöny ugyanolyan jól néz ki ebben a színben. De a nappali díszítésekor nem szabad csak pisztácia színben tervezni, megállni bizonyos elemeknél, például pisztáciafalaknál és függönyöknél, valamint szürke bútoroknál, vagy fordítva.

Pisztácia konyha-nappali

Kombinált nappali konyhával, ideális a modern apartmanokhoz. Ez a tér és a kényelem törekvése. Ezenkívül a kombinált konyha és a nappali lehetővé teszi a dizájn frissítését és a vágyak valóra váltását a belső térben. A pisztácia színe ideális sötét helyiségekben, amelyek ablakai az árnyékos oldalra néznek. A konyhában a pisztácia színt általában falcsempék formájában használják, az étkezőben és a rekreációs területen, a falakat beillesztik vagy azonos színűre festik.

Bútorok esetén részben használhatja a pisztáciát, például az étkezőasztal barna vagy szürke lesz, a székek pedig pisztáciák. Szükséges a nappali díszítése is: pisztácia párnák a kanapén, apró dekoratív elemek ebben a színben, a szobanövények is nagyon szépek lesznek egy ilyen belső térben. Ez a megoldás alkalmas a klasszikusokhoz, a Provence -hoz és még a modern stílushoz is..

Pisztácia függönyök a nappaliban

Szokatlan és gyönyörű függönyök nélkül a nappali belseje soha nem lesz teljes. A nappali kényelmét és melegségét pisztácia színű függönyök hozzák létre. A világos nappaliban az ablaknyílást vastag pisztáciafüggönyökkel rendezheti el, de sötét helyiségek esetén a természetes könnyű anyagból készült függönyök ideálisak, amelyek könnyen beengedik a fényt a szobába.

Kiegészítheti a függönyöket markolóval vagy lambrequinnel. Javasoljuk, hogy finom fehér tüllt adjon a nappali pisztáciafüggönyéhez. A harmonikus kombinációnak köszönhetően esztétikai élvezetet kap a megfelelő kombinációval. De a szóló pisztáciafüggönyök is tökéletesen néznek ki..

Pisztácia tapéta a nappaliban

A modern háttérképválaszték nagyon nagy, és úgy tűnik, hogy a megfelelő kiválasztása nem lesz nehéz. De ez nem így van. A tapéta kiválasztásakor figyelembe kell venni azok minőségét, típusát és természetesen színét. A legtöbb tervező pisztácia színű tapétát ajánl a nappaliba. Ez a szín pozitív érzelmeket vált ki az emberben és megnyugtat. A klasszikus stílusú pisztácia tapétát megfelelő ezüst csíkokkal kombinálni.

Provence -i stílusban a pisztácia virágmintával kombinálva népszerű. Ezek a háttérképek tökéletesen illeszkednek a nappalid bármely stílusához. A nappali csak egy falát lehet fényes bevonattal díszíteni, például azon a területen, ahol a kanapé található. Ez az árnyék tökéletes összhangban van a fabútorokkal. Ilyen légkörben kellemes a szabadidő eltöltése és a vendégekkel való találkozás..

Híg pisztácia, belső tárgyak segítenek. Fehér tüll és barna dekoráció.

Bézs és pisztácia nappali

A bézs és a pisztácia kombinációja jó a kis nappalikban. Ezek friss, finom színek. A bézs-pisztácia kombináció belsejének nyugodtnak és feltűnőnek kell lennie, ugyanakkor nagyon elegánsnak..

Ha nem akarja újra ragasztani a tapétát, és meg akarja változtatni a nappali belsejét, akkor helyezzen el egy pisztácia kanapét bézs párnákkal a szobában, akasszon dupla bézs és pisztácia függönyt az ablakokra. A padlón kényelmes bézs és pisztácia színű szőnyeg helyezhető el. Ezek az ékezetek világossággal és frissességgel töltik meg a nappalit..

A pisztácia és más színek kombinációja a nappali kialakításához

A pisztácia színe meglehetősen semleges árnyalat, de a legjobb kombinációt a következő színekkel lehet elérni: fehér, nyugodt, kellemes légkört hozhat a nappali belsejébe.

Az intelligens narancs pisztáciával kombinálva meleg és vidám hangulatot teremt.

A szürke és a pisztácia kombinációja különleges elegánsságot és kifinomultságot kölcsönöz a nappali belső terének.

A piros pisztáciával gazdag és gazdag.

Nem ajánlott finom pisztáciát mélyzöld színnel kombinálni, az élénk szín elvész a borongós mocsár árnyékában.

A pisztácia egy finom zöld árnyalat, amely lágy kontrasztos kombinációkat hoz létre. A pisztácia színének kombinációja a nappali belsejében kellemes energiát teremt, emlékeztet bennünket a kora reggeli frissességre. Ennek a színnek a természetes szépsége vonzza a tervezőket, és inspirálták, hogy kreatív projektjeikben testesítsék meg ezt a színt..