Párizsi lakás design vintage stílusban

A vintage stílust a lakások belsejében leggyakrabban a nagyvárosok vagy akár a nagyvárosok lakói használják. Végtére is, egy zajos és poros város után sokat ér az a lehetőség, hogy saját otthonának letelepedett, békés és hangulatos légkörébe merüljön. Hogyan tud ellenállni, és ne használjon antik bútordarabot otthonában, ha olyan városban él, ahol Európa legnépszerűbb bolhapiaca és sok antikvárium található? Valójában ahhoz, hogy otthonát vagy valamelyik szobáját vintage stílusban díszítse, nem szükséges, hogy az összes bútorzatot és dekorációt kizárólag egy múltból származó korszakból használja (úgy vélik, hogy egy dolog vintage, ha több mint 30, de kevesebb, mint 60 éves). Elég egy pár «jeles képviselői» a szüreti testvériség, legyen az bútordarab vagy eredeti dekoráció, valamint modern befejezésű és berendezésű szoba, harmonikusan fog kinézni, a légkör kényelmesebb lesz a retro dolgok integrálása miatt.

Nappali vintage stílusban

Nappali kárpitozott bútorok

Felhívjuk figyelmüket egy párizsi lakás tervezési projektjére, vintage stílusban díszítve. Ez egy kétszobás apartman, amelynek egyik szobája egyfajta stúdió, beleértve a nappalit, az étkezőt, a konyhát és a könyvtári részeket. Először nézzük meg közelebbről a lakóteret, amelyet különféle módosítások kárpitozott bútorainak széles választéka képvisel. A sötétzöld és lila színű velúrkárpit remekül néz ki a hófehér falak hátterében.

Színes kanapé

Egy kis komolytalanságot és romantikát hozott a nagy puha kanapé színezése. A kárpit virágmintája nemcsak diverzifikálta a szoba színpalettáját, de a nappali karakterét is világosabbá, huncutabbá, vonzóbbá tette.

Nappali ülősarok

A kis dohányzóasztal sem fiatal, hófehér festéke sok helyen lehámlik. De egy szüreti dolog átfestése rossz modor. Az ilyen bútorokat néha modern modellekből nyerik, amelyeket speciálisan öregítettek. Kár, hogy ebben az esetben a belső elemnek nem lesz saját története, de egy ilyen bútordarab nagyon organikusan fog kinézni a szoba vintage kialakításában..

Velúr kárpit

A nappali egyik falát beépített polcrendszer díszíti, fehér nyitott polcokkal és lengő szekrényekkel. Még egy kis öltözőasztalt (amely kívánt esetben munkahely is lehet), tükröt egy régi faragott keretben helyeztek el a tárolóban.

Hófehér tárolórendszerek a falnak

A szoba nagyon nagy ablakokkal és magas mennyezettel rendelkezik, így a nap nagy részében napfény éri a szobát. Az éles fehér faldíszítéssel kiegészítve a tér vizuálisan nagyobbnak tűnik. A funkcionális terhelés ellenére a szoba nem tűnik zsúfoltnak (ami szinte a fő veszély, amikor vintage stílusú szobát díszítenek).

Kilátás az étkezőre

Egy lépéssel a nappalijukból bejuthatunk az étkezőbe, ami logikus folytatása a konyhának. Ha korábban a funkcionális szegmensek közötti határok nagyon tetszőlegesek voltak, akkor ezen a helyen a padlóburkolatban felosztást látunk. Természetesen a porcelán kőedények padlóburkolatként való használata szélsőséges hőmérsékletű és magas páratartalmú területeken sokkal praktikusabb, mint egy fából készült padlólap..

Konyha-étkező

Az étkezőcsoportot vintage bútorok képviselik – egy hatalmas asztal fiókokkal és magas támlájú székekkel. Talán ilyen bútorokat látott a nagymamák házában. Ezek a bútorok valóban alkalmasak arra, hogy hűségesen szolgálják a tulajdonosokat hosszú ideig..

Ebéd csoport

Asztal és székek Asztalterítés

Nem is akarja az ilyen étkezőasztalokat terítővel letakarni. Bizonyára egy kis történet rejtőzik a munkalap minden repedésében és repedésében. A vintage fából készült bútorok harmonikusan élnek együtt a hófehér színekben készült modern bútorokkal..

Konyhai kilátás

A konyhát meglehetősen modern díszítés jellemzi – a szürke szekrény előlapjait háztartási gépek és tárolórendszerek tarkítják. A rozsdamentes acél fénye fokozza a hatást. Nincs azonban ellentmondás a modern anyagokból készült egyedi bútorok és a bolhapiacon vagy antikban vásárolt bútorok között «terméskő» Internet.

Konyhai készlet

A párizsi lakás második szobája szerényebb méretű, és csak a pihenő- és hálóterület funkcióit viseli – ez egy vintage stílusú hálószoba. A nagy ágyat kézzel készített ágytakaró borítja; a világos párnák hasonló eredetűek. Az ilyen helyiségekben megfelelőek a kézzel készített termékek. Az ágy fejét antik szőnyeg díszíti, amelynek kopása nagyon jól jelzi a dekorációs elem korát. A magas mennyezetű szoba abszolút fehér falai ellenére kényelmesnek, kényelmesnek és hangulatosnak tűnik. És ez nem történik meg a gazdag történelemmel rendelkező vintage dolgok segítsége nélkül..

Hálószoba