Njemački dizajner Philipp Plein otkinut je za lažni koncert Kanyea Westa

Poznati i vrlo popularni njemački dizajner Philipp Plein, koji je, između ostalog, uspio da Paris Hilton i Jeremy Meeks, bivši zatvorenik koji je postao model, sudjeluju na jednoj od njegovih revija, ponovno je stekao ime, ali ovaj put unatoč sebi i na nekoj drugoj temi osim svojih umjetničkih izbora. Dizajnera je doista prevario a lažni menadžer Kanye West, koji bi mu tada prodao posebnu reviju zvijezde za New York Fashion Week, u zamjenu za urednu svotu od 1.000.000 dolara. Informacije o dolasku repera tada je brzo demantirala njegova supruga Kim Kardashian, tweetajući da je takozvani nastup u New Yorku zapravo “samo glasina”.

Philipp Plein uzet je od strane uzurpatora Kanyea Westa za 900.000 dolara

kolaž Philipp Plein i Kanye West za članak o

Prevaru bi organizirao lažni predstavnik repera, koji je uspio uvjeriti Philipp Pleina i njegov tim, osobito uzurpiranjem potpisa zainteresirane strane, da angažiraju potonje kako bi osigurali nastup tijekom Tjedna mode u New Yorku , tijekom kojega je dizajner predstavio svoju novu kolekciju. Atraktivan prijedlog za Pleina, svjestan nenadmašne ozloglašenosti koju uživa West i njegovog izrazitog utjecaja na najmlađe, posebno na mrežama, što također donosi novu vrstu vjerodostojnosti njemačkom brendu. Vrlo loše ga je uzeo jer ovaj odabrani gost nikada neće doći i to unatoč znatnom predujmu koji je Nijemac platio u iznosu od 900.000 dolara, čiji je iznos brzo povučen, nakon čega je uslijedilo zatvaranje računa. Navodno je otvoren pod imenom Donda S. House, udruga koju je osnovao K.W., ali čiji je naslov naknadno promijenjen u Art of Culture Inc 2018., na zahtjev West.

Pravi lažni Kanye West dobio je 900.000 dolara od Philipp Pleina za izmišljeni koncert

Kolaž PP KW Yeezy i lažni potpis za ilustraciju Philipp Plein je prevario 900.000 za lažni koncert Kanye West na tjednu mode u New YorkuKim Kardashian sama je demantirala koncert za koji je rekla da je “samo glasina”

visokotonac s snimkama zaslona Kim Kardashian koja negira dolazak Kanye Westa na tjedan mode Philipp Plein

Ovo nije prvo približavanje Kanyea Westa i Philippa Pleina. Doista, ova struktura koja se prije zvala Donda S. House i kojom je upravljao rođak Yeezyja, već se obratila njemačkom dizajneru, kao i drugim markama poput Patagonije ili Fashion nova, kako bi sudjelovala u udruženom projektu, za koji je Plein obvezao se dizajnirati seriju majica, kao i učiniti dobrotvornu gestu u iznosu od 665.000 eura. Suradnja koja je tada brzo prestala, nakon povlačenja projekta američkog repera, također uključuje i Nijemca i njegov ček. Presedan koji nije bez izazivanja nekih glasina o državnom udaru pod krinkom osvete. Parada Philipp Pleina napokon se održala, bez Kanyea Westa, ali s ležerno povećanom medijskom izloženošću.

Philipp Plein svoju je novu kolekciju ipak predstavio na New York Fashion Weeku

Modna revija Philipp Plein phtos kolaž po njujorškoj modi nakon prijevare

“>