Minimalisme til badeværelset!

Et navn «minimalisme» taler allerede for sig selv – et minimum af varer og detaljer, og et maksimum af bekvemmelighed, funktionalitet og fordele. Denne stil indebærer et minimum antal nuancer og klare grafiske former, og selvfølgelig orden og renlighed. Badeværelset er ingen undtagelse, det er designet efter de samme principper som ethvert andet rum. Desuden kan selv det mindste badeværelse forbløffe med tilstedeværelsen af ​​plads, hvis det er designet i stil med minimalisme. Normalt ser badeværelsesinteriøret ekstremt lakonisk ud med en overvægt af lyse nuancer i det, hvilket visuelt øger rummet samt tilstedeværelsen af ​​enkle former..

Smukt minimalistisk badeværelsesdesignTo farver i et minimalistisk badeværelseKombinationen af ​​mørkegrå og hvid i det indre af badeværelset i stil med minimalisme 7_minOriginalt badeværelsesdesign i stil med minimalismeGrå og hvid minimalistisk badeværelsesindretningSpektakulært rummeligt minimalistisk badeværelse

Minimalistisk badeværelsespalette

Den mest populære og «Kære» for denne stil er farverne hvide, sorte og grå, og i deres kombination.

Kontrastfuld kombination af to farver i et minimalistisk badeværelsesinteriør

For eksempel, hvis væggen er grå, og der er en sort finish omkring loftets omkreds, tilføjer dette design ekstraordinær udtryksfuldhed til det indre af det hvide rum. Selvom helt hvidt eller lyst badeværelsesinteriør i minimalistisk stil ser meget imponerende ud. Til dette er tilstedeværelsen af ​​bogstaveligt talt enkelt lyst tilbehør nok – det kan være et billede eller en vase.

Grå og hvid badeværelsesindretning med en lys accent i form af en blomstTricolor interiør med en lys accent - rød blomstLuksuriøs blomst som accent til et lyst badeværelsesinteriørTo vaser som tilbehør i et luftigt hvidt badeværelsesinteriør i stil med minimalismeEt tilbehør til at dekorere et minimalistisk badeværelse

Generelt er der en regel i denne retning – i indretning bør der ikke være mere end tre nuancer, og i øvrigt betragtes tilstedeværelsen af ​​en, højst to farver som en ideel mulighed..

Sort og hvid kombination af farver i det indre af badeværelset Brug af en lys tone til et minimalistisk badeværelseBadeværelsesdesign i lyse farverTre farver i det indre af badeværelset i minimalistisk stilOvervægten af ​​beige i det indre af badeværelset

For eksempel, hvis det indre af badeværelset er lavet i beige toner, er tilstedeværelsen af ​​en brun ramme også tilladt. Med andre ord er kontrast mellem mørke og lyse nuancer mulig, men ikke tynget af teksturer..

Lys finish kombineret med brun kant

VVS i stil med minimalisme

Det ser kun ud til at udstyre et værelse i stil med minimalisme er en bagatel. Det modsatte er sandt. Da der i dette tilfælde slet ikke er nogen dekorative elementer, som normalt distraherer opmærksomheden på sig selv, stiger kompleksiteten i udvælgelsen af ​​de nødvendige elementer til tider. bogstaveligt talt hvert element skal gennemtænkes. VVS er et så vigtigt element, selv vandhaner og vandhaner – alt er vigtigt, bogstaveligt talt hver detalje. Da selv en kran kan blive «zest» hele interiøret som helhed og sæt tonen. Af den måde indeholder sortimentet i dag en lang række blandere, både indbygget i væggen og installeret direkte på vasken, lavt og højt, og vigtigst af alt – med en mindeværdig usædvanlig form. Og husk – haner skal have en kantet, streng og på samme tid yndefuld form, men under ingen omstændigheder ikke afrundede. Ellers kan hele harmonien blive forstyrret af kun et tryk..

Minimalistisk vandhane

Når man tænker over, hvilken slags VVS der skal være, skal man huske på, at det ideelt set skal være specielt hængende udstyr, nemlig hængende toiletskåle, bidet og håndvaske – især relevant for værelser med små områder. Sådan VVS øger rummet og giver det volumen..

Fagfolk på dette område rådgiver dog om at undgå afrundede former, vælge rektangulære eller firkantede badeværelser, håndvaske eller brusere..

Rektangulært VVS i et minimalistisk badeværelserektangulært VVS i stil med minimalismeSmukt badeværelse med rektangulære armaturer i stil med minimalisme

Med hensyn til hvad der præcist vil være: et bad eller et brusebad, afhænger det hele af ejernes personlige præferencer. Hvis ejeren af ​​hjemmet er vild med hydromassage eller spa -procedurer, vil han naturligvis foretrække et akrylbadekar med vilkårlig form. Hvis valget falder til fordel for en brusekabine, så skal man ikke glemme, at det skal være luftigt og ekstremt let i visuel opfattelse – valget af sådanne modeller i dag er også usædvanligt bredt..

Det vigtigste krav til VVS er, at det skal være usædvanligt og ikke-standardiseret..

originalt ovalt badekar i minimalistisk stilUsædvanligt ovalt badekar - midten af ​​et minimalistisk badeværelseSpektakulært badeværelsesdesign med et usædvanligt ovalt badekarovalt badekar i det originale badeværelsesinteriør

Afslutning af loft, gulv og vægge i badeværelset i stil med minimalisme

Minimalismestilen kan karakteriseres i en nøddeskal som denne: kære enkelhed. En mere præcis definition kan måske ikke findes. Enkle linjer og dyre materialer som lyst træ, sten, metal, marmor, poleret granit, glas, glat kalksten – alt dette er karakteristisk for et minimalistisk badeværelse. De materialer, der bruges til at dekorere lokalerne, skal være holdbare, attraktive og naturligvis af høj kvalitet. Professionelle designere anbefaler dog at bruge flere materialer på én gang, en kombineret efterbehandlingsmulighed, der indeholder en original kombination, og ikke blive hængt op i et, selv det dyreste og luksuriøse materiale..

Brug af lyst træ og marmor til at dekorere et minimalistisk badeværelseLys træ og marmor i det indre af badeværelsetsten og lyst træ som dekoration til et smukt badeværelsesinteriørGrå sten og marmor i et minimalistisk badeværelsesinteriør

Ideel, hvis loft, gulv og vægge er i pastelfarver. Dette er et ekstremt vigtigt punkt, fordi det er i dette tilfælde, at den lette opfattelse af rummet kan opnås. Pastel nuancer tiltrækker ikke meget opmærksomhed og er derfor optimale til efterbehandling af badeværelset. Men du kan tiltrække opmærksomhed ved hjælp af selve badet eller langsgående trin på væggene og derved understrege den geometri, der bruges i interiøret..

Møbler i et minimalistisk badeværelse

Minimalistiske møbler bør ikke have unødvendige detaljer, skal have enkle rektangulære former og være lette at installere. Normalt er det indbygget med det formål at frigøre plads, hvilket er hovedforskellen ved denne stil. Forskellige hylder med mange skabe er fuldstændig udelukket. Men et stort spejl, som også hjælper med at øge pladsen, vil være meget nyttigt. Det kan være helt rammeløst og endda optage en hel væg..

Væglængdespejl i et minimalistisk badeværelseTo store rektangulære spejle i badeværelsets interiørSpejl i træramme i harmoni med træmøbler og badeværelsesfinisherEt spejl, samt glasdøre og en vask i et minimalistisk badeværelsesinteriør

Minimalistisk badeværelsesbelysning

I dette rum skal belysningen være svag nok til ikke at belaste øjnene. Det er fantastisk, hvis der er særlige nicher – du kan perfekt placere lamper i dem. Det er meget rart at organisere belysningen over VVS -armaturerne eller over spejlet – dette vil skabe yderligere hygge og komfort.

Belysning nær håndvasken i badeværelset i stil med minimalisme

Spotlights kan også bruges.

Spotlights i badeværelsets interiørSpektakulært minimalistisk badeværelse med spotbelysningSpotlights som belysning i et minimalistisk badeværelse

Belysning på flere niveauer er også meget velkommen som normalt er badeværelset opdelt i flere zoner.

Hemmeligheden bag succes er …

Fem faktorer påvirker udviklingen af ​​et vellykket minimalistisk badeværelsesdesign: