Luxus trópusi stílusú villa

Felhívjuk figyelmüket egy érdekes túrára egy Miamiban található luxusvillában. A lakásbelső ugyanolyan egyedi, vonzó és érdekes, mint a lakás terjedelme és mérete. Az előttünk álló luxus már a villa bejáratánál megítélhető. Egy monumentális, lenyűgöző méretű üvegből és betonból készült épület azonnal megragad minden tekintetet. Az a tény, hogy az összes belső teret szó szerint elárasztja a napfény, a hatalmas panorámaablakok méretéből ítélhető meg.

Villa Miamiban

A főépület melletti kétszintes, legalább három autó számára kialakított garázs azt mondja, hogy egy ilyen lakás tulajdonosainak vagyoni szintjének egyértelműen az átlag felett kell lennie. Ugyanezt mondja nekünk egy jól ápolt ház, sok trópusi eredetű zöld növényzettel. De inkább nézzünk be ebbe az impozáns épületbe, és merüljünk el egy elegáns kastély fényűző belsejében.

főbejárat

Tágas helyiségek a földszinten

előszoba

Miután az épületben vagyunk, azonnal egy tágas csarnokban találjuk magunkat, kétszintes mennyezetmagassággal. A hófehér kivitel és a panorámaablakok két szinten vizuálisan kibővítik a már eleve szerény méretű helyiséget. Ennek a nappalinak szolgáló csarnok belsejéből szintén hiányzik egy uncia szerénység. És ezt megerősítik a fényűző bútorok, a finom kivitelezés, az átgondolt dekoráció, és még ha ez nem is elég, egy hófehér zongora, fényes felületekkel..

Tágas csarnok

Egy hatalmas, félkör alakú kanapé nemcsak a nappali központi bútordarabja lett, hanem egyfajta kört is felvázolt, amelyben puha ülősarok található. A kecses karosszékek és egy kis kanapé hadjáratot indítottak a hófehér kanapé ellen, és nagyon kecses szövetséget alkottak, és a kerek asztalok sikeresen befejezték a képet.

Panoráma ablakok

Hangulatos légkört teremteni egy ilyen monumentális szobában nem könnyű. Sokukat szó szerint taszítják a tágas szobák, magas mennyezettel és hatalmas ablakokkal. Ahhoz, hogy melegséget adjon egy nagy szoba hangulatának, használhatja a legegyszerűbb és időigényes módszereket – puha szőnyeg hosszú halommal, kényelmes kanapépárnák, kisméretű takaró, kellemes dekoráció és lágy diffúz világítás, amely megteremti a megfelelő hangulatot sötétség..

Elegáns bútorok

Nappalik

A miami lakásterület nagyon nagy, és a földszinten több nappali, társalgó, tárgyalóterem, étkező és haszonelvű szoba található. Tekintsük részletesebben őket. Az első nappali egy tágas szoba, amelynek három fala teljes egészében panorámaablakokból áll. Amikor ilyen színháborítás van az ablakon kívül – minden lehetséges árnyalat zöldje, a napsugár, az ég kékje, akkor nem akarja, hogy a szoba belseje elvonja a figyelmet a természet színességéről. Ezért a semleges paletta barna és bézs árnyalatokban gyakran megtalálható a luxusvilla sok szobájának fő színsémájaként..

Nappali üvegfalakkal

Egy hatalmas sarokkanapé, könnyű kárpitozással és pár velúrfotel található a TV -zónával szemben, rögtönzött kandallóval. Ezeket a szunnyadó tűzhelyeket általában díszítésre használják, sok gyertyát helyeznek el, és romantikusabb, meghittebb hangulatot teremtenek..

Sarok kanapé

A nappali középpontjában egy tágas, puha asztali állvány állítható kemény résszel. Az ilyen bútordarabok könnyen olyan helyiségek szigeteivé válnak, ahol sokan összegyűltek, például fogadás vagy buli során..

A TV -vel szemben

Az üvegterület egyik sarkában van egy világos terület tárgyalásokhoz vagy több privát beszélgetéshez. Kényelmes, ergonomikus formájú puha fotelek vannak elhelyezve egy hófehér pouf-állvány körül. A helyiségek zónázása ebben az esetben nagyon feltételes, és csak szőnyegek segítségével történik..

Fényzóna

Konyha és étkező

Egy másik tágas üvegfalú szoba a konyha és az étkező. Hatalmas konyha hófehér kivitelben és bútorokkal, és nincs szüksége más színekre – elég van belőlük a nagy ablakok mögött. Egyébként a legtöbb nő álma szerte a világon egy konyhai mosogató, amely az ablak mellett található, és ilyen lenyűgöző kilátással rendelkezik. Úgy tűnik, hogy még a rutin konyhai folyamatok is pozitívabban zajlanak, ha ilyen szépség van a környéken. A konyhai egységek és szigetek ropogós fehér felületei a munkalapok fényességével és a rozsdamentes acél csillogásával tarkítják, ami igazán fényűző megjelenést kölcsönöz a konyhának. A konyha fényűző képét az átlátszó árnyalatú függő lámpák összetétele teszi teljessé..

Konyha

A konyhától szó szerint kőhajításnyira van egy kis étkező szegmens. A hat fő befogadására alkalmas étkezőcsoportot egy kerek asztal, üveglap és kényelmes, világos bézs színű fotelek alkották. De a mini étkező színét, színét és fényességét két nagy festmény adta, amelyeken a belsőépítészet trópusi stílusának egész lényege a színek kombinációjával fejeződött ki..

Mini étkező

A tágas előszobát nézve láthatta a nagy étkezőt. A fő étkező könnyen megközelíthető a konyhából és a központi nappaliból. És ismét a szoba világos díszítését látjuk, amely úgy tűnik, háttérként szolgál az ablakokon kívüli természetes kilátások fényességéhez és színéhez, úgy tűnik, hogy falidekorként, vad élő festményekként működnek..

Fő étkező

A főétkező ebédlő csoportjához egy üveglapos asztalt is választottak, de téglalap alakú és lenyűgözőbb méretűek. A kényelmes mini-székek kontrasztos színekkel, puha ülésekkel és háttámlával kampányoltak az étkezőasztalhoz. Az étkező szegmens tekintélyes arculatát egy világítóberendezés -rendszer egészítette ki, amely az egyik felfüggesztési oszlopon elhelyezett lámpákból áll..

Ebéd csoport

A második emeleti helyiségek luxusa

A privát szobák megtekintéséhez, amelyek között számos gyönyörű hálószoba található, fel kell mennie a második emeletre. Egy luxusvillában mindennek fényűzőnek kell lennie – még a padlók közötti térnek és a kialakításnak is. Egy nagy csillár, sok elemmel, amelyek szinte az első emeleten lógnak, inkább tervezői installációnak tűnik, és fő célja, hogy megvilágítsa a teret, díszítő elemként is szolgál.

Luxus csillár

Hálószobák és háztartási helyiségek

A figyelmébe ajánlott első hálószoba kialakítása hasonló az első emeleti helyiségekhez. Ugyanazok a természetes bútorok és dekorációk a szoba világos dekorációjának hátterében, kellemes textíliák, puha szőnyeg, világos átlátszó függönyök. És mindezt egy tágas, világos szobában, tele könnyedséggel, szabadsággal és tisztasággal..

Tágas hálószoba

A második hálószoba világosabbnak tűnik a színes textíliáknak és a további bútorkárpitoknak köszönhetően. Bármelyik hálószobában az ágy a szoba központi és központi elemévé válik, és ha ezt a bútordarabot tükrös szerkezet díszíti, hogy támogassa a baldachint, akkor odafigyelnek rá. Ennek a tükröződésnek az alátámasztására az éjjeliszekrények és a kis állvány hasonló anyagból készülnek. Annak érdekében, hogy tompítson némi hidegséget, amelyet a tükrök óhatatlanul a szobába hoznak, sárga árnyalatokat használtak a textíliákban és a puha szőnyeget nagyon hosszú halommal..

Világos kivitel

Ennek a hálószobának a megkülönböztető jellemzője, amely a felület és a bútorok semleges színösszeállításával készült, egy nagy puha terület a panorámaablak közelében. A kárpitozott ülések kényelmes és hihetetlenül praktikus helyet teremtettek az olvasáshoz vagy a beszélgetéshez, a megvilágítás kiváló és a kilátás az ablakon még jobb. A hálószoba kialakításában használt csokoládé-bézs árnyalatok, külsőleg kellemes tapintású textíliák, kényelmes, ergonomikus bútorok igazán kellemes légkört teremtettek az alváshoz és a pihenéshez.

Hálószoba pasztell színekben

Puha terület az ablak mellett

Egy másik hálószoba feltűnően különbözik tőle «funkcionális nővérek» a kitűnő színpalettának köszönhetően. A hófehér bútorok jól mutatnak egy világos égszínkék akcentusfal hátterében. Talán ez az árnyéka van az óceánnak egy tiszta, napsütéses napon. Ennek a hangnak az ismétlése az ágy textíliáiban lehetővé tette, hogy még harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb képet alkosson a fény és «menő» hálószobák.

Azúrkék fehér színben

Térjünk át a haszonelvű terekre, és vegyük figyelembe a tágas fürdőszoba belsejét, lenyűgöző belsővel. Nemcsak nagy, hanem hatalmas (honfitársaink fürdőszobáinak mércéje szerint) fürdőszobai szoba megengedheti magának, hogy a fő vízvezeték -elemet a központba helyezze. De még ezzel az elrendezéssel is elegendő szabad hely van a helyiségben, annak ellenére, hogy a tükrökkel és a tárolórendszerekkel párhuzamos mosogatórendszerek vannak.

Fürdőszoba

Nem meglepő, hogy egy ilyen tágas háztartásban volt egy szerény szoba, amelyet nagybetűs öltözővel láttak el. A nemes árnyalatú tágas szekrények zárt ajtaja kiterjedt tárolórendszereket rejt a tulajdonosok szekrényének minden lehetséges eleméhez. Egy ugyanolyan mély árnyékban lévő pultos szekrény sok kis ruhadarabot, kiegészítőt és ékszert rejt a fiókokban. A haszonelvű, mégis fényűző szoba képét kiegészítve két eredeti csillárral.

Ruhásszekrény

Irodák és tárgyalók

A második emeleten a hálószobákon és a saját fürdőszobákon kívül nappali található munkasarokkal, valamint tárgyaló vagy dolgozószoba. Nézzük meg közelebbről a környezetet egy világos mosdóban. Semleges színpaletta, fényes bútorok, dizájner bútorok és dekoráció, hangulatos és puha szőnyeg és kényelmes puffok – a társalgó súlya valóban kellemes és pihentető légkört teremt..

Világos táj az ablakon kívül

Nos, ha valaki szeretne egy kis munkát végezni, rendelkezésére áll egy hófehér íróasztal, jobban látható, keskeny konzolon, tükrözött lábakon, és egy kényelmes, forgószék, azonos színben.

Munkahely

A második emelet egy másik helyisége irodaként és szűk körben folytatott tárgyalások tereként is szolgálhat. Ismét a természetes árnyalatok használata kellemes légkör kialakításához, amely elősegíti a kényelmes beszélgetést vagy munkát.

Szekrény

Az eredeti üveg felső kerettel ellátott íróasztal nemcsak az irodának, hanem az irodának is a középpontjává vált. Kényelmes fotel, pasztell kárpitozással tette kampányát.

Tiszteletre méltó asztal

Egy másik, kényelmes ülősarokkal rendelkező szoba lágy, pasztell színekben készült, amelyek nemcsak a szoba dekorációjában és berendezésében vannak jelen, hanem textilben, dekorációban és szőnyegben is. A kényelmes hófehér kanapé és egy pár fotel semleges színekben velúr kárpitozással puha zónát teremtett a pihenéshez és a beszélgetéshez.

Pihenőzóna