Lenyűgöző faház tervezése a tó partján

A közelmúltban nem gyakran lehet látni vidéki házak tervezési projektjeit, amelyeket tiszta vidéki stílusban díszítettek. A szoba modern stílusa általában csak a vidéki stílus elemeit tartalmazza. De vannak ritka és «klasszikus» vidéki házak, amelyekben szó szerint minden szobát természetes anyagok díszítenek. A rengeteg fa és kő a dekorációban és a bútorok, dekorációs elemek anyagában forgathatja a fejét. Kár, hogy a fényképek nem képesek közvetíteni a fa illatát, amely a természetes anyaggal díszített helyiségekben van, függetlenül attól, hogy mennyi idő telt el.

Tavi ház

Hihetetlenül festői helyet választottak egy meglehetősen tágas kastély építéséhez két emeleten. A ház fedett teraszáról csodálatos kilátás nyílik a tóra, és a helyi természet szinte egész évben lenyűgöz a rengeteg zöldséggel. Nem meglepő, hogy a vidéki stílusú otthon fával van burkolva, amely kőalapon nyugszik..

Vidéki ház fából és kőből

A veranda kialakításánál folytatódott a kőalapozás témája. A háznak több bejárata van, és mindenütt az ajtók melletti tér azonos befejezése van. A telek összetett tája a lakástulajdon körül lenyűgöző a tiszta megjelenésével. Ez egy élénk példa arra, hogy nem lehet hiába próbálni alárendelni a természetet a szépségre vonatkozó elképzeléseinek, hanem alkalmazkodni a meglévő tájhoz és sajátosságaihoz – tegyen lépéseket a lejtőn, fektessen kerti utakat nagy kövekből, ahol a talaj nedvessége van. a legalacsonyabb, és az évelő fák és cserjék árnyékában, hogy a fénytől félő virágokat ültessenek.

Pavilon és terasz

A helyszínen egy pavilon található, amely inkább egy valódi fenyő rönkházból készült fából készült kunyhóhoz hasonlít. Úgy döntöttek, hogy egy kis teraszt helyeznek el mellé – kerti fából készült és fonott bútorokat a pihentető kikapcsolódáshoz, és egy kő kandallót a központban.

Az épület homlokzata

A tó melletti kúria külső és belső kialakításában sok rusztikus elem található. A nagy, gyakorlatilag kezeletlen követ nem csak építőanyagként, hanem dekorációként is használják. Az épület homlokzatának fényességét és kontrasztját a teraszok vörösre festett fa korlátai és egy tágas veranda adják..

Pirosan faragott redőnyök

Az épület külső megjelenésének harmóniája érdekében a faragott redőnyöket is élénkvörösre, intenzív színre festették. A faragott redőnyök fényűzően néznek ki a világos színű faburkolat ellen.

Tóra néző

A teraszon

A tóra néző nyitott teraszon ülősarok található. Nem meglepő, hogy a fából készült székeket és asztalokat kültéri bútorként használják. A festetlen, lakkozott bútordarabok tükrözik a fa természetes árnyalatát, természetes meleget kölcsönözve a terasz hangulatának. A falra szerelt utcai lámpákat az egész épület kerületén helyezik el, így a teraszokról nézheti a naplementét, anélkül, hogy aggódnia kellene a házba való biztonságos visszatérés miatt..

Nappali

Egyszerűen lehetetlen elképzelni egy ilyen vidéki stílusú vidéki házat tágas kandallós nappali nélkül. A padlótól a mennyezetig érő, teljesen fával bélelt hely hihetetlen melegséget áraszt. A különböző szintű világítási rendszer lágyságot kölcsönöz a környezet világításának és romantikájának. A nappaliban, mint minden háztartásban, sok műalkotás található a falakon, szinte mindegyik egyedi világítással van felszerelve.

Kandalló

A kőburkolatú kandalló kovácsoltvas csipkés rostélyával és a vidéki életre emlékeztető minden szükséges tulajdonsággal a figyelem középpontjába került, ahogy egy családi tűzhelyhez illik.

Konyha-étkező

A földszinten tágas konyha és étkező is található. Nem meglepő, hogy nem csak a konyhaszekrények rendszere, hanem a szoba teljes díszítése is lakkozott fából készült, csak a kővel borított kis oszlopok hígítják a fa dominanciáját ebben a konyhában és étkezőben. A konyha rusztikus megjelenése ellenére munkaterülete fel van szerelve minden olyan modern készülékkel, amely szükséges a kényelmes konyhai munkához..

Műhely

A faház alsó szintjén van egy kis nappali-műhely, amelyet a kreativitáshoz terveztek. Hihetetlen, de a dobkészlet tökéletesen illeszkedik az ország belsejébe, szarvasagancsból és szőrmebőrből készült asztali lámpákkal a falakon..

Hálószoba

A második emeleten hálószoba található. És ismét a fa királyságában találjuk magunkat, még rusztikus elemekkel is. A definíció a legjobban illik ebbe a szobába «hálószobák a vadászházban». Egy aktív nap után a természetben elalvás egy ilyen hálószobában valószínűleg hihetetlen öröm..

Fürdőszoba

A hálószoba mellett van egy nagy fürdőszoba, természetesen fa díszítéssel. A meleg fás színek és a mosogató körüli sötétzöld munkalapok kombinációja luxust és nemességet kölcsönöz a helyiségnek..

Fürdőkád az ablak mellett

Az eredeti fürdőkád az ablak mellett található (mivel a helyiség lehetővé teszi, hogy bárhová elhelyezhesse), forró habban fekszenek, és gyönyörködhetnek a természetben..