Látásban: kétszintes stúdiólakás tetőtéri kialakítása

Ki gondolhatta volna, hogy egy egyszerű design «ipari» a múlt ma az egyik legnépszerűbb lesz. A racionalizmus iránti vágy, a stíluspotenciál, a háznak a hangulatnak megfelelő elrendezésének lehetősége a későbbi javítási kilátásokkal versenypályának minősítette a padlást. A kétszintes garzonlakás megszervezésének konkrét példájával részletesen megismerkedünk a mindennapi élet megoldásának lehetőségeivel, a magánélet védelmével és a feltételes zónázás módszereivel. A projekt az eklektikus keverék, a funkcionalitás elvén jött létre, néha aszketikus és unalmasnak tűnhet. Azonban minden rendben van.

A belső falak hiánya a duplex kerületben kedvez a területnek. A színséma szerinti megjelölés, a bútorok szegmentális elhelyezése elegendő az egyes zónák határainak felvázolásához és az általános következetesség eléréséhez. A tipikus projektekkel ellentétben egy nyitott stúdióban csak a fürdőszoba és a WC ajtaja mögé lehet bújni. És ha elégedett a mindennapi élet nyílt bemutatásával, készüljön fel minden nap a kanapé összehajtására, vagy gondosan tegye meg az ágyat alvás után..

Panoráma kilátás

A nappali szeme láttára

A belső csoportot egy egyszerű teljes készlet képviseli, amely tartalmazza a szükséges elemeket. Az asztal durva felületének kompromisszumos kombinációjában, alumínium keretbe zárva és bolyhos szőnyegen; fémcsövek, lámpák, fa karfák textúrájuk heterogenitásával érdekes összetételt képviselnek.

Nappali - lift

Ez az elrendezés összhangban van a stílusirányzatokkal, ezért a váratlan kombinációk mindig szívesen fogadnak. Ha pedig az üdülőterület szerényen berendezett, illik egyensúlyba hozni az élményt egy avantgárd tárgy, vagy-mint ebben az esetben-káprázatosan fényes fotelek duettjének bemutatásával. Az azonos párnák támogatásával a kerületben lehetséges volt «belélegezni» élet.

Sárga karosszék

Az attribútumok megfelelnek a tér skálájának, és a kis nappaliból érkező felfogást a kifejező tárgyak amorf vonalai és textúrája kiegyenlíti. A kialakításban az ékezeteket nagy vonásokkal állítják be. Ez egy nagy utánzata a szarvasagancsoknak a kanapé fölött. Megismétlődik egy tükörben, szemben egy terjedelmes fekete kerettel, amely vizuálisan szimmetriát teremt. A kúp alakú fali lámpa történetével és magányos sziluettje kivetítésével hangszínben hangsúlyozza az egyszólamú színt.

Fekete expozíció

A sötét fekete -fehér falakat és a lépcsőfokokat egy fehér fal jelenléte semlegesíti, amelynek mélyéről fehér polcok láthatók néhány átlátszó kiegészítővel. A magas, szabályozható fekete lámpa kiemelkedik a világos háttérből, és kényelmes háttérvilágításként szolgál az esti olvasáshoz. A textíliák, a vastag szőnyegek az egész lakásban, a rengeteg párna valójában megfosztják a térfogatú polifonikus hangzástól. És mégis, ha a visszhang zavar, akusztikus panelek segítenek. A szőnyeggyártó cég parafa padlói hozzájárulnak az egyhangú rezgéshez.

A fal fülkéjében

A figyelem lencséjében – az óvoda és a konyha

Megengedett az elkülönítés rés, fülke, mobil válaszfalak, redőnyök segítségével. A csúszó panelek esetében dekoratív feladatot is megoldanak útközben – a színes képernyők képvászonként érzékelhetők. Ebben a projektben a kanapé mögötti, göndör, statikus panel áthalad. Egy elkerített sarok spártai ággyal és állatias képekkel a falon nem látható. Az asztal kis méretéből, puha játékokból ítélve egy gyermek lakik itt.

Aszketikus ágy

Ha nem lenne az ágy melletti fehér bolyhos szőnyeg, a színes párnák és az aranyos csíkos függönyök, akkor a retró formájú acélszerkezetek és az irodai komódok biztonságos háttere nyomasztónak tűnik. A résbe épített polcok szervesen folytatták a falat, és tartalmazták a szükséges funkcionalitást. A világos színű színtelítettségű könyves tüskék pozitívan hatottak a sötét szobára, és tompították a helyzet visszafogottságát..

Biztonságos komód

Nappali «kiömlik» egy világos konyhába, amelyet egy magas pult kerített, pár bárszékkel. A tejfehér domináns mellett megmarad a kapcsolat a nappali falak kialakításával. Az egyik fal kékes kékje megismétli az első szint fő színét. A funkcionális szegmens gyakorlatilag nem különbözik a minimalista hagyományok modern terveitől. A párhuzamosan szerelt durva féltekék felelősek a szinkron sorrendben történő világításért. A moduláris konyha felületei szinte üresek. Valójában a belső tér egyáltalán nem ellentétes a nyitott kirakatokkal, amelyekben kütyük, üvegek fűszerek, ételek gyümölcsökkel, gyönyörű palackok és egyéb apróságok harmonikusan rímelnek a kerülettel.

Modern konyha

Az étkező szegmensben ez sokkal szórakoztatóbb, és ez azért van, mert a fekete -fehér duót piros kíséri, és a dizájn elegánsnak tűnik a dinamikus kontraszt ellenében. A sötét kiegészítők elterjedését a festői fal hátterében egy finom türkiz szín bevezetése tette világosabbá. A formák és textúrák egybeesése, a sikeres kombinációk, a bútorok befejező árnyalatai meggyőznek a színes dekorációról.

Étkező

Mozgassa a fókuszt felfelé

A lépcsőn felmászva közvetlenül egy irodában találja magát egy bélelt mennyezet alatt. Masszív gerendák, a munkahelyi szabadság megszervezésének irodai módja «cuppanás» ipari. Ennek megerősítése fémszéf, azonos polckészlet és asztal. A szék hálós teste illeszkedik a készlethez, és összhangban van a csinos, fából készült asztallal és szekrénnyel. Mivel ez egy padlás, ez egy általános megoldás. A vidám rajzok, a gyönyörű fa és a zöld tónusú festmény dekoratív darabokká váltak, és részben integrálják a dizájnt. A közeli beépített szekrények megoldják a tárolás kérdését.

Loft szekrény

Ennek ellenére több kreativitás kell ahhoz, hogy érezze az otthoni hangulat lágyságát. Az apróságok mindig más benyomást keltenek, és hangsúlyozzák az egyéniséget. Fényes korongok, nagy óra nagy tárcsával, borosdugókkal peremig töltött dobozok, egzotikus ikebana, keretek tökéletesen felderítik a belső lakonizmust. Ilyen háttérrel a fekete -fehér fotókollázs tökéletesen rímel..

Az emeleten egy hálószoba is található. A tipikus kialakítás kizárólag a funkcionalitásnak köszönhető, és nem fogad el felesleges dekorációt. Egy elegáns tálaló, egy figurás lámpa, pár apróság, egy gyönyörű keretben lévő tükör alkotja a kompozíciós cselekményt..

A hálószobában

A fekete -fehér fürdőszoba lélekben közel áll az egyik minimalista stílushoz. A fekete műanyag bútorok illeszkednek a csempehez. A nagy tükör, a króm vízvezeték gyönyörűen néz ki a fehér mosogató hátterében.

Az élet és a hangulat változó. Amikor egy ötletet a cselekvés útmutatójaként vesz fel, ne felejtse el jelezni hangulatát és megőrizni egyéniségét..

Fekete -fehér fürdőszobában