Könyvek egy csavarral a belső térbe helyezve

Az elektronikus könyvek kora ellenére a közönséges papír másolatok olvasásának szerelmesei még nem tűntek el. És ez nem meglepő. Végül is ennek megvan a maga különleges varázsa: lehetőség van a nyomdafesték illatú oldalak átfordítására, miközben például kényelmesen ül egy könnyű székben. Az egyetlen baj az, hogy egy ponton annyi könyv van a házban, hogy a kérdés, hogyan kell jobban megszervezni őket, olyannyira, hogy eredeti belső tér nyerhető. Próbáljuk meg megoldani ezt a problémát úgy, hogy több, legnépszerűbb lehetőséggel játszunk..

 • Tervezési megoldás 1

  Ha sok könyv van a házban, a padlótól a mennyezetig egy egész falat szentelhetnek nekik.

 • Tervezési megoldás 2

  Még nincs sok könyv, egyszerűen tárolhatja őket ilyen kulturális kupacok formájában.

 • Tervezési megoldás 3

  A gyermekszobában színes borítású könyveket lehet elhelyezni a polcokon, mint egy kiállításon – nagyon vidám és világos dizájnt kap

 • Tervezési megoldás 4

  Ha még mindig viszonylag kevés könyv van, akkor ilyen érdekes és vonzó függőleges veremeket szervezhet

 • Tervezési megoldás 5

  Ha a mennyezet magas, használhatja a bejárati ajtó feletti teret – stílusos és praktikus

 • Tervezési megoldás 6

  Nagyon kényelmes és rendkívül praktikus könyvespolcokat elhelyezni egy fülkében – jól néz ki és helyet takarít meg

 • Tervezési megoldás 7

  A könyvekkel ellátott állvány bármelyik helyiségben elhelyezhető, előzetesen átgondolva az egyedi tervezést a szükséges elemekkel

ElőzőKövetkező1234567

Könyvek dekorációs elemként

Nagyon eredeti módja a színes ékezetek kiemelésének egy- vagy kétszínű belső terekben. A könyvek ilyen módon történő elrendezése a borítók világos, telített színekkel való összeállításával különleges sikket teremt a szobában. Ehhez pedig csak az kell, hogy a könyveket színes papírba csomagoljuk, és minden kreatív fantáziánkat megmutassuk, szerencsére erre bőven van hely. A könyvek szín szerinti összegyűjtésével és elhelyezésével így tökéletesen kiegészítheti a szoba belsejét világos és színes részletekkel..

Ha összegyűjti és rendezi a könyveket szín szerint, akkor nagyon hatékony dizájnt kap.A színekhez illő könyvek feltűnő kiegészítői a szoba kialakításánakA rack könyvekkel szín szerint rendezve nagyon lenyűgözőnek tűnik

Ugyanazon színű borítók használata

Ezt az opciót szinte ideálisnak nevezhetjük, mert a könyvek ugyanabban a stílusban készülnek, és nem tarkaak, mint általában. Ehhez kézzel készített borításokat használnak, amelyek lehetnek egy vagy több színűek, de mindig olyanok, amelyek összhangban lesznek a belső tér általános színvilágával..

az azonos színű könyvborítók használata nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz

Eredeti könyvespolcok

A belső tér egyedi és szokatlan, ha eredeti könyvespolcokat használ, amelyek teljesen máshogy néznek ki. Például az ilyen könyvespolcok látványosnak és szokatlannak tűnnek, és nagyon magas halom könyveket hoznak létre:

Magas könyvek - eredeti belső térA magas függőleges könyvkötegek különösen hatékonyak a fekete háttér előtt.Magas függőleges polc könyvekkel - a belső tér eredeti eleme Nem kevésbé eredeti és előnyösek a fordított átlós könyvespolcok, amelyek többek között egy klasszikus keret segítségével egy résbe helyezhetők:

Eredeti könyvespolc klasszikus keretbenFejjel lefelé átlós könyvespolcok - rendkívül hatékony belső elem A lenyűgöző méretű könyvtárak tulajdonosai számára szokásos téglalap vagy négyzet alakú könyvespolcok vagy polcok alkalmasak, amelyek néha egyszerre egy teljes falat foglalnak el egy szobában: Egyébként egy ilyen könyvfal nagyon stílusos és lenyűgözőnek tűnik egy tágas és megvilágított szobában.

Egy egész könyvfal nagyon elegánsnak tűnik a belső térbenNagyon stílusos belső tér egy tágas nappaliban, teljes könyvfallalHa sok könyv van, akkor egy egész falat foglalhatnak el, ami különleges stílust kölcsönöz a belső térnek. Gyakran könyvespolcokat helyeznek el a hálószobában, például az ajtó vagy az ágy feje fölött, ami szintén nagyon kényelmes..

A könyvespolcok elhelyezhetők a hálószobában: vagy az ajtó fölött, vagy közvetlenül az ágy feje felett

Könyvespolcok

A könyvespolcrendszer számára a legfontosabb az akadálytalan és könnyű hozzáférhetőség bármely részéhez, valamint az a lehetőség, hogy szükség esetén könnyen eltávolíthatók az egyes elemek, megkerülve a válogatást. Az ilyen állványokat a maximális kényelem figyelembevételével helyezik el, ezért először alaposan át kell gondolnia, hogy a jövőbeli állványok mely elemeire lesz szüksége és miért.

Polcok könyvespolcokkal - praktikus megoldás

Egyébként az ablak melletti fal használata praktikus megoldás a polcok könyvekkel való tárolására, és helyet takarít meg a szobában..

Könyvespolcok az ablak felett - feltűnő és praktikus kialakítás Az ablak melletti könyvespolcok nagyon kulturáltnak tűnnek a belső térben. A könyvespolcok elhelyezése az ablaknyílás felett jelentősen helyet takarít meg

Könyvespolcok a mennyezet alatt

Ez a lehetőség a könyvek belső térbe helyezéséhez optimális, ha helyet kell takarítania egy kis szobában, különösen akkor, ha a mennyezet elég magas. Ezenkívül ez a megoldás nagyon organikusnak és szokatlannak tűnik. Az egyetlen dolog, amire ebben az esetben elkerülhetetlenül szükség lesz, egy lépcsőfok, hogy ilyet szerezzen «magas» irodalom. Nos, és még egy váratlan pillanat – lehetséges, hogy a könyv úgy dönt, hogy felülről a fejére esik. Ha mindez egyáltalán nem ijeszt meg, akkor ez az ötlet nagyon jó és kreatív, különösen a szűk helyiségek tulajdonosai számára..

Szűk helyen könyveket lehet elhelyezni a mennyezet felett, ha nem fél attól, hogy a fejére esnek

Ne felejtse el a könyvek belső térbe helyezésének szabályait.

Ha otthoni könyvtárat üzemeltet, nem csak a külső és esztétikai oldalra kell ügyelnie, hanem más nagyon fontos szempontokra is: