Kanye West dezinficira svoju novu Yeezy sezonu 8

Iako neke etikete i male modne kuće ne bi trebale preživjeti trenutnu pandemiju i njezin financijski utjecaj, velike grupe čine sve da privremeno preusmjere svoju proizvodnju u službu kolektiva. Ovako je Nike upravo dizajnirao zaštitni vizir namijenjen američkim njegovateljima, da je LVMH krenuo u proizvodnju hidroalkoholnog gela ili da je kuća Louis Vuitton počela proizvoditi maske od tkanine tog tipa. komunikaciju, prognoziranje i topljenje kapitala, neki se modni otoci već pripremaju za budućnost hvaleći se bazom obožavatelja koja je povezana više nego ikad, čekajući u početnim blokovima prve hipotetičke mjere dekonfiniranja. To se posebno odnosi na obožavatelje Kanyea Westa i njegovih popularnih tenisica pri svakom lansiranju, što bi trebao biti slučaj i za Yeezy 8. sezonu, koju je ovaj tjedan vidio njegov vlasnik tijekom izleta..

Kanye West predstavio je novu kolekciju Yeezy 8. sezone u Parizu

Kanye West po prvi put u javnosti izlaže nove tenisice Yeezy 8

Pandemija ili ne, Yeezy je na mostu za svoju 8. sezonu

Prvi put predstavljena prošlog mjeseca u Parizu za vrijeme revije Fashion Weeka, Yeezy 8. sezona pojavila se pod nogama jedne od manekenki. Nekoliko tjedana kasnije pronalazimo nove futurističke tenisice koje nosi njihov dizajner dok posjećuje svoj kalifornijski ured u Yeezy Calabasasu. Prvi obožavatelj vlastitog dizajna, Kanye West ne propušta priliku obući svoje robne marke..

Kanye West prvi put gleda Yeezy 8 s podija

Nove cipele Yeezy 8 uočene su kod stopala Kanyea Westa oko njegovih ureda Yeezy Calabasas u Kaliforniji

Kako nositi Yeezy 8. sezonu? Odgovor Kanyea Westa

A priori se namjeravao plasirati u unisex kategoriju, Yeezy osma sezona cipela označava svojim posebnim dizajnom, međutim zaštitni znak marke. Dvobojna, tenisica ima žutu nijansu, a na gornjem dijelu ima bež boju. Razlikuje se od prethodnih modela impozantnim, vrlo zaobljenim gornjim dijelom, koji podsjeća na specifičan izgled Pačjih čizama, populariziranih od marki Sorel i L.L. Bean. Čini se da je cipela dizajnirana u silikonskom kalupu, bez šavova, što upućuje na određenu prilagodbu teškim vremenskim uvjetima. Drugi detalj vidljiv kao nos na sredini lica, zarezani potplat Yeezy 8. sezone, opremljen zubima po cijeloj dužini, poput oštrih zuba ili oštrih ljusaka.

Tenisice s naglaskom na mjesečevim čizmama

Predstavljena na Pariškom tjednu mode u ožujku 2020., nova Yeezy sezona 8 prvi put izlazi pod noge Kanyea Westa

Kada i gdje kupiti Yeezy 8. sezonu? Samo vi znate

Kao i kod svakog novog izdanja robne marke, misterija ostaje u pogledu mogućeg datuma lansiranja za ovu 8. sezonu Yeezyja. Slučaj se nastavlja.

Yeezy 8 apriori obećava da će biti rodno neutralan

Nove Yeezy ženske i muške cipele za 8. sezonu predstavio je Ye