Pistachio stue: ømhed og absolut harmoni i designet

Stuen er det rum, hvor gæsterne bliver modtaget. Men stadig, i modsætning til deres direkte formål, foretrækker ejerne at slappe af i stuen efter en hård dag, se interessante film med hele familien. Stuen interiør kan indrettes i forskellige stilarter, men et sådant værelse skal være behageligt, ergonomisk, smukt. Det moderne design af stuen er ofte lyst og unikt. For nemheds skyld kombinerer nogle mennesker stuen med et køkken eller en balkon, dette giver dig mulighed for at gøre dit interiør mere attraktivt og funktionelt..

Stue i pistaciefarve

I flere år er pistaciefarven ikke gået af mode. Dens lyse nuancer fanger os simpelthen med deres pragt og adel, hvilket skaber en særlig stemning. Stue i pistaciefarve fylder med energi og godt humør. Pistaciefarve passer godt til kolde og varme nuancer. For at ændre hovedfarven på din stue til pistacienødder er det slet ikke nødvendigt at lime tapetet igen, det er nok at fylde rummet med flere elementer af denne farve, puder, et blødt tæppe, gardiner og dit værelse vil straks blive fyldt med stærkt lys og positive følelser.

Stueindretning i pistaciefarve

Pistaciefarve er almindelig i mange klassiske stilarter. Stue design i denne farve fremmer afslapning og endda stressaflastning. Pistacienoten passer godt til hvid, grå, rød, brun, lilla. Når du er træt af tapetets hvide farve, kan du sikkert erstatte det med pistacienødder, ikke kun på væggene, men også på loftet.

Sofaen i pistaciefarve vil dekorere stuen. Gardiner ser lige så godt ud i denne farve. Men stadig, når du indretter en stue, bør du ikke kun designe i pistaciefarve, stoppe ved visse elementer, for eksempel pistacievægge og gardiner og grå møbler eller omvendt.

Pistachio køkken-stue

Kombineret stue med køkken, ideel til moderne lejligheder. Dette er jagten på plads og bekvemmelighed. Derudover gør det kombinerede køkken med stuen det muligt at opdatere designet og få dine ønsker til at gå i opfyldelse i interiøret. Pistaciefarven er ideel til mørke rum med vinduer mod den skyggefulde side. I køkkenområdet bruges pistaciefarve normalt i form af vægfliser, i spisepladsen og rekreationsområdet limes væggene over eller males i samme farve.

Til møbler kan du delvis bruge pistacienødder, for eksempel vil spisebordet være brunt eller gråt, og stolene er pistacienød. Det er også nødvendigt at dekorere opholdsområdet: pistaciepuder på sofaen, små dekorative elementer i denne farve, husplanter vil også se meget smukke ud i et sådant interiør. Denne løsning er velegnet til klassikere, Provence og endda moderne stil..

Pistachio gardiner i stuen

Uden usædvanlige og smukke gardiner vil interiøret i stuen aldrig være komplet. Atmosfæren af ​​komfort og varme i stuen vil blive skabt af pistaciefarvede gardiner. For en lys stue kan du arrangere en vinduesåbning med tykke pistaciegardiner, men i mørke rum er gardiner lavet af naturligt letvægtsmateriale, der let kan slippe lys ind i rummet, ideelle.

Du kan supplere gardinerne med greb eller lambrequins. Det anbefales at tilføje delikat hvid tyl til pistaciegardinerne i stuen. Takket være den harmoniske kombination får du æstetisk fornøjelse af den rigtige kombination. Men solo pistaciegardiner ser også perfekte ud..

Pistacietapet i stuen

Det moderne valg af tapet er meget stort, og det ser ud til, at det ikke vil være svært at vælge det rigtige. Men dette er ikke tilfældet. Når du vælger tapet, skal du overveje deres kvalitet, type og selvfølgelig farve. De fleste designere anbefaler pistaciefarvet tapet til stuen. Denne farve fremkalder positive følelser hos en person og beroliger. Pistacietapet i klassisk stil er passende at kombinere med sølvstriber.

I Provence -stil er pistacienød populær i kombination med et blomstermønster. Disse tapeter passer perfekt til enhver stil i din stue. Kun en væg i stuen kan dekoreres med en lys belægning, for eksempel i det område, hvor sofaen er placeret. Denne skygge er i perfekt harmoni med træmøbler. I en sådan atmosfære er det behageligt at bruge fritiden og møde gæster..

Fortynd pistacienødder, interiørartikler hjælper. Hvid tyl og brun indretning.

Stue i beige og pistacienødder

Kombinationen af ​​beige med pistacie er god til små stuer. Det er friske, sarte farver. Interiøret i en kombination af beige-pistacien skal være roligt og diskret, mens det er meget elegant..

Hvis du ikke vil lime tapetet igen, og du vil ændre stuen indvendigt, skal du placere en pistaciesofa med beige puder i rummet, hænge dobbeltbeige og pistaciegardiner på vinduerne. Et behageligt tæppe i beige og pistaciefarve kan placeres på gulvet. Disse accenter fylder din stue med lys og friskhed..

Kombinationen af ​​pistacienødder og andre farver til design af stuen

Pistaciefarve er en temmelig neutral nuance, men den bedste kombination opnås stadig ved hjælp af følgende farver: hvid, den er i stand til at bringe en rolig, behagelig atmosfære ind i stuen.

Smart orange kombineret med pistacienødder vil skabe en varm og munter stemning.

Kombinationen af ​​gråt med pistacien vil bringe en særlig chic og sofistikeret ind i stuen.

Rød med pistacien vil charme med sin rigdom og dybde.

Det anbefales ikke at kombinere en delikat pistacienød med en dyb grøn farve, den lyse farve vil gå tabt på baggrund af en dyster sumpskygge.

Pistacien er en subtil grøn nuance, der skaber bløde kontrastkombinationer. Kombinationen af ​​pistaciefarve i det indre af stuen skaber en behagelig energi, minder os om friskheden i den tidlige morgen. Den naturlige skønhed i denne farve tiltrækker designere, og de er inspireret til at legemliggøre denne farve i deres kreative projekter..