Hegn ved deres sommerhus: 100 originale ideer

Privat hus eller sommerhus – komfort, hjemlig hygge, frisk luft, frugt og grøntsager, blomster og træer. Det er med disse ord, at et hus på en privat grund er forbundet, for det er her, du kan slappe af med hele familien, slappe af, beskytte dig selv fra byens travlhed og være alene med naturen. For at skabe den nødvendige komfort og beskytte dig selv mod alle eksterne faktorer skal du dog tage sig af indhegningen af ​​det private område, især for din egen sikkerhed..

Landhuse er bygninger til sæsonbestemt rekreation, da det meste af tiden bruges her i varme årstider. Derfor vil et dyrt hegn være upassende her, og præference gives til bygningens praktiske, funktionalitet..

hvidt og gråt hegn betonhegn hegn i aluminium hegn af træ rødt stakit

For at beskytte en jordgrund er det ikke nødvendigt at bruge dyre materialer, fordi minimalisme hilses velkommen i 2018 i alle dens manifestationer. Nu er designere klar til at tilbyde en masse interessante ideer og muligheder for købers valg, der kan gøre selv et billigt hegn til meget høj kvalitet og pålidelig. På samme tid kan hegnet være både smukt og originalt på samme tid. Med alt dette skal det tages i betragtning, at hegningens vigtigste funktionelle formål er at beskytte grunden og dens private territorium mod eksterne faktorer, ikke inviterede gæster.

Det er værd at bemærke, at det er meget billigere at installere hegn, hvis design er fastgjort til støttestolperne, et hegn monteret på et båndfundament vil koste meget mere..

grøn murstenbaseret stengærde smedet med bølgepap brunt bølgepapsorte kviste

Materialetyper

Ideelle billige byggematerialer til at bygge et pålideligt hegn:

 • Stakit af hegn af træ eller metal.
 • Træ – planker eller bjælker.
 • Stænger.
 • Mesh – bølgepap, kædeled eller svejset.
 • Bølgepap.

Generelt er valget stort, og hvilken slags materiale der skal bruges, afgøres individuelt afhængigt af ejernes smag og præferencer. Oftest er det træhegn lavet af stakithegn, stænger, bjælker eller ubeskårne brædder bruges. Hegnets største plus er, at det er let at bygge det selv..

murstenbaseret metal originalt hegn moderne hegn moderne træ moderne metal stilfuld hvid sort hegn sort på hvid mursten sort trådte smarte sorte hegn

Træhegn

Ved at lave et træhegn på en original måde ved hjælp af forskellige konfigurationer kan du oprette et stilfuldt og smukt hegn af en privat grund.

Fordele ved et træhegn:

 • Alsidighed – et sådant hegn kan perfekt passe ind i ethvert design og landskab.
 • Let at vedligeholde – det er nok at regelmæssigt male hegnet og fjerne dets defekter.
 • Nem installation – det er let at sætte et træhegn i dit private område, alle kan klare det.
 • Høj pålidelighed.
 • Mulighed for forskelligt udstyr og dekoration af hegnet.

lodret stakit dekorativt træhegn træ fra brædder træ på en bund af sten træ gør det selvlet stakitformet af træ gult træhegn smukt træhegn smukt træhegn

Hegn fra den private sektor

Den billigste hegnsmulighed. Dette betyder dog ikke, at det ikke kan være interessant – ved at bruge designfantasien korrekt kan du lave et glimrende hegn i en rustik stil..

Det er let og enkelt at lave et wattlehegn. Bekræftelse herpå er, at det er flettet hegn, der er et af de ældste. Uanset hvad, i 2018 genvinder det popularitet og tager føringen som en stilfuld defensiv redout for at dekorere sin have..

Afhængigt af hegnshøjden er det opdelt i tre typer, der hver bruges, afhængigt af dets funktionelle anvendelse:

 • Op til en meter – til indhegning af et blomsterbed.
 • Cirka halvanden meter – til zoneinddeling af stedet.
 • Et højt to -meter wattlehegn – et hegn til hegning af en privat grund langs omkredsen.

gør-det-selv sommerhus hegn vinhegn hegn med blomster vævning af et hegn fra grene gør-det-selv kurvhegn flettet hegn hasselvade håndvade gør-det-selv wattle mørkt vævet

Et hegn af træ eller brædder

Omkostningerne ved et sådant hegn er lave, men det har en række fordele:

 • Nem installationsproces.
 • Lav pris.
 • Interessant og attraktivt udseende.
 • Let at vedligeholde.
 • Lang levetid.

Uskårne plader – træ med en kant, der delvist er savet af eller slet ikke er savet. Det er bedst at bruge hårdttræ og nåletræer til hegnet. Når du køber boards, skal du tage nogle af nuancerne i betragtning:

 • Struktur – knob, der skal undgås.
 • Revner – de er ikke acceptable, vises med dårlig tørring.
 • Klippekvalitet – brættet skal være fladt og glat.
 • Korrekt installation – hvis alt er udført godt, så er dette beskyttelse af høj kvalitet i mange år.

hegnetømmer tømmerhegn med blomster efterligning af træhegn skråt plankehegn et hegn i landet fra en bar brun fra en stang originalt tømmerhegn lys fra en bar stilfuldt tømmerhegn stilfuldt træ

Rabitz

Kædeforbindelseshegn er en ret almindelig forekomst, da de er billige. Derudover kan der bruges bølgepap eller svejset net, som er meget almindeligt i landsbyer og er meget udbredt som hegn til sommerhuse..

Denne type hegn er lidt dyrere end andre, men varigheden af ​​dens drift er meget højere. Efter at have installeret et sådant hegn, kan du ikke bekymre dig om kvaliteten i de næste 10-20 år..

Et hegn lavet af et sådant net strækkes mellem stolperne placeret i kort afstand fra hinanden og klarer godt påvirkningen af ​​eksterne faktorer. Det er også værd at bemærke, at det transmitterer lysstråler godt, hvilket er vigtigt for grunden, især den del, hvor køkkenhaven eller forhaven er placeret..

Et hegn af masketype ser altid interessant og originalt ud, og hvis du på en eller anden måde dekorerer det, kan du oprette et interessant hegn. Det er også meget smukt, når planter eller blomster krøller langs sådan et net. I alt er der to typer installation: sektion og spænding.

kædeled hegn grøn fra nettet på stålunderstøtninger på sorte understøtninger kædeled på hvide understøtninger kædeled på røde understøtninger tværsnitsnet hegn snit i net moderne chain-link hegn stilfuldt net

Hegn af metal eller bølgepap

Metal og bølgepap er en anden mulighed for at bygge et hegn omkring den private sektor. Den eneste forskel mellem de to er udseende. Et metalhegn ligner et almindeligt træhegn, men bølgepapet er et solidt hegn, der ikke tillader uautoriserede personer «kaste et øje» til den private sektors område, hvilket betyder, at du kan føle dig sikker.

Den største fordel ved alle materialer er muligheden for selvinstallation. Ved at forbinde fantasi kan du oprette et originalt, interessant og attraktivt hegn. Hvis du dekorerer det korrekt og bruger moderne ideer, kan designløsningen overraske naboer og forbipasserende. Hvilket hegn der skal installeres i 2018, bestemmer alle selv. Det vigtigste er ikke at begrænse dig selv i designideer og bringe ideer ud i livet.

jalousie stil hegn hegn lavet af bølgepap smedet metal smedet metal metal hegn metalbrunt hegn metal stakit bølgepap under træet bølgepap med tråd stilfuldt metal