Gang og gangdesign: smukt og moderne interiør i 2019

Hvem af os ville ikke gerne se absolut alle husets lokaler smukke, komfortable, praktiske og moderne? Og det er lige meget, hvad man skal tale om – om stuen eller en lille gang. Hvis vi taler om et så ekstraordinært rum med hensyn til funktionalitet og mikroklima, som en gang, så fortjener dets design særlig opmærksomhed. Ikke kun fordi dette rum oplever forskellige former for stress og er meget modtageligt for forurening, men også fordi at gangen ser ud som det første indtryk af alle, der kommer ind i en lejlighed eller et hus. Det er gangen «ser af» os om morgenen og «møder» om aftenen, hun «gaver» vores hjem til alle, der går ind i det for første gang. Derfor skal designet af dette ekstra rum opfylde kravene til praktisk, komfort, funktionalitet og æstetik. For ikke at nævne det faktum, at det indre af gangen og korridorerne skal svare til design af hele boligen – match stilistisk og ikke modsige i farveløsninger.

Gangdesign

Gang i hvidt

Vi gør dig opmærksom på designprojekter af hjælpelokaler – gange og korridorer, skabt til boliger i forskellige størrelser. Ved design af dem blev der taget hensyn til de nyeste tendenser i skabelsen af ​​indretning, som vil være relevant i den kommende sæson, i 2018. Vi håber, at funktionelle og praktiske designteknikker vil hjælpe dig ikke kun med at blive inspireret til den kommende globale renovering eller små ombygninger, men også presse dig til at oprette dit eget, unikke designprojekt..

Kontrasterende kombinationer

Klassiske motiver

Interiør i lyse farver

Snehvide overflader

Faktiske ideer til udsmykning af gangen og gangen i 2018

Det moderne design af alle lokaler i boliger er forbundet med brugen af ​​enkle løsninger – lakonisme og personlig komfort i 2018 vil være en prioritet. Enkle former og linjer, minimalistiske motiver og afvisning af unødvendig luksus spiller kun i hænderne på russiske ejere af standardlejligheder. I sådanne boliger har gangen oftest et mere end beskedent område, ofte en uregelmæssig form og har naturligvis ikke en kilde til naturligt lys. Under sådanne forhold bliver valget af hvert element i interiøret en vanskelig beslutning..

Skandinaviske motiver

Snehvid finish

Original opbevaring

Lys og hvid

Gangen er en slags overgangszone fra gaden med sin støj og hektiske livsrytme til stuer med deres lovende afslapning og hvile. Kun ved første øjekast kan det se ud til, at et lille værelse er lettere at arrangere end et rummeligt værelse. Inden for rammerne af en lille gang er det faktisk nødvendigt at skabe det mest praktiske, men samtidig æstetiske miljø, tage hensyn til ejernes behov og funktionerne i et bestemt rum.

Lille værelse

Trappepladsdesign

Indbyggede møbler

Snehvid gang

I 2018 anbefaler designere at følge principperne for komfortabel minimalisme i sådanne små hjælpeværelser som entreen med særlig omhu. Hvis du slipper af med alt det overflødige og kun efterlader et sæt nødvendige interiørartikler, dæmper passionen for dekoration og følger begrebet lakonisme, så kan du selv i et lille rum organisere et svært funktionelt, men moderne og endda eksklusivt miljø ..

Design i hvide og grå toner

Let interiør

Kontrastdesign

Design i beige toner

Eksperter anbefaler ikke at gå i gang med forsøg med et så komplekst rum med hensyn til mikroklima og funktionalitet som en gang. Eklekticisme inden for et lille utilitaristisk rum kan spille en grusom vittighed med ejerne og tilføre forvirring til hele billedet af hjemmet. Selvom hele lejligheden eller det private hus er indrettet i en af ​​klassisk stilretninger, kan du bruge det grundlæggende designkoncept på gangen, men forenkle metoderne, vælge enkle løsninger med maksimal anvendelighed.

Snehvid bryggers

På baggrund af grå vægge

Murværk

Lakonisk interiør

I betragtning af at gangen (og korridorerne) i de fleste tilfælde er et lille rum, anbefaler designerne at bruge hele teknikken til visuelt at udvide rummet – en lys farvepalet (loftet er det letteste, væggene er en eller to nuancer mørkere, og gulvene kan være mørke, mættede nuancer), blanke og spejloverflader. På gangen kan du ikke begrænses til et lille spejl, men bruge hele reflekterende lærreder på hele væggen (eller en del af det).

Lyse elementer

Lys top, mørk bund

Lys i gangen

Træ og

Funktioner ved afslutning af en moderne gang og gang

For korrekt at vælge efterbehandlingsmaterialer til gangen er det vigtigt at forstå hele rummets funktioner i dette rum, dets mikroklima og placering i boligen i forhold til andre rum. De vigtigste afgørende faktorer ved valg af materialer til efterbehandling er følgende:

  • konstant eksponering for fugt og snavs, sand, støv og andre former for forurening på rummets overflade;
  • mekaniske virkninger af en anden plan;
  • temperaturfald (især ryster det på gangen placeret i private huse, hvor der ikke er en såkaldt buffer mellem huset og gaden, hvis rolle spilles af indgangen i lejlighedsbygninger).

Rummelige korridorer

Originale løsninger

Overfladekontraster

Sne hvid

Den største byrde tager gulvbelægningen, både i ordets bogstavelige og overført betydning. Snavs, ler, små sten og sand, fugt og konstant mekanisk belastning – hæle, barnevogne, ruller, skateboards, slæder, scootere og andre «krænkere» glatheden af ​​gulvfladerne, stiller de højeste krav til materialet til efterbehandling. Overfladen efter vask eller rengøring (desuden sammen med brug af husholdningskemikalier) bør ikke let forblive intakt, men ikke miste sit oprindelige udseende.

Tekstureret finish

Sort og hvidt design

Fliser som gulv

Den bedste løsning til efterbehandling af gulve på gangen i en lejlighed eller et privat hus er gulvfliser fra fliser eller porcelænsstentøj. I dette tilfælde foretrækkes porcelæn stentøj – det er keramiske produkter, hvis styrke og slidstyrke øges ved hjælp af forskellige tilsætningsstoffer. Materialet og dets installation vil ikke være billigt (sammenlignet med f.eks. Linoleum), men dette er en investering i mange år – keramiske fliser er en af ​​de langsigtede muligheder for gulvdesign (med korrekt brug, selvfølgelig).

Traditionel stil

Malerier i gangen

Design i lys beige

Slidte overflader

Gangens vægge oplever naturligvis meget mindre belastning end gulvet, og ikke desto mindre skal valget af efterbehandlingsmaterialer udføres korrekt. Lodrette overflader kan også få snavs, støv, sand og fugt. Derfor vil brug af papir (meget hurtigt miste deres præsentation og kan ikke rengøres) og tekstil tapet (de er dyre, men der er behov for særlig pleje, vaskemidler kan ikke bruges) ikke være tilrådeligt. Vægpaneler, vaskbart tapet (vinyl på non-woven basis), dekorativt gips og flydende tapet med mulighed for vådrensning kan blive et praktisk efterbehandlingsmateriale..

Visuel stigning i rumets volumen

Original finish

Grafisk tryk

Snehvide henrettelse

Når man dekorerer væggene på gangen og korridorer, er det muligt at bruge en sådan designteknik som en kombination af efterbehandlingsmaterialer. Oftest er noget som et panel skabt af et materiale, der kan rengøres uden tab af æstetiske egenskaber (den nederste del af væggene dannes), og mere ædle og dyre efterbehandlingsmaterialer kan bruges i den øvre del af de lodrette overflader.

Træ og beton

Alle gråtoner

Originale farveløsninger

For nylig er det i design af gange, korridorer og andre utilitaristiske lokaler (mellemrum nær trappen f.eks.) I stigende grad muligt at se brugen af ​​vægfliser, der efterligner sten eller murværk, træoverflader. Det praktiske og æstetiske ved denne tilgang til dekoration opvejer de temmelig høje omkostninger ved kvalitetsprodukter..

Kombineret finish

Enkle løsninger og former

Accent væg

Let bryggers

For at dekorere loftet på gangen eller gangen anbefaler designere at vælge de enkleste og mest alsidige løsninger. I betragtning af særegenhederne ved form og størrelse af utilitaristiske lokaler er det ikke værd at oprette strukturer på flere niveauer ved hjælp af stuk, fotoprint eller bare en lys farve i loftets design. Måske er et perfekt fladt, snehvidt loft ikke den mest kreative designmulighed, men det vil helt sikkert visuelt øge rummets højde, passe til enhver væg- og gulvdekoration og forblive relevant i mange år. Og det vil være muligt at bringe originaliteten til sit design ved hjælp af usædvanlige belysningsenheder..

Moderne interiør

Hyggeligt miljø

Valg af møbler til en moderne gang

Ikke mange boliger kan prale af en rummelig og rummelig gang, som kan indrettes med møbler baseret på familiens behov. I typiske lejligheder har gangen ofte et ikke bare lille område, men også en uregelmæssig form, flere indgange til andre rum (rummet er delvist «spist» ved at åbne indvendige døre). Men selv i et lille rum er det umuligt at undvære møbler overhovedet. Når vi vender hjem, skal vi tage vores sko af, klæde os af, lægge en pose et sted, lægge eller hænge nøgler, for ikke at nævne opbevaring af overtøj og sko fra alle familiemedlemmer.

Kompakt gang

Lille gangdesign

Blanke overflader

Parket på gangen

Ideelt set er det på gangen nødvendigt at installere mindst en overfladisk indbygget garderobe til overtøj, tilbehør og garderobeartikler, der er nødvendige til daglig brug. Hvis rummets størrelse eller dens form ikke tillader installation af selv et lille opbevaringssystem, kan du begrænse dig til et system med vægkroge (bøjle) og et skostativ (skoholder) installeret under dem. Men med denne tilgang er det vigtigt at tage højde for, at vægens overflade kommer i kontakt med overtøj, som kan være vådt. Det er nødvendigt at bruge vaskbare efterbehandlingsmaterialer eller kroge til, at tøj kan fastgøres til en base, der ikke er bange for fugt.

Rummeligt værelse

Hyggelig og lys gang

Mørke møbler i en lys gang

I standardlejligheder bygget i det sidste århundrede har korridorerne oftest et meget beskedent område, og der er ikke installeret møbler i dem. Men hvis din gang er bred nok til, at to mennesker frit kan sprede sig, så er det en synd ikke at bruge denne mulighed. Som regel foretrækker ejerne at installere lavvandede hylder med åbne hylder til opbevaring af bøger, dokumenter, kontorartikler. Selve strukturerne kan ikke kun tjene som et effektivt opbevaringssystem, men også fungere som et originalt element i interiøret, et omdrejningspunkt.

Indbyggede reoler

Mørk reol

Lagersystemer i korridorer

Belysningssystem, indretning og mere

I små rum uden kilder til naturligt lys er installationen af ​​belysningsenheder og deres placering særlig vigtig. Ejerne skal ikke bare se deres overtøj og sko, men også at evaluere hele billedet, før de går ud. Det er derfor, at en dæmpet lyskilde (vedhængende lysekrone eller væglampe) måske ikke er nok. Ideelt set ville det udover loftslamper være muligt at skabe belysning i nærheden af ​​spejlet (punktvis eller ved hjælp af en strimmelbelysning).

Original baggrundsbelysning

Kreativ belysning

Usædvanlig gang

Minimalistiske motiver

Eksperter anbefaler at bruge flere lysarmaturer på gangen også, fordi det ved hjælp af lys er muligt at opnå en visuel udvidelse af rummet i et lille område, især hvis du kombinerer denne designteknik med brug af et spejl – reflekteret i det, lysstrålerne multipliceres.

Korridor i pastelfarver

På en lille gang er der ikke så mange muligheder for at dekorere interiøret. Designere anbefaler ikke at introducere nye elementer som indretning, men at bruge de elementer, der er nødvendige for et behageligt miljø. Sådanne designelementer kan være usædvanlige lamper, en original ramme til et spejl (som du stadig ikke kan undvære på gangen), lyst polstring af en banket, som du kan sidde på, mens du tager dine sko på (rummet under sædet kan bruges som et lagersystem).

Lys bogreol

Åbn bogreoler

Stor opbevaring