Fürdőszobai polc: gyönyörű és praktikus tárolóhely megszervezése 100+ ötletben

A fürdőszoba az a hely, ahol könnyű rendet tenni. A szükséges vízvezetékeken kívül kozmetikumokat, törülközőket és tisztítószereket, valamint gyakran mosógépet és mosókosarat kell elhelyezni. Egy kis higiéniai szobában, különösen egy többemeletes épületben lévő lakásban, a szekrény nem mindig működik. Ebben az esetben a hagyományos fürdőszobabútorokat praktikus polcokkal lehet helyettesíteni..

Polcos kád: praktikus megoldás

A fürdőszobai polcok egy kompakt megoldás, amely megkönnyíti minden szükséges higiéniai helyiségben való tárolását. Ha gyakran panaszkodik a helyhiány miatt a fürdőszobában, de nem tudja, mely polcok működnek a legjobban, nézze meg a cikkben található információkat. Itt praktikus tippeket talál a belsőépítészetről, a bútorokról és a kiegészítőkről, amelyekkel könnyedén stílusos és letisztult megjelenést kölcsönöz otthonának..

Mindenki szeretne egy szép, ugyanakkor praktikusan berendezett és funkcionális higiéniai szobát. Mint tudják, a fürdőn, mosdón és WC -n kívül ezen a helyen sok más tárgy is található, például kozmetikumok, tisztítószerek, törülközők, higiéniai eljárásokhoz szükséges edények, stb. figyeljen a fürdőszobák szekrényeire és polcaira, amelyek diszkréten tárolnak mindent, ráadásul esztétikai funkciót töltenek be. Végül is nem akarja, hogy minden tárgyat és tartozékot zárt szekrényekbe helyezzen. Néhányat könnyen hozzáférhető helyen kell elhelyezni, hogy bármikor használhassa őket. Ilyen helyzetekben a fürdőszobai polcok segítenek. Szinte bárhová telepíthetők. A polcok világíthatnak, beépíthetők a falba, fából vagy üvegből. Ezek elhelyezhetők a mosogató, a tükör, a zuhanykabin vagy a fülkék felett, azaz bárhol, ahol szükség van rájuk.

A modern fürdőszobák egyre inkább kényelmes terekké válnak. Nem kell sok időt szánnia arra, hogy lazítson az otthoni gyógyfürdőben. A titok a részletekben rejlik, amelyek miatt úgy érzi magát, mint az élet királya. Egy feltűnő és nagyon praktikus dolog egy fürdőszobai polc, amelyre kényelmesen elhelyezheti az összes kozmetikumot és fürdőkiegészítőt. Ez nagyban megkönnyíti a fürdést, mert minden, amire szüksége van, kéznél van egy helyen. A polcoknak más funkciójuk is lehet, például egy könyv vagy egy pohár bor tárolására..

Hol helyezheti el a polcokat a fürdőszobában?

Polc a tükör alatt – praktikus hely fogkrém és ecsetek, valamint kozmetikumok és smink kiegészítők számára. A szükséges dolgok mindig kéznél vannak.

Polcok a mosogató alatt – a leggyakrabban választott fürdőszobabútor. Ezek lehetnek csak szekrények vagy nyitott polcok, amelyeknek köszönhetően hatékonyan használhatja fel a mosogató alatti teret, például törölközőként..

Polcok a fürdőszoba felett – nekik köszönhetően a szappan és haj sampon könnyen hozzáférhető lesz.

A fürdő testében – modern megoldás egy nagy helyiségben, szabadon álló fürdőtállal, lehetővé teszi a vízvezeték használatát sampon, fürdőgél elhelyezésének helyeként.

Zuhany polc – a termék különböző típusai állnak rendelkezésre: egyenes és ferde, a kabin felső szélén vagy a zuhanyfej fogantyúján függesztve, tapadókorongokkal a falhoz rögzítve.

Polcok a mosógép felett – a mosógép feletti terület gyakran nincs teljesen kihasználva. A fürdőszobai polcok felett gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a mosószerekhez, öblítőkhöz, folteltávolítókhoz, fehérneműzsákokhoz és törölközőkhöz.

Fürdőszobai polcok: melyiket válasszuk?

Fa polcok – klasszikus, meleg és természetes. Ökológiai és skandináv stílusú apartmanokba illeszkednek.

Üveg polcok – átlátszó vagy tejszerű üvegből. Könnyedség benyomását keltik.

Műanyag polcok – olcsó, tartós és könnyen tisztítható. Gyakran eredeti formájuk van..

Fém polcok – áttört polcok zuhanykabinhoz, amelyen keresztül a víz szabadon áramlik. Sima üvegpolc is feküdhet a tükör alatti fémkereten..

Csempe polcok – megtervezheti őket a fürdőszoba utolsó szakaszában. Tökéletes összhangban vannak a fallal, így optikailag nem csökkentik a belső teret. A színes mozaik vagy terrakotta csempe különösen alkalmas üregek befejezésére.

Hogyan válasszuk ki a fürdőszobai polc formáját?

Először is gondolja át, milyen funkciókat kell ellátnia a fürdőpolcnak, mert alakja attól függ:

  • A fürdőszobai kiegészítők polca leggyakrabban kosár formájában van, számos rekesszel, így kényelmesen elhelyezheti rajta az összes kozmetikumot, szivacsot és mosogatórongyot. Általában fémből vagy műanyagból készül..
  • Fürdés közben igazi öröm a fürdőszobai polc, ahol helyet kaphat egy könyv vagy edény. Érdemes figyelni az összecsukható állvánnyal rendelkező modellre. Ennek a megoldásnak köszönhetően úszás közben élvezheti kedvenc olvasmányait anélkül, hogy kockáztatná, hogy a könyvet a vízbe ejti. A polcon helyet kell biztosítani egy csésze tea, kávé, csokoládé vagy egy pohár bor számára is. Az ilyen környezetben való úszás lehetővé teszi, hogy teljes mértékben élvezze a kényelmet. A fürdőpolc általában fából készült, ami még hangulatosabbá teszi.

A fürdőszobai polcok bármilyen formájának megfelelő biztonsági küszöbértékekkel kell rendelkeznie, hogy a tárgyak ne kerüljenek a vízbe. Ahhoz, hogy a polc pontosan illeszkedjen a fürdőkád alá, érdemes egy állítható szélességű modellt választani..

Milyen anyagból válasszon polcot a fürdőszobához?

A tágas fürdőszobai polc számos rekesszel jó helyettesíti a kozmetikumok tárolására szolgáló kis bútorokat. Gyermekek és csecsemők fürdésére is kiválóan alkalmas. A polcok nedvességálló anyagokból készülnek:

  • Fém polc – könnyű és minimális helyet foglal el. A drágább polcok rozsdamentes acélból készülnek, és olcsóbbak, mint a króm vagy az alumínium. Nagyon fontos, hogy a fém megfelelően védett legyen a korrózió ellen..
  • Műanyag polc – műanyag modellt választva elfelejtheti a nedvesség veszélyeit. Érdemes azonban figyelni az anyag magas minőségére és karcállóságára. Ha ez a feltétel teljesül, a polcot évek óta sikeresen használják..
  • Fából készült fürdőszobai polc – A legjobban a bambuszfa működik, amely nem szívja fel a vizet és természetesen nedvességálló. A fa polc nagy előnye a nagyon kellemes, meleg szín..

Fürdőszobai polc és szoba stílus

A fürdőszobai polcok nemcsak a szaniterek praktikus elemei, hanem a belsőépítészet fontos elemei is. Hogyan válasszuk ki a legjobb fürdőszobai polcokat, és adjunk egyedi megjelenést a szobának. A szoba elrendezésében minden részlet számít, és holisztikus kompozíciót kell létrehoznia más díszítő elemekkel. Íme néhány javaslat.

Tengeri stílusú fürdőszobai polc 

Tengeri motívumok, hagyományos fehér és sötétkék csíkok a falakon igazi üdülési hangulatot varázsolnak a fürdőszobába. A tengeri stílusú polc nemcsak kék lehet. Érdemes feleleveníteni a piros, zöld vagy sárga kiegészítők elrendezését. Nagyon népszerűek a szokatlan formájú fürdőszobák függesztett polcai, például mentőbója vagy nyílás. Szokatlan dekoráció is létrehozható, ha polcokat ragasztunk a mosogató külső széléhez..

SPA stílus

Gyógyfürdő stílusú fürdőszobai polc – a szépségszalonhoz társított szoba kialakítása remek módja a kikapcsolódásnak. A kiváló minőségű fából készült bútorok és kiegészítők szerves részévé kell válniuk. Egyedi hangulatot kölcsönöz a helyiségnek, ha egzotikus fákat, például bambuszt vagy teakot ad hozzá. Dekoratív tulajdonságaiktól függetlenül ellenállnak a nedvességnek és a deformációnak is..

Modern stílus

A fém vagy műanyag polc jó választás. A műanyag modell remekül működik, de színének meg kell egyeznie más tartozékokkal, például szőnyegekkel, szappanadagolóval vagy WC -papír tartóval.

Skandináv stílus

Ezt a stílust a fa polc elhelyezésével lehet a legjobban elérni, mivel a természetes anyag díszíti a természetes belső teret..

Régies

Az üveg fürdőpolc elegáns dekorációba illeszkedik. Érdekes akcentus lehet egy lakkozott fából készült modell is..

Fürdőszobai polcok 2019: érdekes megoldások

A fürdőszoba otthoni rekreációs központ? Miért ne! Ahhoz, hogy ez az ötlet működjön, praktikus polccal kell rendelkeznie a fürdőszobában. A zuhanyzónak és a kádnak is a lehető legfunkcionálisabbnak kell lennie – a polcokat belül kell elhelyezni, hogy kényelmesen használhassa a kozmetikumokat. A fürdőszoba befejező szakaszában a falban készíthető hornyokon kívül különféle polcokat is használhat. Nézze meg a legjobb zuhanyzási megoldásokat?

Fürdőszobai polcok a falban, amelyek egy fülkében vannak elrejtve

A falra szerelhető polcok érdekes alternatívája a süllyesztett fürdőszobai polcok. Optikailag nem csökkentik a belső teret, és nagyon tágasak lehetnek. A nagy mélyedésben akár mosógép vagy mosókosár is elfér. A polcok nagyon jól vannak képviselve a fülkékben. Érdekes dekoratív hatás érhető el a fürdőszobák mélyedéseinek megfelelő megvilágításával. A lágy, halvány fényű LED -lámpák kellemes légkört teremtenek a hosszú, pihentető fürdéshez, biztonságosabbak, mint a gyertyák.

A legfunkcionálisabbak a fülkékben található polcok. Optikailag nem csökkentik a helyiséget, és ami a legfontosabb, sok olyan elemet tudnak elhelyezni, amelyek hasznosak a fürdőszobában. Érdekes hatás érhető el a megfelelő világítás kiválasztásával is. A süllyesztett polcok kétségtelen előnye az is, hogy nem csak apró mindennapi tárgyakat tehet bele, hanem mosógépet vagy mosókosárát is..

Tágas fürdőszobai szekrény

Egy kis fürdőszobában nem mindig van hely hatalmas bútoroknak. A fürdőszobai polcok nem az egyetlen kompakt megoldás, mivel a praktikus szekrény még szűk helyeken is elhelyezhető. Több polc lehetővé teszi kozmetikumok, kiegészítők, törölközők és tisztítószerek rendszerezését. A fürdőszobában található polcállvány lehetővé teszi, hogy elkerülje az egyes szerkezetek falra szerelését, de van egy másik oldala is az éremnek: helyet foglal a padlón, és megnehezíti a tisztítást.

Sarokpolc a fürdőszobában

A fürdőszobákban, különösen a kicsi, a sarokpolcok ideálisak, amelyek nem foglalják el a felületet. Különféle anyagokból készülhetnek, például fémből, üvegből, műanyagból, fából stb., Így szinte bármilyen stílusban kialakított fürdőszobákhoz alkalmasak. Ha a fürdőszobai tér nem korlátozza Önt, érdemes figyelembe venni a hagyományos polcokat. Lehetővé teszik, hogy klasszikus és modern stílusban díszítse fürdőszobáját..

Öntapadós kosarak

Kis fürdőszobákban az öntapadós kosarak nagyszerű alternatívája a hagyományos polcoknak. Ideálisak fürdőszobai és fürdőkiegészítők tárolására. Mivel vízállóak, akár zuhanyzó belsejébe is felszerelhetők. Maximum 3 kg súlyú tárgyakat helyezhet el. A csempékhez való rögzítés nem igényel lyukakat, csavarokat vagy szögeket. A kosarak kiváló minőségű műanyagból készültek, és nem hagynak párolgási nyomokat.

Fürdőkád polc törülközőkhöz

Egy másik nagyszerű ötlet a fürdőszobában fűtött törülközőtartó. Ez a fajta megoldás meleg érzetet kölcsönöz a szobában, és lehetővé teszi törülközők vagy más fürdőtextíliák tárolását is. Funkcionalitásának köszönhetően ez a polc ideális kis és nagy fürdőszobákba is. Ez a megoldás lehetővé teszi egy egyedi berendezés kétszeri használatát minden higiéniai helyiségben.

Polc a fürdőszoba felett

Nagyon érdekes megoldás a polcokkal ellátott kád. Kényelmes és rendkívül funkcionális. A polcos kádat a bútorok szerepéhez igazították. Sok higiéniai elemet tárolhat. Érdekes megoldás a fürdőszoba fölötti polcok. Lehetővé teszik a kozmetikumok vagy kiegészítők beszerzését bármikor, amikor úszni kell. Néha a kád feletti, megfelelően használt üreg nyitott szekrénysé válhat. A beépített üvegpolcok rendkívüli fényhatást kölcsönöznek. Törölközőt vagy egyéb kiegészítőt tárolhat.

Amint láthatja, a modern vízvezeték -piac számos lehetőséget kínál. Hála nekik, klasszikus vagy modern módon díszítheti fürdőszobáját a megfelelő polcok és szekrények használatával. Fontos, hogy illeszkedjenek a szoba stílusához. Függetlenül attól, hogy milyen típusú bútorokat vagy polcokat használ a fürdőszobában, ne feledje, hogy erről a helyről gondoskodni kell..

Üveg fürdőszobai polcok LED világítással

Egy másik érdekes megoldás az energiatakarékos LED-világítású üvegpolcok. Ez egy elegáns és hatékony fürdőszobai világítás. Lehetővé teszik bizonyos tárgyak megkülönböztetését szürkületben, és érdekes vizuális hatást is adnak..

Mosdók polccal

A polccal ellátott mosdók szintén érdekes megoldást jelentenek a fürdőszobában. A szerkezetbe egy mosdó van felszerelve, és alatta polcok vannak, amelyek tele vannak különféle tárgyakkal. Ezzel a megoldással helyet teremt az összes szükséges tartozék számára. Emlékeztetni kell arra, hogy az ilyen típusú munkalapokat olyan anyagból kell készíteni, amely ellenáll a nedvesség felszívódásának..

Polcok a bidé vagy a WC fölött

A modern fürdőszobai kialakítások egyre gyakrabban használnak állványra szerelt eszközöket. A megfelelően kialakított hely a WC vagy bidé üléskeret felett nemcsak praktikus funkció, hanem lenyűgöző dekoráció is. Az ilyen típusú polcok lehetővé teszik a keret fölötti tér kihasználását, kiegészítve a standard bútorokat.

Polcok a zuhany alatt

Érdekes megoldás a zuhanykabin polcai. Hála nekik, kozmetikumokat, fürdőköpenyt vagy törölközőt vehet bármikor fürdés közben anélkül, hogy elhagyná a tálcát..

Fürdőszobai tükör polcokkal

A fürdőszobákban gyakran használt megoldás a polcokkal ellátott tükör. Általában esztétikai célból a tükör aljára vannak felszerelve. Ne terhelje túl őket, mert az anyag finom.

Polcok a zuhany alatt: elrendezési ötletek

A fürdőszoba egyedülálló hely a házban, amely különleges bútorokat is igényel. Nehéz elképzelni a higiéniai szoba dekorációját üveg és tükrök nélkül. Napjainkban a felgyorsult életmód miatt egyre inkább zuhanykabinot választanak a fürdőszoba rendezésére. Mint tudják, a zuhany a fürdés rövid formája, amelynek során kéznél kell lennie minden szükséges dolognak. Az emberek gyakran azon gondolkodnak, hová tegyék a szappant, a gélt vagy a szivacsot. A padló felé történő folyamatos billentés nehézkes lehet, ezért a fülke kiválasztásakor vegyen fontolóra egy extra polcot a kozmetikumok és kiegészítők számára. Napjainkban számos megoldás létezik a piacon, például kosarak, polcok vagy szappantartók, mindezt a zuhanyzás élvezetesebbé tétele érdekében. Az alábbiakban néhány érdekes ötletet talál a zuhanyzó megszervezésére..

Sarokpolcok és zuhanykosarak

Praktikus polc található a fülke két fala között. Leggyakrabban üvegből vagy fémből készül, krómozott felülettel a rozsdásodás megelőzése érdekében. Bármilyen magasságba felszerelhető, ami helyet takarít meg a kabinban.

Fali polcok és zuhanykosarak

Egy másik, gyakran előforduló zuhanyfülke egy szerkezet, amely a kabin egyik falán található. Kevés helyet foglal el, de nincs praktikusabb egy kis fülkében, mint egy sarok zuhanyfülke. Ennek köszönhetően minden kozmetikum és tartozék kéznél lesz. Ezek a polcok főleg fémből vagy üvegből készülnek, krómozott felülettel.

Lógó kosarak és szappantartók

A falra szerelhető polcok kiváló alternatívája lehet a zuhanykabinra vagy fülkeajtóra függesztett kosarak és szappantartók. A piacon számos változatban kapható, általában fémből, műanyagból vagy gumiból. Ezek a polcok helyet takarítanak meg a zuhany alatt. Kialakításuknak köszönhetően bárhol elhelyezhetők a kabinban. Ezenkívül a szerkezetek könnyen tisztíthatók, és áruk meglehetősen megfizethető..

Polcok egy zuhanyfülke fülkéjében

A süllyesztett polcok egyre gyakoribb megoldások. A fürdőszoba kialakításakor érdemes megfontolni egy további polcot a kozmetikumokhoz. Nagyszerű megoldás, ha rést hoznak létre az egyik zuhanyfalban. Ez a bemélyedés nem csökkenti a fülke felületét, ellentétben más polcokkal. A fülke könnyen tisztítható, és sok évig szolgál. Ezenkívül az ilyen polc díszítő eleme lehet a megvilágítása..

Ez kétségtelenül az egyik legkényelmesebb és legszebb megoldás, de nem mindig lehetséges mélyedést készíteni egy meglévő fürdőszobában. Ha csak tervez vagy finomít egy ötletet, akkor ezt az ötletet kell használnia. Még akkor is, ha a felhasználási hely enyhén csökken, érdemes hozzáférni a zuhanyzóban lévő polc mélyedéséhez. A falra épített zuhanypolc rendszeres tisztítást és szárítást igényel, de mindenekelőtt úgy kell megterveznie, hogy a belőle származó víz szabadon áramoljon az olajteknőben vagy a padlón lévő lefolyóba..

Figyelem! A mélyedést úgy kell kialakítani, hogy ne gyűjtse össze és ne tartsa ott a vizet. Annak ellenére, hogy ellenáll a nedvességnek, az állandó szappan- és vízgyűjtő károsan befolyásolhatja a csempe és az illesztések esztétikáját és alkalmasságát. A meglévő víz stagnál, és nehezen eltávolítható réteggel borítja a felületeket.

Polcra szerelési lehetőségek

A fürdőszobában használt tárgyakat kifejezetten úgy tervezték, hogy különféle körülmények között használhassa őket. Választhat zuhanyzópolcok közül, amelyekre fel tudja akasztani szerkezeteit:

  • Tapadókorongok – ez a típusú fúvóka rögzíti a kerámialapokat és az üvegeket, valamint más csúszós és sima anyagokat, így elhelyezheti őket a falon és a zuhanykabinon.
  • Csapok és csapok – ez az összeszerelési módszer némileg problémás, mivel a falba fúrást igényel (esetleg mázzal befejezve), de nagyon nagy szilárdságot és ellenállást biztosít jelentős terhelések esetén is. Azonban ne feledje, hogy a polc rögzítése után ugyanazon a helyen kell maradnia, ezért alaposan gondolja át, hol kell lógnia..
  • Akasztók és horgok – a rögzített fogasoknak köszönhetően néhány zuhanypolc közvetlenül a zuhanypanelen, a rúdon, a kabin ajtaján helyezhető el. Könnyen felakaszthatjuk az ilyen kosarakat, és magunkkal vihetjük őket, amikor mozogunk..

A megfelelő zuhanytálca kiválasztása

A rögzítési különbségeken kívül a zuhanyfülkék ellentmondásos anyagokból is készülhetnek. Ne feledje, hogy ne csak azokat válassza, amelyek vizuálisan kellemesek, de ellenállnak a víznek is. Az ilyen típusú berendezések gyártásához használt népszerű anyagok a fém és a műanyag. Emlékeztetni kell azonban arra, hogy a rosszul kiválasztott és védett fém rozsdásodik. Válasszon rozsdamentes acélt. Az előnyben részesített polc opció a kapacitásától és a felakasztás módjától függ.

A polcok a legtöbb háztartás belsőépítészetének állandó jellemzői. Praktikus alkalmazásokat találnak a konyhában, a nappaliban, az irodában vagy a gyerekszobában. Érdemes elhelyezni őket a fürdőszobában is, ahol maximalizálják a helykihasználást. Milyen modelleket választhat?

Fürdőszobai polcok a bútorok kiegészítéseként

A fürdőszoba díszítésekor az emberek nagy figyelmet fordítanak a megfelelő bútorok kiválasztására. Szekrényekre van szükség a higiéniai cikkek vagy mosószerek elrejtéséhez, védve azokat a nedvességtől. A szabadon lógó polcok tökéletes kiegészítői az ilyen típusú egységeknek. A leggyakrabban használt tartozékokat tárolják, amelyekhez bármikor könnyű hozzáférést igényelnek. Ezenkívül lehetővé teszik a hely kezelését anélkül, hogy sok helyet foglalna el, mivel polcokat helyezhet el a sarkokban, a tükör alatt, mellette, vagy közvetlenül a kád és a zuhanyzó mellett. A fürdőszobai polcok sokféle formában és méretben kaphatók, így könnyen illeszkedhet a dekorációhoz.

A fürdőszobai polcok legnépszerűbb típusai

A fém polcok általában áttörtek, huzalból készülnek és tapadókorongokkal vannak rögzítve. Ideális zuhanyzóba vagy fürdőszobába, ahol kozmetikumok tárolhatók. Lehetnek szögletesek vagy szögletesek. Az üvegmodellek különböző változatokban is kaphatók. Az ilyen modelleket a falhoz csavarozott speciális dekoratív konzolokra (tartókra) alkalmazzák. Elegáns megjelenés jellemzi őket, nem hat rájuk a nedvesség, és könnyen tisztán tarthatók, az elegancia és a könnyedség benyomását keltve. A műanyag polcokat rögzítőcsavarokkal rögzítik, könnyen tisztán tarthatók és tartósak. A népszerű polcok leggyakrabban univerzális fehér színűek, bár vannak más árnyalatú termékek is..

Más fürdőszobai polcok

A fürdőszobai kiegészítők között olyan termékeket is talál, amelyek több különböző funkciót ötvöznek. Például a polcok fűtött törülközőtartóval kombinálva rozsdamentes acélból készülnek, és lehetővé teszik a különböző kiegészítők egy helyen történő tárolását. Szintén érdemes megemlíteni az öncsempézésre tervezett speciális polcokat. Az ilyen szerkezetek tömör polisztirol habból készülnek, fali dugókkal, majd csempével rögzítve.

A zuhanyfülkék szokatlan használata

Mindössze annyit kell tennie, hogy fantáziáját használja, hogy más felhasználási lehetőségeket találjon a fürdőszobai polc számára. Egy kis szívókosár fog működni a konyhában, ahol még egy szivacs vagy mosogatószer elhelyezésére is szükség lesz. Egy nagyobb, nagy terhelésnek ellenálló modell jó alternatíva vagy kiegészítő lehet a hagyományos szárítólaphoz, különösen, ha csepegtető tálcát tesz alatta. A drótkosár akár gyümölcstálként is használható. A fogasos zuhanyzuhany más helyiségekben is használható. Az ifjúsági szobában például az asztal közelében fog dolgozni, egy eredeti szervezőt képviselve a tér megszervezésének megkönnyítése érdekében. Alkalmazható gardrób mellett vagy ajtón is. A divatos polcok műanyag tartályok formájában számos felhasználási lehetőséget kínálnak. Sok divatos színben kaphatók, így ideálisak például óvodába. Használhatja őket praktikus kerti konténerként is, szerszámboltban vagy pavilonban kis kiegészítők tárolására..

A fürdőszobai polc nagyon praktikus kiegészítő. A modern testápolási szoba nélkülözhetetlen tulajdonsága. Ma könnyen kiválaszthatja a legmegfelelőbb lehetőséget a hatalmas választékból.