Fehérített tölgy szín a belső térben

A fehérített tölgyet gyakran használják a modern belső terekben. A természetes anyag matt domború felülete fényűzőnek tűnik, ennek az anyagnak a világos árnyalatai tökéletesen illeszkednek bármilyen alakú és méretű helyiség belsejébe. A belső tárgyak és a befejező elemek költségvetési lehetőségeit mesterségesen létrehozott utánzat mutatja be. A mesterséges anyagok, amelyeknek demokratikus költségeik vannak, esztétikai tulajdonságaikban semmivel sem maradnak el az eredetitől, ami lehetővé teszi az oroszok számára, hogy fehérített tölgy színű bútorokat és befejező anyagokat használjanak bármilyen tárcamérettel és bármilyen formátumú lakótérrel. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a fehérített tölgy színének felhasználási lehetőségeivel a különféle funkcionális célú helyiségek díszítésekor, a modern formatervezési projektekről készített nagyszabású fotóink alapján..

Fehérített tölgy szín a belsőépítészetben

A szín és a hatókör jellemzői

A fehérített tölgyet meglehetősen széles színválasztékban mutatják be – a halvány rózsaszíntől a nagyon világos tónuson át a szürke -ezüst színű, szándékosan érlelt tölgyig. A fehérített tölgy árnyalata lehet hideg (világos kék vagy lila jegyekkel) vagy meleg (finom őszibarack és világos bézs árnyalatok). Akárhogy is, találd meg «enyém» a fehérített tölgy árnyalata, amely harmonikusan illeszkedik a szoba létrehozott képéhez, lehet egy lakás vagy magánház bármely tulajdonosa, aki teljes körű felújítást vagy saját otthonának kis átalakítását tervezi.

Fehérített tölgy a nappaliban

Nappali pasztell színekben

Fa mindenhol

Fa, mint akcentus

Beépített bútor fehérített tölgy

A fehérített tölgy árnyalatának megválasztását befolyásoló kritériumok a következők:

 • a szoba elhelyezkedése a kardinális pontokhoz képest és a természetes megvilágítás szintje (az épület északi részén jobb meleg árnyalatokat használni, amelyek visszaállítják a színhőmérséklet egyensúlyát; a déli oldalon hűvös variációkat használhat fehérített tölgyből, szürke, kék vagy lila árnyalatokkal);
 • a szoba egészének mérete (egy kis hely, a fehérített tölgy világos árnyalatai vizuálisan kibővülnek, egy tágas szobában ennek a színnek a kontrasztos kombinációit használhatja sötét vagy világos színekkel);
 • mennyezet magassága (a fehérített tölgy színe biztonságosan használható a mennyezet befejezésére elegendő magasságú helyiségekben);
 • a választott belsőépítészeti stílus (a fehérített tölgy színe bármilyen stílusban használható, de figyelembe kell venni az árnyalatok árnyalatait, például a kopott, elegáns vagy vintage stílushoz jobb az öreg tölgyfát választani , a csúcstechnológiájú árnyalatokhoz enyhe lila ködösítés alkalmas);
 • a belső tér színpalettája (a fehérített tölgy különösen jó kontrasztos színsémákkal kombinálva, de a szomszédos árnyalatok is tiszteletre méltónak tűnnek, ha egy kis szobát terveznek, amelyet vizuálisan meg kell nagyítani).

Konyha interier

Könnyű és sima homlokzatok

Konyhai homlokzatok világos színekben

Fehérített tölgy padlóhoz

Konyha pasztell színekben

A fehérített tölgy színe hihetetlenül széles. A világos árnyalatok bármilyen méretű helyiségben használhatók, különféle belső tárgyak gyártásában. A fehérített tölgyfa felületek könnyen kombinálhatók más anyagokkal, sötétebb vagy világosabb színekkel. Tehát a fehérített tölgyet a következők gyártásához használják:

 • bútorok;
 • befejező anyag padlóhoz;
 • fal- és mennyezeti panelek;
 • ajtólapok;
 • különféle módosítások (lábazat, párkány, lemezszalag ablak- és ajtónyílásokhoz);
 • dekorációs elemek különböző célokra és formatervezésekhez (világítótestek részei, függönyrudak függönyökhöz és függönyökhöz, keretek festményekhez és tükrökhöz stb.).

Faragott díszlécek fehérített tölgy

Fürdőszoba belseje

Fehérített tölgyfa munkalap

Beépített szekrény

A fehérített tölgy szín használata a belső térben

A fehérített tölgy színe biztonságosan szinte univerzálisnak tekinthető. A világos árnyalatok és a gyönyörű textúra harmonikusan illeszkednek a szoba bármely képéhez. Figyelemre méltó, hogy a fehérített tölgyet a legkülönbözőbb irányzatok tervezői használják mind tömegtermelésű, mind exkluzív termékek készítésére. A modern belső térben a fehérített tölgy egész felület (padló, mennyezet vagy fal), bútordarab (szekrény vagy beépített) és miniatűr elemek formájában található, amelyek nélkül a szoba képe még mindig befejezetlen.

A konyhai homlokzat fehérített tölgy

Világos fa készlet

Kontrasztos kombinációk

A mennyezet eredeti kialakítása

A hálószoba világos képe

A fehérített tölgyfa sokoldalúsága abban is rejlik, hogy különféle funkciókkal rendelkező helyiségekben is használható. A világos nemes árnyalatok megfelelőek lesznek a hálószobában és a nappaliban, harmonikus légkört teremtenek a gyermekszobában, kifinomultságot kölcsönöznek a konyhának vagy az étkezőnek, és harmonikusan illeszkednek a hófehér szaniterekkel ellátott fürdőszoba világos képéhez. . A fehérített tölgy univerzális, könnyű alapja szervesen illeszkedik egy kis lakás vagy egy nagy háztartás, egy garzonlakás vagy egy szabványos elrendezésű lakás kialakításához, még az irodában is ez az anyag használható különféle belső elemek kivitelezésére vagy felületkezelés.

Fehérített tölgyfa felületek

Étkező kialakítása

Ajtók és sok más fehérített tölgyből

Lépések és padló

Érett fehérített tölgy

Hálószoba pasztell színekben

Padlóburkolat

A fehérített tölgy mint a padlóburkolatok színsémája az egyik legnépszerűbb felhasználási módja a nemes, világos árnyalatoknak. A kellemes tónusok, a textúra és a gyönyörű természetes fa mintázat organikusnak tűnik kis helyiségekben, segítve vizuálisan növelni a szoba hangerejét, és elrejteni az esetleges hibákat, építészeti hibákat.

Skandináv stílus

Sötét alapon

Vidéki motívumok a nappaliban

Fehérített tölgy egy szürke hálószobában

Sokan tévesen úgy vélik, hogy a világos padló nem praktikus megoldás a kisgyermekes és / vagy háziállatos otthonok számára. De könnyű felületeken a por, a mezítláb nyomatok és a karcolások is sokkal kevésbé láthatók, és az új generációs laminátumot elég könnyű ápolni. Tehát a fehérített tölgy laminált padló a következő előnyökkel rendelkezik:

 • könnyű telepítés (nem lesz nehéz padlóburkolatot készíteni saját kezével, a kényelmes zárak biztosítják a létrehozott felület egyenletességét és az összeszerelés sebességét);
 • nincs szükség a padló tökéletes szintre történő kiegyenlítésére a laminátum telepítése előtt;
 • nagy ellenállás a napfénynek, a laminátum sokáig képes megőrizni eredeti színét;
 • kiváló tűzvédelmi tulajdonságok;
 • viszonylag megfizethető költségek (a természetes parkettához képest);
 • nedvességállóság – szálas préselt fa szerkezet használatával érhető el;
 • kiváló kopásállóság (jelölés 1 -től 5 -ig a laminált csomagoláson), kopás- és karcállóság.

Tágas hálószoba kialakítás

Kortárs stílus

Könnyű felületek

Fehérített tölgy laminátum

A világos fehérített tölgyfa padló semleges tervezési lehetőség. Ez remek háttér a világos bútorokhoz, kontrasztos kombinációkhoz. Még egy kezdő lakberendezésben sem lesz nehéz kiemelni a fehérített tölgyfa padló hátterét.

Világos háttér világos bútorokhoz

Eredeti hálószoba kialakítás

A hálószobában kettesben

Könnyű konyha étkező kialakítás

Nagyon gyakran fehérített tölgyfa padlót használnak a hálószobák díszítésére. Ebben a szobában fontos a legkényelmesebb és pihentető légkör megteremtése. A könnyű felületek kiválóan végzik ezt a feladatot, többek között segítenek egy kis tér vizuális bővítésében..

A szürke minden árnyalata

Fehérített tölgyfa padlólap

Hálószoba hűvös palettán

Tágas hálószoba magas mennyezettel

A konyhák és étkezők modern tervezési projektjeiben a fehérített tölgy is könnyen látható a padlón. A modern tervezők a világos laminátum használatát ajánlják azoknak, akik nehéz, világos és friss képet szeretnének teremteni a helyiségről, és szinte steril tisztaság érzetét szeretnék elérni abban a helyiségben, ahol az ételeket elkészítik és megkóstolják..

A hófehér falak hátterében

Padlóburkolat

Fehérített tölgy a padlón

Az étkező díszítése

Hi-tech stílus

A modern nappali praktikus, de hihetetlenül esztétikus is. Meg kell felelnie a háztartások minden igényének a különböző kikapcsolódási és kikapcsolódási lehetőségekben, ugyanakkor stílusosnak és modernnek kell lennie. Az univerzális tervezési technikák alkalmazása sok éven keresztül segít megőrizni relevanciáját. A világos padlóburkolat, amelyen minden bútor hangsúlyos elem lesz, nagyszerű ötlet azok számára, akik még nem bíznak tervezési készségeikben, vagy nem hajlandók kockázatot vállalni a színek kiválasztásában..

A nappaliban magas mennyezettel

Lakónikus kialakítás

Könnyű padlólap

Világos és tágas nappali

Lakonikus belső tér

Hagyományos «halszálkás» A fehérített tölgyfa parketta klasszikus, amely segít eleganciát és kifinomultságot varázsolni a szoba belsejébe. Ennek eredményeként a padlóburkolat könnyen a belső tér hangsúlyos elemévé válhat, és minden tekintetet vonz..

Parkett

Fehérített tölgy kopott hatású

Fali és mennyezeti panelek

A fehérített tölgy világos árnyalatai lehetővé teszik ennek a fának vagy látványos utánzatának felhasználását a befejező anyagok létrehozásához nemcsak a falak, hanem a mennyezet számára is. A fehérített tölgy színű falpanelek lécezett, csempézett és lemezes változatban is megjeleníthetők. A mennyezet és a falak díszítéséhez mind a falemezekkel való teljes dekoráció, mind a termékek kombinációja más befejező anyagokkal használható..

Padló és falak befejezése

Háttérvilágítású befejezés

Nappali tengeri stílusban

Modern stílus

Mennyezeti panelek fehérített tölgy

Fa díszítés

A könnyű, kissé kopott természetes mintázatú fa használatának egyik lehetősége a mennyezeti gerendák kivitelezése. Ez a szín nem nehezíti nemcsak a mennyezet, hanem az egész szoba képét is, miközben a belső tér képét a falusi élet, a természet közelségének enyhe tapintása adja..

Mókusok és fából készült padlók

Mennyezeti gerendák

Fehérített tölgy gerendákhoz

A hálószobát csak fával díszítik

Fehérített tölgyfa bútorok

A fehérített tölgyfából készült bútordarabok könnyedséget és frissességet kölcsönöznek a helyiség bármely belső részére. Még a hatalmas bútorok sem tűnnek monumentálisnak a világos faárnyalatok használata miatt. A kis helyiségekben, ahol nincs elegendő természetes fény, az ilyen bútorok válnak «varázspálca» belső. Tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe, kifinomultságot és még luxust is jegyez.

Fehérített tölgyfa bútorok

Fehérített tölgyfa bútorok sötét háttér előtt

Irodai bútor

Tárolórendszerek a mennyezeti gerendák színében

Bútor fehérített tölgy színben

Hálószobai bútorok

A fehérített tölgy szín bútorokban történő felhasználásának egyik legnépszerűbb módja a tárolórendszerek létrehozása. A gyönyörű, természetes fa mintázatú világos homlokzatok szervesen illeszkednek a helyiség bármely belső területéhez, anélkül, hogy megzavarnák a képet, még nagy méretek esetén is. A fehérített tölgyet a legszélesebb körben használják a konyhaszekrények homlokzatának kialakításában. A konyha világos, friss, tiszta, de ugyanakkor hangulatos képe mindenkit vonz, aki a fehérített tölgy színű tárolórendszerekkel veszi körül magát..

Fehérített tölgy a konyha belsejében

Világos homlokzatok sötét alapon

Szigorú, sima homlokzatok

Érett mesterségesen fehérített tölgy

Konyhai szett fehérített tölgy színben

A konyhában és az étkezőben a fehérített tölgy színe nemcsak a padlóburkolatok tervezésére vagy a bútorok homlokzatának kivitelezésére használható. Könnyű, természetes fa mintázat használható étkező elrendezéséhez – asztal és székek (székek) készítéséhez …

Fehérített tölgyfa étkezőasztal

Összpontosítson az étkezőre

Étkező csoport fehérített tölgy árnyalatban

Könnyű konyha étkező kialakítás

Világos étkező dekoráció

Fehérített tölgyfa étkezőasztal

Nem kevesebb figyelmet érdemel a fehérített tölgy színű konyhai munkalapok kivitelezése. Tökéletesen tükrözik a háztartási gépek alkatrészeinek ragyogását, és képesek harmonikusan kombinálni a konyhaszekrények homlokzatának szinte bármilyen színösszeállításával..

Fehérített tölgy színű munkalapok

Fókuszban a konyhasziget

A fa mint ékezetes elem

Az étkező kialakítása

Még egy kisméretű, fehérített tölgy színű bútordarab, például dohányzóasztal, könyvespolc, zsámoly vagy állvány is könnyedséggel és frissességgel gazdagíthatja a modern belső teret. Az ilyen bútorok különösen lenyűgözőnek tűnnek sötét vagy világos alapon, nyomtatási kivitelben.

Fehérített tölgyfa pad

Fehérített tölgyfa dohányzóasztal

Fehérített tölgyfa bútorok

Szerény hálószobabútor

Kopott, elegáns hálószoba

Szoba kialakítása újszülött számára

Ajtók fehérített tölgy árnyékban

Ha fehérített tölgy színű ajtószárnyakat használ a belső térben, akkor kétféleképpen járhat el: illessze be ezeket az elemeket a szoba összképébe, vagy játsszon kontrasztban. Mindez a szoba méretétől, a paraméterektől és a belső ajtók számától, valamint a létrehozni kívánt arculattól függ. Az üvegbetétekkel ellátott belső ajtók vizuálisan növelik a keskeny folyosók vagy egy kis folyosó helyét. De a szilárd vásznak, betétek és dekoráció nélkül, tökéletesen illeszkednek a segédszobák szinte bármilyen stílusos kialakításához.

Fehérített tölgyfa ajtók

Eredeti folyosó

Belső és bejárati ajtók

Világos fa ajtólapok

Klasszikus motívumok

Fókuszban az ajtó díszítése

Ajtók üvegbetétekkel