Fali panelek: feltűnő design és kompromisszumos megoldások a konyhában

A faldekoráció felelős a konyha esztétikájáért, és radikálisan átalakítja a teret sok pénzügyi befektetés és nagyszabású építési tevékenység nélkül. Rajtad áll, hogy milyen funkcionális tér legyen. Az élénk és semleges színek, a drága és olcsó anyagok közül megengedett a prémium textúrák kiválasztása vagy azok utánzására támaszkodni. Ebben az esetben a színséma lesz a döntő. A színes burkolat képes minden figyelmet magára összpontosítani, és elvonja a tekintetet a szekrények szerény homlokzatáról. A fényűző bútorok fa vagy kő hátterében, valamint a textúrák kombinációjában mindig exkluzívnak tűnnek. Alapvetően az átlagos igényeket az ár elérhetősége, a minőség és a működési képességek határozzák meg..

Mindenki ismeri a csempe előnyeit és díszítési lehetőségeit. Gyakran elegendő változtatni «kötény» – és a tér teljesen átalakul. Ma a befejező anyagok gazdag lehetőségeket kínálnak, amelyeknek köszönhetően a dekorációs feladat megoldódik «egy kettő».

Burkolat

Kombinált kivitel Stílusos megoldás

Sokoldalú lehetőségek

A szép, olcsó PVC panelek sokoldalúak a konyhában. Velük könnyű bármilyen irányt támogatni és háztartási kényelmet biztosítani. Hibátlan megjelenés, egyszerű telepítés és egyetlen szegmens cseréje probléma esetén határozza meg annak prioritását. Például egy skandináv ihletésű konyha hagyományosan természetes fa bevonatot feltételez, nyírfa domináns részvételével. A modern stílusban a műanyag lamellák fehér háttere elegendő ahhoz, hogy stilisztikai hitelességet közvetítsen a megfelelő kellékek közelében..

Mustáros székek Skandináv konyha

Az északi hagyományokbanA rusztikus kialakításnak két alternatívája van. Ez az A kategória léceinek használata – fenyő és nyár finomított textúrája (euro bélés) és dekoratív változat (tömbház). Az első változatban elit környezetbarát dizájnt kap, a Provence és az öko-stílus pontos reprodukciójával. Polimer analóg használata esetén a dekoratív komponens egyáltalán nem fog szenvedni. Azonban nem szabad párhuzamot vonni a fából származó természetes energia és a texturált fénymásolat között..

Szép megoldás

Vidéki dekorációs kiegészítők

Bájos provence -i konyha

Autentikus country stílus

Feltéve, hogy a bútorok és a tömör falpanelek színe következetes, valószínűleg a lehető legközelebb kerül a klasszikus dizájnhoz. Az érdekes textúrák és árnyalatok kontrasztos kombinációjában reális megdöbbentő benyomást kelteni. A szürke-fehér kompromisszum a jelenlegi trendekre jellemző, és minimalizmusra törekszik. A barna skála és a háttérrel való spektrális összhangja nélkül “kollektív” a felületek és háztartási gépek tükröződése, az esti megvilágítás fényében feloldódó átlátszó üveg, lehetetlen elképzelni egy modern konyhát. A rugalmas kombinációs séma lehetővé teszi a szegmens színeltolódását és az ellentétes kialakítást. A konyha teljesen máshogy fog kinézni, ha a grafit paneleket világosra cserélik..

Szürke -fehér kompromisszumKlasszikus módon

A gyártók különféle változatokat kínálnak a burkolt termékeknek. A hagyományos laminált MDF lapok higroszkóposságuk és nem megbízható védőrétegük miatt nem annyira praktikusak. Ezért nem kívánatos a terület kivágása velük. «kötény» és a kompromisszumos lehetőséget kell előnyben részesíteni. A furnérozott MDF egy tisztességes minőségű módosított változat. Természetesen ez nem masszív vászonból készült boiserie, amely nélkül az angol klasszikusok elképzelhetetlenek, de a rangos megjelenés lehetővé teszi a magas eredmények elérését..

Fa panelek

Klasszikus megoldás

A negatív jellemzők nem vonatkoznak a forgácslapra, amelyben a rögzítő bevonat vastagsága lehetővé teszi, hogy aktívan használja a dekorációban. Annak érdekében, hogy kiküszöböljék a víz behatolásának valószínűségét az ízületekben, ezeket speciális vegyülettel kezelik.

A HDF termékeket gyakran farostlemeznek nevezik, ami nem teljesen igaz. A technológia alapja az eukaliptusz alapú lapok összekapcsolása forró prés alatt, majd laminálás. Az eljárás eredménye egy tartós, 4 mm -es vászon, amely kiváló lehetőség a konyhára. Azonos befejezés «kötény» és a munkalapok határozzák meg a témát. A falak materializációjának hangja vagy félhangja közötti különbség elképesztőnek tűnik.

A laminátumot nemcsak padlóburkolatként használják sikeresen. A porcelán kőből készült forgácslapokra épülő lamellák vinil- és ezüstionokat (Nano Silver technológia) tartalmaznak, kifogástalan minőségi jellemzőkkel és ideális minőséggel. A szoros tapadás nem hagy esélyt a nedvesség behatolására. A fém él sarkok profilszegélye átfedésben lehet az ajtó küszöb azonos szegélyeivel, ami végső soron integrálja a kialakítást. Lehetőség van a bútorokon található anyagok töredékes sokszorosítására is. A sötét fa és a mogyorószín lenyűgözi a végeredményt.

Sötét panelek

Az üres felületek tükröződésében

Útban az exkluzívhoz

A világos falak és a térfogati textúrák csillogást kölcsönöznek. Ha sima és barázdált felületeket használunk ugyanazon kerületen, akkor a domináns és a perifériás részek alakulnak ki. Az étkező dombornyomott mintája miatt lehetőség lesz atipikus dekoráció kialakítására és a tér zónázására. A fény és az attribútumok kíséretében a konyha gyökeresen megváltozik.

Modern konyha Feltételes zónázás

A Loft design arra törekszik, hogy bemutassa az építőanyagok texturális jellemzőit. A kitett téglafal, a műanyag panelek mellett, akcentussá vált. A tervezés a vonalak és az éles átmenetek szimmetriáján alapul. A padlólemezeket mindkét fallal párhuzamosan fektetik, és az így kapott vízszintes merőleges érdekes vizuális hatást kelt. Ennek a technikának köszönhetően az oldalsó függőleges távolinak tűnik..

Loft konyha

Minimalizmusra törekszik

A mintás panel divatirányzat az otthoni konyhában. A gömb alakú fehér nyomatok, meghatározott sorrendben szőve, hangerőt hoznak létre zöld háttér előtt, így a fal lesz a domináns. A laminált előlapokat a fa szerkezeti megjelenésével ötvöző konyha stílusos.

Tavaszi hangulat

A szín és az ebből fakadó rezgések egyaránt stimulálhatják és megnyugtathatják. A térfogati minták is érdekes érzéseket keltenek. Elég, ha egy falat festői – és összetett kialakítást készít “megszólal” eltérően. Az alábbi képen a keresztirányú áramló vonalakat homokdűnék vagy enyhe tengeri szellő jelöli. Az érzések a kiválasztott témától és a színmanőverezéstől függően jönnek létre. A padlón sárga-homokos tónusú rajz, göndör tetszőleges vonalak, az égszínkék színe a falakon és a létrehozott kíséret elősegíti a teafogyasztást a tengerparton egy nyári kávézóban. Ha inkább a világoskék paneleket részesíti előnyben, mint a dombornyomott paneleket, a légkör kellemes hűvösséggel telik meg..

Konyha-kávézó

A drága üveglapok minden tekintetben versenytársak. A teljes kerülettel bélelik, vagy a helyszínen használják «kötény» a munkaasztal felett. Az üveg lehet átlátszó és sima, hullámos és matt. A panelek 3 rétegből állnak – triplex, speciális technológiával edzett, amely végül megvédi a festéket a fakulástól, és a falat a környezet agressziójától. Gyönyörű háttérképeket, textíliákat ragasztanak alá, teljes méretű ábrákat, plakátokat, képkereteket helyeznek be. Gyakran használják a fényképnyomtatás, a művészi kézi festés lehetőségeit. Az átlátszó felület homokfúvással fújható. Egy ilyen kreatív anyaggal könnyű egyedi dizájnt kapni..

A cselekmény az üveg mögött

A kövek egyre gyakrabban fordulnak elő a díszítésben. Népszerű megoldások az akrillemezek és számos mesterséges utánzat. A textúrák és színek élénk galériája minden elvárásnak megfelel. A könnyű súly, aranyos megjelenés szó szerint elbűvöli a szemet. Az előnyök listájában az egyik mínusz a magas ár. Az asztallal kiegészítve a burkolat remekül néz ki. Ebben az esetben a varrat nélküli csatlakozás monolit felületet képez. Ha engedélyezi a mosogató, a bárpult és az ablakpárkány ilyen módon történő elkészítését, a fényűző kivitel évtizedekig örömére szolgál. Fenntartja a kísérletezés jogát, meglepve magát és vendégeit!

Zöld panelek Kontrasztos kialakítás Más fókusz alatt

Szürke alapon