Et hyggeligt badeværelse uden toilet: lys, farve og form …

Et privat badeværelse er præcis, hvad enhver kvinde drømmer om. Mænd lægger ikke så stor vægt på dette, men de ville heller ikke nægte deres eget boudoir. Det vigtigste, der vil gøre dette værelse hyggeligt, er inspirationen, som designeren vil starte sin virksomhed med..

Rektangulært badeværelse

I et perfekt badeværelse er alt på plads. Fraværet af en toiletskål i dette rum er velkommen, da det giver dig mulighed for at gøre rummet til et vandrige, hvor du kan slappe af din krop og sjæl og ikke bare udføre daglige hygiejneprocedurer.

Badeværelse med lysekrone Kombinationen af ​​hvidt og gråt på badeværelset Badeværelse med bruser

Badeværelses farvepalet

Moderne badeværelser gør det muligt ikke at dvæle ved konventionelle nuancer. Dagene med almindelige hvide eller blå værelser er forbi. Ethvert møbel, inklusive et bad og en vask, kan laves i enhver farve. Det er også muligt at bruge hærdet glas til fremstilling af sanitetsartikler. Dette vil tillade blænding af lys at spille på farvede overflader og dekorere rummet med nuancer..

Usædvanlig bruser på badeværelset Snehvidt badeværelse

En ideel kombination kan være kvarteret med varme og kolde nuancer. Det er vigtigt, at gulvets og væggenes farve ikke matcher. Nuancer af blå, grøn og lilla er ideelle til et vandrensningssted. Det vigtigste er, at disse farver er spækket med farver, der er usædvanlige for et badeværelse. Det kan være gul, orange, rød og andre..

I dette tilfælde skal man passe på, at rummet ikke bliver unødigt farverigt. Dette er især vigtigt, når badeværelset ikke er stort. I et lille rum kan lyse farver være deprimerende. Antallet af grundtoner skal være inden for tre.

Badeværelse med tæppe Kontrast i badeværelset Masser af glas på badeværelset Usædvanlig badeværelsesbelysning

Farveskemaet kan have en håndgribelig effekt på en persons humør og velvære. Hovedpaletten skal vælges baseret på temperamentet hos ejeren af ​​rummet. Farver er velegnede til kolerisk, «køling» en sådan persons ild.

Badeværelse under et træ Hvidt badeværelse Firkantet badekar

Melankolske mennesker har brug for en hyggelig atmosfære for at blive skabt med varme farver. Spredt blød belysning vil være et ekstra element i indretningen. Lyse nuancer er egnede her:

Lyse nuancer i badeværelsets interiør Havbølge på badeværelsets vægge

Sanguine mennesker er tilbøjelige til lyse beslutninger. En sådan persons badeværelse udstråler energi og glæde. Det dominerende sted i et sådant rum bør indtages af:

Flegmatiske mennesker er tilbøjelige til klassiske løsninger. Produkter fremstillet af træ, keramik, naturglas vil være i overflod i badeværelset hos en sådan person. Farvepaletten bør også indeholde naturlige naturlige nuancer:

Masser af badeværelsesarmaturer Stort badeværelse med et levende anlæg Vægge på badeværelset, dekoreret med sten Beige nuancer på badeværelset

Når du vælger en farve, skal du desuden tage hensyn til badeværelsets størrelse. Lyse nuancer hjælper med at udvide rummet, og mørke dybe toner tilføjer mystik og komfort til rummet..

Rumdekoration med lamper

Lys i badeværelsets interiør er af stor betydning. Den største forskel fra andre værelser er, at dette værelse har brug for et stærkt hovedlys. Den vigtigste lyskilde kan enten være et sæt små halogenlamper eller en luksuriøs lysekrone i midten af ​​loftet. Det vigtigste udvælgelseskriterium bør være overholdelse af de valgte apparaters generelle stil og vandafvisende egenskaber.

Naturlige nuancer i badeværelset Grå farver på badeværelset Kombinationen af ​​hvidt og gråt på badeværelset

Halogenlamper har vundet særlig popularitet i de seneste år. Kraftigt lys kombineret med energibesparelser tiltrækker flere og flere kunder. Du kan bruge sådanne lamper både som de vigtigste og som hjælpelamper til zonering. For at bruge de indbyggede modeller er det nødvendigt, at overfladen er beklædt med gipsplader.

Stort vindue i badeværelset Stort badeværelse Grå vægge og badeværelsesgulv

Spotlights kan være nyttige. De kan bruges til at dekorere en niche i en væg eller fremhæve et spejlområde. Busbars er nye på markedet. Usædvanlige kombinationer kan skabes ud fra dem og kan fastgøres både til loftet og til væggene..

Spejlområdet skal være jævnt oplyst. Ellers vil refleksionen blive forvrænget, hvilket ikke giver dig mulighed for jævnt at anvende makeup eller overveje alle fejlene i udseendet. For at undgå gener kan du bruge to symmetrisk placerede lanterner eller et sæt mindre pærer, der er jævnt fordelt rundt om spejlet.

Creme nuancer på badeværelset Maleri på badeværelsesvæggen

Den originale mulighed er at montere armaturerne direkte på gulvet. Til dette skal de udvalgte modeller være så isolerede som muligt fra fugtindtrængning og have en vis styrke..

Hvad skal du ellers vide

Da badeværelset primært tjener til rensning og helbredelse, skal alle materialer være så miljøvenlige og hygiejniske som muligt. Den resulterende indretning skal gøre det let at rengøre og sterilisere rummet. Overfladen af ​​tekstiler fremmer udviklingen af ​​bakterier i et fugtigt miljø.

Snehvidt badeværelse interiør Luksus badeværelse med træ Stort badeværelsesspejl

Ifølge alle kriterier er det mest egnede materiale til dekoration af et sådant værelse keramiske fliser. Evnen til at vælge enhver farve kombineret med fremragende hygiejneegenskaber har gjort dette materiale til det mest populære materiale i mange årtier. En anden fordel er alsidigheden ved brug: Fliserne kan limes til enhver hård overflade. Det bruges til at dekorere gulv, loft, vægge, piedestaler nær badet og andre steder..

Usædvanlige nicher på badeværelsesvæggen Zoning med glas på badeværelset Usædvanligt badeværelse Grå badeværelsesoverflader

Et alternativ til fliser kan være natursten eller marmor, forskellige typer mosaikker og endda træ behandlet med en speciel forbindelse. Valget er stort, hvilket giver dig mulighed for at skabe et unikt og uforglemmeligt badeværelsesinteriør, hvor du vil nyde din tid. For at gøre dette skal du bare bruge lidt tid og bruge din fantasi..