Eksklusivt interiør i et stort badeværelse

At have et stort, rummeligt badeværelse, der kan udstyres med alt hvad du behøver til vand, hygiejne og afslapning, er drømmen for de fleste husejere. Men store områder og stort ansvar. Hvis badeværelset vil blive brugt af alle familiemedlemmer, bør arrangementet af dette utilitaristiske rum være i overensstemmelse med kravene, smagspræferencer, livsstil og aktivitetsniveau for alle husstandsmedlemmer..

Badeværelse interiør

I rummelige værelser, hvor du ikke behøver at bekymre dig om at spare hver kvadratcentimeter, kan du ud over de traditionelle badeværelsesarmaturer efter anmodning fra beboerne installere en ekstra vask, bidet, et åbent eller lukket brusebad, et opbevaringssystem til ting og ting, der er nødvendige for komfortable vandprocedurer, pejs, toiletbord eller udstyr et helt boudoir.

Snehvidt badeværelse

Det store område af rummet åbner op for mange muligheder med hensyn til valg af farvepalet, placering af VVS og møbler ved hjælp af volumetriske, teksturerede efterbehandlingsmetoder. Vi kan sige, at designet af et rummeligt badeværelse kun er begrænset af din fantasi, designideer og økonomiske muligheder..

Med ferskenfarver

Når du har besluttet dig for et sæt funktionelle og hjælpesegmenter, kan du gå videre til den direkte planlægning af renoveringen ved at vælge metoder til efterbehandling af overfladerne på dit store badeværelse..

Snehvidt design

Keramiske fliser er den mest almindelige mulighed for vægbeklædning på badeværelset

Populariteten af ​​at bruge keramiske fliser til dekoration af badeværelsesoverflader rundt om i verden er ikke overraskende, det er et relativt billigt, temmelig holdbart, smukt materiale, der kan limes til næsten enhver overflade, det præsenteres i en lang række farver, størrelser og teksturer . Keramiske fliser er meget lette at vedligeholde, og dette er et vigtigt aspekt for lokaler, der kræver særlig opmærksomhed på renhedsniveauet og endda sterilitet. Renoveringen, hvor keramiske fliser deltog, vil vare i mange år og forblive så frisk i lang tid, som den oprindeligt var.

Flise

Keramiske fliser kan bruges til at dække hele overfladen af ​​væggene eller til at arrangere et slags forklæde på fordelingsniveauet for den største mængde fugt. Og male resten af ​​overfladen i farven på loftet, for eksempel. I dette badeværelse blev teknikken til at kombinere forskellige typer fliser brugt til at fremhæve rummets funktionelle segmenter. For store rum er lyse kombinationer også mulige, idet man blander en blank og mat overflade.

Accent mørk væg

Keramiske fliser i en mørk, kontrastfarve kan bruges til at dekorere en accentvæg. På baggrund af snehvide finish skiller vandbehandlingsområdet sig ud takket være accentindretningen.

Kontrastflisemønster

At dekorere en af ​​væggene med tilfældigt arrangerede sorte og hvide fliser tillod ikke kun at bringe kontrast til badeværelset, men også at give rummet en individuel karakter.

Azure kantning

Kombinationen af ​​snehvide fliser «underjordisk» med kant og nichedekoration med mønstret keramik, skab en frisk og inspirerende badeværelsesstemning.

Fliser i forskellige nuancer

Brugen af ​​fliser i forskellige former og nuancer fra en naturlig farvepalet gjorde det muligt at skabe et virkelig ikke-trivielt design af et rum til vandprocedurer.

Flise

Blanke keramiske fliser lagt ud «sildeben», er blevet en glimrende måde at vende overflader omkring spejle på og passer perfekt ind i den generelle lyse atmosfære i et rummeligt badeværelse med et karnap og et ovalt badekar placeret i det.

Farverigt badeværelsesinteriør

Alt i dette badeværelse er værd at være opmærksom på – selve badet på forgyldte ben og tilbehør, der matcher det, og et spejl i en udskåret ramme og en gammel kommode i dæmpet azurblå farve og usædvanlig vægdekoration i en rødlig tone. Men den mest originale detalje i interiøret var tegningen på de keramiske fliser, ved hjælp af hvilken den arbejdende del af væggene blev flisebelagt..

Tekstureret fliser

Stentøj i porcelæn

Et ret udbredt materiale til beklædning på nuværende tidspunkt. På grund af sin øgede styrke og holdbarhed bruges porcelænsstentøj hovedsageligt til beklædning af gulve, men nogle gange bruges det også til at dekorere vægge eller deres dele, segmenter.

Stentøj i porcelæn

Kombinationen af ​​mørke teksturerede fliser med porcelænsstentøj i træudseende skabte baggrunden for en elegant badeværelsesindstilling af betydelige dimensioner. Ved hjælp af et originalt belysningssystem var det muligt fuldt ud at afsløre den naturlige palet af finish.

Stentøj i porcelæn på væggene

Grå gulv nuancer

Delikat pastel

Naturlige nuancer

Usædvanlig palet

Original vask

Mosaikfliser – en måde at diversificere finishen på badeværelsesoverflader på

Mosaikfliser kan være lavet af keramik, glas eller plast, fremstillet som separate blokke eller som et færdigt panel med et billede. Fliser kan bruges til at dække ujævne, asymmetriske overflader, konvekse, buede elementer og nicher. Som et efterbehandlingsmateriale kan mosaik bruges til individuelle elementer, for eksempel til at dekorere overfladen omkring spejlet, skitsere forklædet, dekorere vasken eller overflader i nærheden af ​​det..

Brusevæg

I dette tilfælde er brusevæggen dekoreret med mosaikfliser. Den kontrasterende, men naturlige nuance af fliserne skiller sig ud mod de sprøde hvide finish på dette rummelige lofts badeværelse.

Mosaikvæg

Med mosaikfliser kan du dekorere en accentvæg med et geometrisk mønster eller et mere komplekst billede. I butikker kan du finde både færdige paneler med kunstneriske billeder samt individuelle elementer til at lave din egen tegning..

Pastel nuancer

Marmor – tilføj luksus til dit store badeværelse

Det er svært at finde et smukkere, mere elegant og luksuriøst, men samtidig utroligt stærkt og holdbart materiale til overfladebehandling. Hvis dit budget til badeværelsesrenovering tillader brug af naturlige råvarer til vægbeklædning og andre overflader, kan du let stå inde for marmor – dette naturmateriale vil ikke skuffe nogen..

Oval bad

Selvfølgelig er det dyrt at bruge marmor til beklædning af hele overfladen af ​​vægge og er ikke altid berettiget ud fra et æstetisk synspunkt. Kombination af marmorfliser med andre overfladebehandlinger ser altid godt ud, det er kun vigtigt at holde sig til en farvegruppe fra palettens brede spektrum. Marmorfliser til gulve, foret «sildeben» og designet af en niche til et bad, er blevet en dekoration af dette lyse og rummelige værelse til vandbehandlinger.

Marmor finish

Marmorbadeværelse – sådan kan du kalde dette moderne, rummelige værelse i minimalistisk stil med et badekar i en usædvanlig form med to håndvaske og spejle, som om det var hængende i luften over dem.

Marmor i brusebadet

Marmor på vasken og i bruseren

Ved hjælp af marmor kan kun brusekablets vægge fliser, som områder med høj luftfugtighed, der tilføjer naturligt materiale til fremstilling af håndvaske. Og resten af ​​vægoverfladerne kan stå med plast- eller træpaneler malet med en speciel fugtbestandig maling..

Marmor fliser

Vægbeklædning med fliser «underjordisk», lavet af marmor – et interessant designtræk, en ny fortolkning af det traditionelle efterbehandlingsmateriale.

Marmor omkring spejle

I dette badeværelse er marmor blevet brugt til at dekorere overflader nær spejle og vaske bordplader. Kombineret med varme toner på væggene ser marmorens kølighed endnu rigere ud.

Spejle på vinduerne

I dette badeværelse med et ikke-trivielt design bruges marmor til at dekorere overflader på badekar og håndvaske, som er placeret lige ved siden af ​​panoramavinduer med en smuk udsigt..

Marmor i interiøret

Carrara marmor

Beklædning marmor

Marmor er overalt

Malede vægge – et alternativ til flisebelagt beklædning

I et rummeligt værelse, hvor badeværelset er placeret i midten af ​​rummet, kan du bruge vandafvisende maleri som en måde at dekorere væggene på. Selvfølgelig skal du male perfekt glatte vægge, der er skabt ved hjælp af f.eks. Gipsvæg.

Malede vægge

Brugen af ​​keramiske fliser kun som gulv er allerede blevet en trend i designet af store badeværelser. Sådan efterbehandling er bestemt billigere end med keramiske eller stenfliser..

Vægge uden fliser

Malbare vægge

Pastelfarver

Centerbad

Lys indretning

Snehvidt vægmaleri

Træ – et materiale til individuelle elementer i badeværelset

Træ kan bruges som konstruktionselementer eller materiale til fremstilling af møbler, beklædning af visse typer overflader og dekorationsgenstande. Behandlet med specielle antiseptiske væsker, vandafvisende midler, kan træet holde længe selv under høj luftfugtighed. Tilstedeværelsen af ​​træ i det indre af badeværelset giver det en vis hjemlig frigørelse, naturlig varme..

Træet i detaljer

Kommode i træ

Træbjælker

Fliset træ som indretning

Skærm af brædder

Vitrineskab i træ

Træelementer

Badekar som opmærksomhedens fokus i et rummeligt værelse

Udvalget af modeller af de vigtigste sanitetsartikler til ethvert badeværelse er nu så stort, at hver husejer kan vise deres individualitet, når de vælger et bad. Akryl og støbejern, massivt træ og et massivt stykke sten, glas, bronze og kobber – der er mange muligheder. Farvepaletten præsenteres også ikke kun i hvid og dens nuancer. Ofte er selve badets model så unik, at den bliver omdrejningspunktet for hele rummet og underordner sig selve designkonceptet for rummet til vandbehandlinger. I rummelige værelser behøver du ikke at spare plads og ikke lægge badekarret mod væggen, placere det i midten af ​​rummet eller i det mindste give adgang fra alle sider, du får et helt andet kig på badeværelsesmiljøet..

Kongeligt bad

Et rummeligt badekar, der er placeret som en konge i midten af ​​rummet, har en tilsvarende følge – en luksuriøs lysekrone til belysning, opbevaringssystemer til alt hvad du har brug for, en elegant hylde til det væsentlige og en behagelig bænk til hvile.

Mørke nuancer på badeværelset

Endnu et eksempel på et badekar omgivet af luksuriøse omgivelser, lidt boheme, men alligevel moderne..

Stenmur

Et ovalt, snehvidt badekar bliver øjeblikkeligt fokus for opmærksomhed, når det placeres mod en stenmur. Vægskærmens originale design bragte et strejf af landlig, rustik chik blandt det moderne interiør til badeværelsesmøblerne.

Sort og rundt badekar

Det originale mørkefarvede runde badekar havde brug for møbler, der var ikke mindre smarte end dem selv. Carrara marmor med en kombination af udsmykkede keramiske fliser er en fantastisk tilføjelse til et luksuriøst interiør.

Lappearbejde på gulvet

Badeværelse med udskårne ben med messingbelagt tilbehør passer perfekt ind i den elegante atmosfære i dette badeværelse med patchworkgulv, håndvaskstøtte i smedejern, forgyldte haner og udskårne spejlrammer.

Luksus badeværelse

Det kongelige interiør i dette rummelige badeværelse er fascinerende – et badekar. Stående ved et buet vindue, en luksuriøs lysekrone over det og et belysningssystem, der gør det muligt at belyse rummet perfekt, snehvide møbler og endda et toiletbord.

Loft lameller

Dette badekar, der var lavet af et enkelt stykke sten, blev ikke forgæves placeret på podiet som omdrejningspunktet. Den originale loftdekoration ved hjælp af lamelteknikken er blevet en anden tilføjelse til det ikke-trivielle design af rummet til vandprocedurer.

Usædvanligt formet badekar

Oval bad

Centerbad

I sølvfarvede nuancer

Usædvanligt bad