Det originale design af køkken-stuen med et areal på 20 kvadratmeter

Flere og flere studiolejligheder vinder popularitet, og væggene er praktisk talt fraværende. Hele lejligheden er et stort multifunktionelt værelse, som er ret moderigtigt og interessant på det seneste. Ofte beslutter folk at kombinere køkkenet med stuen. I en studiolejlighed tilbydes denne mulighed. I det sædvanlige vil det være nødvendigt at rive væggen ned, hvilket betyder, at der kræves tilladelse fra de relevante myndigheder. Ved nøje at overveje interiøret kan du skabe et originalt design, der kan imponere både værterne og deres gæster..

kuhnya_gostinaya_20_kv_m_044134567ottesnehvidt køkken-stue stue i moderne stil stue og køkken i blå toner

Kombinationsfunktioner

Hvis vi taler om en almindelig lejlighed, så er stuen og køkkenet to forskellige rum, der skal kombineres. Dette kan kun gøres, hvis væggen ikke er bærende, og nedrivningen ikke vil skade strukturen i boligbyggeriet. Ved demontering skal du indhente tilladelse fra en regeringsorganisation, uautoriserede ændringer i designet er forbudt. Denne demontering vil ikke gå ubemærket hen, så det ville være dumt at snyde, for i dette tilfælde vil der blive pålagt sanktioner, og muren skal returneres til sin oprindelige position for egen regning.

Når væggen rives ned, forbliver køkkenet på det samme sted, da al kommunikation er placeret på dette sted og ikke bør flyttes, da dette ikke giver praktisk mening. Desuden vil flytning af kommunikationssystemer medføre yderligere finansielle omkostninger. Efter at have gennemtænkt interiøret kan du gøre det stilfuldt, originalt og harmonisk, og 20 firkanter er nok til at skabe to funktionelle områder.

køkken-stue design med et areal på 20 firkanter køkken-stue design med grøn sofa design af en lille køkken-stuesofa zoneinddeling zoneinddeling med to blå sofaer interessant køkken-stue designklassisk design

Fordele og ulemper

Ombygning skal behandles meget ansvarligt, inden arbejdet påbegyndes, skal du se de færdige muligheder igennem, beslutte stilretningen og tage højde for alle fordele og ulemper ved en sådan virksomhed.

Fordelene ved foreningen:

 • Udvidelse af rummet, udseendet af frie zoner og plads for at bringe designideer til live.
 • Skiftende belysning på grund af det faktum, at der i et sådant rum vil være flere vinduer end separat.
 • Du kan nemt og bekvemt kommunikere med gæsterne, mens du er i køkkenet.
 • Ved hjælp af en studiolejlighed kan du oprette et stilfuldt og utraditionelt design, der kan glæde hver dag.
 • Når du er i køkkenet, kan du styre et lille barns handlinger i stuen.
 • Store fester og familiemiddage kan arrangeres.
 • Du kan spare på udstyr, for nu har du ikke brug for to fjernsyn, et stort er nok «plasma».

2017-12-25_17-50-02 2017-12-25_17-51-56 2017-12-25_17-53-05 kuhnya_gostinaya_20_kv_m_005

På trods af en række fordele er ulemperne ikke mindre betydelige:

 • Duften af ​​mad. For at undgå dette er det nødvendigt at købe en meget kraftig emhætte, men det er ikke en kendsgerning, at den vil klare 100%.
 • Irriterende lyde af teknologi om natten: køleskab, mikrobølgeovn og andre.
 • Hurtig forurening af rummet, konstant rengøring er påkrævet.

køkken med stue adskilt af en sofakøkken-stue 20 firkanter med skillevægkøkken-stue i hvide farverkøkken-stue med barkuhnya_gostinaya_20_kv_m_009 kuhnya_gostinaya_20_kv_m_015 kuhnya_gostinaya_20_kv_m_021 kuhnya_gostinaya_20_kv_m_023

Layout regler

De fleste designere råder til kun at allokere en femtedel af det samlede areal til køkkenet, give alt andet til stuen, da det er her gæster, børn og andre husstandsmedlemmer vil være.

Det er vigtigt at overveje en række regler og designretningslinjer for ikke at skabe rod:

 • Du skal skabe ledig plads i nærheden af ​​køkkenoverflader, afstanden skal være mere end en meter.
 • Vask, komfur og køleskab er bedst placeret så tæt som muligt, så de er inden for gåafstand.
 • Belysningssystemet skal være gennemtænkt, begge områder af rummet skal have individuel belysning.
 • Spisebordet bruges bedst som en afgrænsningslinje mellem to områder..
 • Ved hjælp af blanke overflader og spejle kan du visuelt øge rummets størrelse, hvilket er vigtigt for et areal på 20 kvadratmeter.

køkken-stue med orange sofakuhnya_gostinaya_20_kv_m_024 kuhnya_gostinaya_20_kv_m_028 kuhnya_gostinaya_20_kv_m_029 kuhnya_gostinaya_20_kv_m_030

Zoneringsmetoder

Du kan opdele et værelse i to funktionelle zoner ved hjælp af:

 • Falske gipsplader skillevæg. For et mere interessant udseende kan du gøre det til en fancy geometrisk form..
 • Bardisk. Dette er en stilfuld og funktionel mulighed, stativets design kan være absolut enhver, materialerne vælges bedst i overensstemmelse med stilen.
 • Glidende skillevæg. Denne mulighed er den mest interessante og praktiske, fordi rummet på det rigtige tidspunkt kan opdeles og derefter kombineres igen..
 • Gulv i etager og placerer køkkenet eller stuen lidt højere, som på et podie.
 • Farver og materialer.
 • Belysning.
 • Buer, træelementer.
 • Sofaer eller blødt hjørne.

kuhnya_gostinaya_20_kv_m_042% d0% b7% d0% be% d0% bd-% d0% b1% d0% b0% d1% 80% d0% bd-% d1% 81% d1% 82% d0% be% d0% b9 % d0% b7% d0% være% d0% bd2 % d0% b7% d0% be% d0% bd% d0% b8% d1% 80køkken-stue med en lys sofalille køkken-stue med grønne tonerorange køkken og lys stuelyst køkken-stue med mørk sofa

Efterbehandling funktioner

Tyve kvadratmeter er et meget lille område, så du skal være særlig opmærksom på udsmykningen af ​​rummet. Det er bedst at bruge lyse farver, der visuelt kan øge rummets størrelse. Gulvet kan gøres lidt mørkere, loft og vægge udføres bedst med beige eller hvidt. Kontrastfarver kan kun bruges som indsatser med fokus på detaljerne. Tværtimod kan mørke toner visuelt «stjæle» flere meter, så det er bedre at nægte dem.

Hvis gulvet er valgt til at være monokromatisk, er det bedre at bruge et laminat og lægge et stilfuldt tæppe nær sofaen. Hvis gulvet er forskelligt i forskellige zoner, er det bedst at lægge et tæppe i stuen, men at flise køkkenet med fliser.

skandinavisk designmoderne sort-hvidt køkken-stuemoderne interiør hyggeligt køkken kombineret med stuenkuhnya_gostinaya_20_kv_m_032 kuhnya_gostinaya_20_kv_m_034-650x823 kuhnya_gostinaya_20_kv_m_036 kuhnya_gostinaya_20_kv_m_041

Korrekt valg af møbler

Køkkenmøbler installeres bedst i en linje eller i et brev «G». Således bruges pladsen så effektivt som muligt. Det er bedre ikke at lægge et stort headset, da det fylder pladsen op. Det er bedst at foretrække hængende kasser og skabe, hvis højde når loftet.

Køkkenvæggen kan vælges i samme farve som sofaen eller andre møbler, som er den vigtigste i rummet. Ved hjælp af gule eller grønne møbler kan du distribuere accenter, skabe en lys kontrast mellem interiøret og møblerne. Det er bedre at købe en indbygget opvaskemaskine og vælge et bord og stole afhængigt af det indre af rummet.kuhnya_gostinaya_20_kv_m_060 kuhnya_gostinaya_20_kv_m_069 kuhnya_gostinaya_20_kv_m_070

Siddeområdet skal heller ikke være rodet med en overflod af møbler, der er sofa nok, et par lænestole og et sofabord. Af hensyn til rummets funktionalitet kan du bruge væghylder, det er også bedre at hænge fjernsynet på en af ​​væggene. Hvis du skal sove i stuen, er det bedst at bruge foldemodeller. Det er bedst at placere sofaen foran fjernsynet på en sådan måde, at ryggen vendes mod køkkenet. Det er bedst at bruge rene gardiner, tyl eller rullemodeller som gardiner, som kan bruges til at regulere naturligt lys..

kuhnya_gostinaya_20_kv_m_059funktionel køkken-stuesort og hvidt køkken med stueelegant køkken-stue designchokolade køkken-stue