Bue i stuen: interessante nyheder i fotogalleriet

Smukke buede designs bruges til elegant interiør. Der er mange indretningselementer, der kan give et rum en fejlfri æstetik. Skulpturelle og arkitektoniske interiører har noget særligt. En smuk bue kan fuldstændig ændre indretningen, hvad enten den er enkel eller storslået. Fotoeksempler på denne artikel demonstrerer perfekt denne idé..

Formålet med buen i stuen

Buer er strukturelle elementer i en bygning, der ofte indrammer indgangen, idet de er bærende strukturer. De blev brugt i bygninger i næsten 4.000 år, hvoraf de mest berømte blev bygget af de gamle romere, fordi disse arkitektoniske elementer ikke kun havde en strukturel funktion, men også en fantastisk æstetik. I dag har introduktionen af ​​en bue i det indre af stuen en række fordele:

  • Visuelt udvider rummet, som traditionelle døre ikke gør.
  • Indfører ekstra lys i rummet.
  • Gør interiøret mere interessant og sofistikeret.

Hvis du designer en ny bygning eller vil drastisk ændre designet på værelser i en eksisterende struktur, ville det være rart at inkludere en bue som en del af stuen, selvom dit overordnede udseende skal være moderne. Mange moderne hjem har ikke buemærker, men det er relativt let at konvertere en almindelig døråbning til en buet døråbning. Hvis du vil gøre dette, skal du overveje, hvordan du kan anvende et buet overlap for den mest dramatiske effekt..

Typer af buer og fremstillingsmaterialer

Gør buen i din stue speciel ved at bruge et andet materiale end resten af ​​rummet. Dette vil give dig en ekstra tekstur. Træ er det perfekte valg, men hvorfor ikke gå efter noget mere kunstnerisk som skulptur?

Mini buer

Tænk på en bue, og du henviser muligvis til et typisk romersk design med en halvcirkel øverst. Buer bør ikke kun være begrænset til denne model. Meget mere interessante muligheder kan laves med moderne byggematerialer. Grunde buer, der spænder over mindst en dobbelt romersk bue, ser godt ud i moderne åbent hjem. Lav bue kan oprette separate zoner i et multifunktionelt rum uden at adskille dem fra hinanden.

Buede franske døre

Der er mange typer af åbne buer. Med buede franske døre kan du dog have åben adgang i nogen tid, mens du stadig kan oprette to separate rum. Det er en god idé at oprette en sådan struktur. En glaseret døråbning inde i buen giver dig det bedste fra begge rum.

Rå murværk

Nogle mennesker elsker udsat murværk og vil bruge det igen og igen i deres projekter. For andre ser det deprimerende ud, så der vil være et ønske om at undgå sådan indretning for enhver pris. Dette er et spørgsmål om personlig smag. Et sted, hvor de fleste er enige om, at murværk ser godt ud, er buegangen. Der er noget ved en muret buegang, der ser fantastisk ud med en særlig æstetik. Hvis du har en passion for mursten, skal du bruge dem i en bue.

Bue i stuen lavet af gipsplader

Hvis du har en indgang til stuen, som du gerne vil gøre til en bue, skal du vælge gipsvæg. En erfaren håndværker vil relativt let og hurtigt kunne lave en hvælving af dette materiale. Buen vil ikke have en strukturel fordel, men det vil se fantastisk ud. Tænk på nogle blomsteragtige mønstre, ikke bare en glat kurve.

Stue design med buer: foto i forskellige stilarter

Den smukke stue i klassisk stil har en buet indgang, og dette er en meget elegant detalje, især i tilfælde af et sofistikeret interiør. Stuen har et traditionelt, elegant design med moderne accenter. Oftest dekorerer en bue værelser i traditionel stil. Loftet er smukt, og søjlerne og buede vægge er også udsøgte detaljer. Hele rummet ligner et luksuriøst, sofistikeret rum. Den store vedhæng lysekrone er omdrejningspunktet, men hele indretningen skiller sig faktisk ud..

Selvfølgelig behøver ikke alle buer at være så indviklede og komplekse. Det klassiske design er smukt og tidløst, men du kan indarbejde en bue i en lidt moderne stil. For eksempel kan en stue stadig være traditionel, men med et strejf af utraditionel indretning. En bue er en interessant arkitektonisk detalje, der kan forvandles til den mest uventede form..

Et andet eksempel på et forenklet buedesign kan indrettes i rustik stil eller hytte. Træet giver rummet et lyst touch, indtrykket forstærkes af alle de stilfulde udskårne detaljer. Det overordnede design er dog fortsat enkelt. Farven ligner meget den, der bruges til trægulve, hvilket skaber symmetri og konsistens og tilføjer elegance og varme til rummet..

Middelhavsstuen har et andet bue design. I dette tilfælde er strukturen lavet af mursten og sten. Det giver tekstur til indretningen og tilføjer også lidt rustik charme til rummet. Windows kan også være buet eller panoramisk på hele væggen.

Bue mellem køkken og stue

Eftermontering af et lille køkken uden at tilføje kvadratfod kan være frustrerende: for mange opgaver til at passe ind i et begrænset rum. Køkkenet kan dog fungere godt og indeholde interessante elementer, når det kombineres med stuen..

Det første trin til at skabe et rum, der forbinder to tilstødende rum, er at gøre rummet mere voluminøst og åbent gennem en bue. For at forbedre designet kan du åbne væggene mellem køkkenet og stuen ved at installere en hvælving. Ved at åbne væggen og lade synslinjerne strække sig ud over køkkenet, skaber du følelsen af ​​mere plads uden at spilde gulvplads..

Buede vinduer i stuen

Buede vinduer i stuen er en stilfuld tilføjelse til ethvert hjem. Hvis du kan lide tanken om et buet vindue, skal du vælge flere i umiddelbar nærhed. Hold dem i samme forhold til hinanden, men du er velkommen til at ændre størrelsen. Buede vinduer tilføjer et trendy og elegant look til enhver stue.

Buen i stuen er et fantastisk dekorativt træk, som i dag er let at opnå takket være moderne byggematerialer. Du kan tilføje dette arkitektoniske element til et værelse i enhver stil.