Art Nouveau -gang: 100 designideer

Indretningskunsten har i dag et stort antal stilarter, der er kommet fra forskellige epoker, lande, folk og forskellige former for kunst. En af de mest populære og harmoniske er Art Nouveau – blød, naturlig, glat og raffineret.

Funktioner i jugendstil i interiøret

Denne stil er for mennesker med en fremragende sans for stil og smag uden at stræbe efter pomp og prætentiøsitet. En harmonisk og elegant kombination af bløde og pastelfarver, brug af naturlige materialer og naturlige motiver. Moderne er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​buede linjer i arkitektoniske strukturer, glatte kurver i indvendige elementer. Moderne er kendetegnet ved asymmetri, tilstedeværelsen af ​​glaselementer og dekorativt tilbehør, blødhed og komfort i belysningen.

Indretning i moderne stil

For at skabe et interiør i denne stil har vi brug for: efterbehandling eller strukturer af ovale og afrundede former, trægulve eller efterligning af en neutral naturlig farve «under træet», miljøvenlige møbler af naturlige materialer med smedede detaljer, farvet glas og farvede vinduer, usædvanlige asymmetriske lamper og skærme, æstetiske skulpturer, malerier, figurer, tekstiler fastholdt i en farvepalet, marmor eller stenmaterialer til dekoration af forskellige indvendige komponenter.

Entré i art nouveau -stil i huset

I gangen til et stort hus kan Art Nouveau -stilen realiseres i al sin pragt og mangfoldighed under hensyntagen til alle de vigtigste egenskaber og krav. Hvis du planlægger dit hus fra begyndelsen af ​​byggeriet til det endelige indretning, kan du på forhånd tænke på, hvordan du kan implementere de arkitektoniske træk ved jugendhallen allerede på design- og konstruktionsstadiet. Og på scenen af ​​efterbehandling er det allerede nødvendigt at introducere indretningselementer i jugendstil, vælge den passende efterbehandling af loft, vægge, gulv. Og det er i huset, at en af ​​modernitetens vigtigste nuancer kan bruges – installation af smedede eller trætrapper, store trin.

Entré i art nouveau -stil i lejligheden

I tilfælde af Art Nouveau -indretning på gangen i en almindelig lejlighed bliver du sandsynligvis nødt til at introducere de vigtigste karakteristiske detaljer og stilelementer. I betragtning af den lille, oftest størrelsen på gangen. Derfor er det vigtigt at bevare en sans og stilfølelse. Designere anbefaler ergonomiske treskabe til opbevaring af tøj og sko og brug af blomster eller naturlig indretning, spejle.

Væggene kan delvist dekoreres med natursten passende til Art Nouveau; for at dække gulvet skal du vælge laminat, parket eller linoleum i naturlige nuancer «under træet», som, plus alt, vil være let at vedligeholde og bruge på gangen. Og selvfølgelig et par tilbehør, der repræsenterer jugendstil.

Tapet i jugendstil til gangen

Tapet til gangen i jugendstil udtrykker hovedtræk ved denne stil. Så til din gang er tapet af diskrete pastelfarver, almindeligt eller med buede glatte mønstre, blomsterornamenter eller marmormotiver, perfekt. Det er bydende nødvendigt at tage højde for belysningen af ​​rummet med naturligt og kunstigt lys. Hvis gangen er godt oplyst, kan du vælge tapet i mørkere nuancer, men hvis rummet ikke er tilstrækkeligt oplyst, skal du foretrække lyse nuancer af tapet.

Art nouveau -malerier til gangen

En af de vigtigste betingelser for placeringen af ​​vægkunst er kombinationen af ​​billedets farveskema med farveskemaet i det indre af gangen. Det vil sige, ligesom alt i Art Nouveau, et billede eller flere malerier skal laves i temmelig tilbageholdte farver, have naturlige motiver, bløde konturer og glatte linjer til rådighed. Hit, hvad der hedder «Nemlig» der vil være en sammensætning af tre eller fire malerier af samme tema, placeret asymmetrisk på væggen.

Lysekrone i gangen moderne stil

Enhver form for belysningsarmaturer er perfekte til moderne: væg, loft, ophængt. Det er vigtigt at være opmærksom og korrelere dimensionerne på gangen og lysekronen samt belysningsgraden, når lampen er tændt. Til en stor og temmelig høj gang er der brug for en stor og kraftig lysekrone. Hvis gangen er lille, så ville den ideelle mulighed være små en eller flere lamper, spotter, væglamper i smukke, afrundede nuancer med smedede detaljer.

Art nouveau -møbler i det indre af gangen

Moderne møbelproducenter tilbyder os et elegant udvalg af færdige sæt møbler til gangen. Du kan også foretage en individuel ordre ved at vælge materiale, tilbehør og indretning, altid med smede- og glaselementer, spejle. En glimrende løsning er farvet farvet glas i møbeldøre, indvendige og indgangsdøre placeret på gangen. Uanset om du køber færdige møbler eller foretager individuelle ordrer, er det vigtigt at vælge møbler, der «vil passe ind» i det indre af gangen i den valgte stil i størrelse, materialer og indretning.

Ganginteriør i moderne stil moderne

Den moderne jugendstil kaldes ofte moderne klassikere. Denne mening har virkelig en eksistensret. Takket være moderne innovationer har vi et nyt højt belysningsniveau, ergonomiske møbler af høj kvalitet, forskellige innovative teknikker og teknologier til efterbehandling og indretning af lokaler. Vi kan ty til hjælp fra professionelle designere. Men samtidig vil nogle af de gamle, klassiske regler og stilfunktioner, interessante, gennemprøvede gennem årene, teknikker og detaljer, forblive i moderniteten. Det er denne kombination af nye og gamle ideer og løsninger, der gør den moderne stil så populær, elsket, uovertruffen..

En entré i jugendstil er et moderne, der ikke mister sin relevans, funktionelle, æstetiske og hyggelige valg. Sådan et stilfuldt, komfortabelt og udstyret værelse, som først møder alle, vil helt sikkert være en værdig start på at lære dit gæstfrie hjem at kende..