Appleov Mac Pro stiže u prosincu

Nakon što je predstavljeno u lipnju prošle godine, Appleovo novo stolno računalo Mac Pro, koje očekuju pretežno profesionalni kupci s obzirom na raspon i prodajnu cijenu, bit će dostupno sljedećeg prosinca. Prvotno najavljen za ovu jesen, onaj koji je već dobio nadimak rende za sir zbog dizajna njegove središnje jedinice konačno će stići malo prije Božića; Budući da je kraj jeseni bio 21. prosinca, tvrtka iz Cupertina mogla je zapravo održati obećanje.

Apple planira dolazak svog novog Mac Pro -a za mjesec prosinac

Apple najavljuje da će Mac Pro 2019 konačno biti objavljen u prosincu

Nakon što je američko FCC dobilo odobrenje za marketing i već je distribuirano nekolicini odabranih influencera, uskoro bi se trebalo izvršiti predbilježba za Mac Pro i njegov zaslon Pro Display XDR, koji će pratiti dolazak dugo očekivanih novih MacBook Pro 16 ″ danas.

Apple bi, međutim, uskoro mogao pokrenuti predbilježbe za svoj Mac Pro i Pro Display XDR zaslon.

Apple najavljuje dolazak svog novog Mac Pro -a po cijeni od 6000 dolara i XDR zaslona za mjesec prosinac

Ako Apple ne navede pojedinosti o točnom datumu marketinga svog Mac Pro -a, marka Apple željela je pojasniti tehničke performanse uređaja. Doista, iako je predstavljanje mjeseca prosinca najavljivalo trostruko upravljanje 8K tokovima, glasnogovornik tvrtke sada tvrdi da bi ovo novo računalo trebalo moći podnijeti dvostruko više ili šest istovremenih prijenosa..

Apple Mac Pro, vrhunsko računalo koje očekuju profesionalci

Appleov novi Mac Pro 2019. bit će predstavljen u prosincu

@ techcrunch.com

Usmjeren na zahtjevnu klijentelu i posebne potrebe, Mac Pro zadržava status vrhunskog ili čak prestižnog stroja, objavivši skromnu svotu od 5.999 USD za svoj toranj i 4.999 USD za Pro Display XDR ekran koji ga prati.. Komplet ruleta također će se nuditi kao opcija po cijeni koja je još uvijek nepoznata..

Mac Pro od 5.999 USD i zaslon s prikazom XDR od 4.999 USD

Apple će u prosincu predstaviti novi Mac Pro i 4999 USD Pro Display XDR zaslon

Pronađite sve vijesti o Appleu i visokoj tehnologiji u našoj kategoriji Technews i na našoj službeni Twitter račun.