Apple predstavlja sljedeću generaciju svojih slušalica AirPods

Uz lansiranje novih iPad Mini 5 i Air 2019, kao i najnovijih IMaca, Apple je upravo najavio dolazak nove generacije bežičnih slušalica AirPods, dvije godine nakon prvih i njihov popularni uspjeh. Ovaj 2.0 očni pribor 2.0 sada sadrži opcijsko kućište za bežično punjenje i novi čip H1, zamjenjujući prethodni w1 i nudeći dulje trajanje baterije. Virtualni asistent “Hej, Siri” također je u igri.

Apple predstavlja nove bežične slušalice AirPods

sliku novih slušalica AirPods 2 koje je predstavio Apple i prodao s kućištem za bežično punjenje

Ova nova generacija AirPoda zadržava isti dizajn kao i njeni prethodnici i opremljena je ili standardnim kućištem za punjenje, ili novim bežičnim modelom kompatibilnim s Qi -om i munjama, s LED indikatorom preostale razine napunjenosti baterije.. Apple također nudi kupnju potonjeg, kompatibilnog s površinom za punjenje AirPower predstavljenom u vrijeme izlaska iPhonea X i kompatibilnom s Apple Watchom.

AirPods 2.0 sada je dostupan s dodatnim bežičnim kućištem

Nove Apple AirPods slušalice prodaju se s kutijom za bežično punjenje po cijeni od 229 eura

Prema robnoj marki Apple, novi čip H1 koji opremljuje ove nove AirPods 2.0 prikazuje vrhunske performanse u odnosu na W1, od Apple Watch -a i koji je do sada opremio prvu generaciju. Vrijeme razgovora tada se povećava za 50% za ukupno trajanje pomjereno na dva sata, dok se vrijeme kašnjenja smanjuje za 30%. Također se procjenjuje kvaliteta mikrofona, kao i vrijeme povezivanja i uparivanja s uređajima. Ove nove slušalice, opremljene bluetoothom pete generacije, također su kompatibilne s “Hej, Siri”, virtualnim pomoćnikom koji se već nudi na ostalim proizvodima robne marke.

AirPods 2.0 sadrži novi H1 čip vrhunskih performansi

Appleova nova generacija AirPoda opremljena je čipom H1 za bolje trajanje baterije

Ove će nove AirPod -ove nove generacije biti dostupne po dvije različite cijene, ovisno o odabranom modelu kućišta, 179 eura za standardnu ​​i 229 eura za novu bežičnu verziju. Imajte na umu da će korisnici AirPodsa 1.0 također moći kupiti ovu novu bežičnu kutiju, koja se samostalno prodaje za 89 eura. Kao i sa svojim tek predstavljenim IMac računalima, Apple je stoga odlučio zadržati svoj cjenik i ne primijeniti povećanje cijene, unatoč vrhunskim performansama svojih novih proizvoda..

Apple nije povećao cijene svojih novih proizvoda

Novi Apple AirPods imaju bolju vezu i trajanje baterije od prve generacije