A nappali belseje konyhával kombinálva

Ennek a stílusnak a neve önmagáért beszél, nevezetesen: a nappali és a konyha kialakítása, egy szobává egyesítve. Egy ilyen belső tér a legjobban alkalmas nagy szobákhoz, bár ha a ház nem ilyen, akkor ez a technika vizuálisan növeli a teret. Ezenkívül a fény több lesz, mivel egy ablak helyett a szobát már legalább kettő megvilágítja.

A nappali belső jellemzői a konyhával kombinálva

Ennek az iránynak a sajátosságai az, hogy úgy lehet, mint a konyhában és a nappaliban. Miután elkészítette a finomságokat, azonnal elmehet vendégeivel vagy családjával a nappaliba, és kényelmesen ülhet a puha karosszékeken vagy a kanapén. A vendégekkel vagy a háztartásokkal való kommunikáció során nem kell elhagynia a szobát, és el kell mennie a konyhába, hogy több teát főzzön vagy ételt hozzon, miközben elveszíti a beszélgetés fonalát. Csak pár lépést tehet a konyhába, folytatva a kommunikációt. Ezenkívül ez a belső tér nagyon vonzónak tűnik..

A nappali belseje konyhával kombinálva

Ha a konyha négyzete nagy, de a nappali nem, vagy fordítva, akkor egy ilyen tervezési megoldás nagyon jól illik, és egy nagy család számára ez a megoldás egyszerűen pótolhatatlan. Így például, ha kicsi a konyha, és nincs hová nagy normál asztalt tenni, akkor a legtöbb család kénytelen egy kis asztalnál összebújni. Ezért, ha a konyhával kombinált nappalit választja, akkor nyugodtan elhelyezheti a kívánt méretű asztalt, és örömmel ülhet rá..

Felelősségteljesen kell megközelíteni a nappalival és a konyhával kombinált ilyen belső kialakítást, mivel az eredménynek egy egységes stílusú szobának kell lennie..

A konyhával kombinált nappali nagyon előnyös és kényelmes előnye, hogy nem kell pénzt költenie egy másik TV -re a konyhához. Sokan szeretnek tévét nézni – filmeket és programokat a konyhában evés vagy ételkészítés közben. Ebben a tervezési megoldásban ez a probléma megoldódott – tegyen egy nagy TV -t (a plazmapanel jobban megfelel), hogy látható legyen mind a konyhából, mind a nappaliból.

TV a nappaliban a konyhával kombinálva TV a nappaliban és a konyhában egyszerre A TV kényelmes elhelyezése a nappaliban a konyhával kombinálva

Ezenkívül harmonikusan illeszkedik a nappali belsejébe a konyhával kombinálva, egy közös kandallóval.

Kandalló a nappaliban a konyhával kombinálva A nappali belső jellemzői a konyhával kombinálva A kandalló érdekes kialakítása Közös kandalló a nappaliban és a konyhával kombinálva Szokatlan kandalló a képen

Mielőtt a nappalit a konyhával kombinálná, mindent át kell gondolnia a legapróbb részletekig. Fontos megjegyezni, hogy a gyakori konyhai főzés során a szag elterjed a nappaliban. Természetesen felszerelhet egy erőteljes páraelszívót vagy szellőzőrendszert, hogy kényelmesen érezze magát a nappaliban..

Páraelszívó lehetőség a nappali és a konyha kombinációjához A képen látható csuklya a belső térben A nappali belseje konyhával kombinálva Harmonikusan integrált motorháztető a belső térben Nappali konyhával kombinálva a képen Páraelszívó a belső tér részeként

A nappali zónázása a konyhával kombinálva

A nappalival és a konyhával kombinált helyes belső kialakítás érdekében helyesen kell zónákra osztani a teret. Az egyik legnépszerűbb zónázási módszer a padló különböző anyagokkal vagy különböző szőnyegekkel való lefedése. Használhat színzónát is, azaz a konyha padlóját egy színre, a nappali padlót pedig egy másik színre festheti. Különböző anyagok segítségével azonban a zónázási hatás a legjobb minőségű lesz. A csempe harmonikusan fog kinézni a konyhában, a nappaliban pedig szőnyeg, laminált vagy parketta választható.

Ezenkívül a zónák nagyszerű módja a befejezés, a konyha és a nappali padlójának és falainak festése különböző anyagokkal vagy színekkel..

Zónázás a nappali belsejében a konyhával kombinálva Zónázás szőnyeggel Szőnyeg, mint a zónázás módja a fotón Belső zónázás Tervezői zónázás szőnyeggel A nappali kialakítása konyhával kombinálva, zónákra osztva Zónázó hatás Nappali konyhával kombinálva, példa a zónákra

A bárpult nagy övezeti hatást hozhat létre. A szoba belsejétől függően új dizájnt készíthet a bárpultról, vagy hagyhatja a fal egy részét, amely egykor elválasztotta a konyhát és a nappalit. Ezt a szerkezetet díszítő kővel, csempével, faburkolattal, téglával vagy bármilyen más anyaggal díszítheti..

A bárpultnak számos előnye van: először is, amint már fentebb említettük, kiválóan alkalmas a helyiségek zónákra osztására, másodszor pedig a bútorok része lehet, vagyis kiegészítő munkaterületként használható. Ráadásul könnyű harapnivalókhoz és gyors teákhoz is praktikus. Ne felejtse el, hogy a bárpult el tudja látni rendeltetését, vagyis bárpult lehet. Körülötte székeket helyezhet, a tetejére poharakat és borospoharakat akaszthat..

Bárpult a nappaliban és a konyhában Szokatlan bárpult a belső térben Bárpult, mint munkaterület Elegáns bárpult a belső térben

Sok tervező étkezőasztalt használ a zónázási hatáshoz, amelyet a konyha és a nappali határán kell elhelyezni. Ez tökéletesen megszervezi és megosztja a teret. Ehhez az övezeti módszerhez gyakran hozzáadnak még egy övezeti módszert – a könnyű zónázást. Önmagában megadja a kívánt zónázási hatást, és ha az étkezőasztal fölé alkalmazzák, akkor hangulatos és kényelmes étkezőhelyet kap. A zónázás ezen változatában a lámpák sora leggyakrabban az étkezőasztal fölé van függesztve, alacsony. Így 2 osztást kapunk: alsó (asztal és székek) és felső (lámpák, amelyek úgy tűnik, hogy szerepet játszanak «könnyű függönyök»). A lámpák színei is szerepet játszhatnak a nappalival és a konyhával kombinált hangulatban. Javasoljuk, hogy meleg árnyalatú színeket válasszon, például sárgát, vöröset, narancsot és bordót. Az otthonosság és kényelem mellett ezek a színek étvágygerjesztőbbé teszik az ételeket. Bár a fehéret és az átlátszót is választják, tisztaságot és a szín tökéletességét hozzák.

Fehér lámpák a nappaliban és a konyhában Zónázás lámpákkal az étkezőasztal felett A tisztaság és a tökéletesség érzése a nappaliban a konyhával kombinálva A világítás, mint a zónázás módja Világítási övezeti hatás

A zónák jó és nagyon érdekes módja lehet egy fal töredéke. Vagyis amikor a konyha és a nappali közötti falat lebontják, annak egy része zónázási hatásként maradhat. Kiderül, mintha egy közös helyiség lenne, de ügyesen és harmonikusan elosztva.

A fal töredéke, mint övezeti hatás Zónázás faltöredékkel

Tehát a nappali konyhával kombinált lehetősége merész és eredeti megoldás. Kiválóan növeli a teret és a kényelmet, különösen nagy családok számára.

Hangulatos és kényelmes belső nappali a konyhával kombinálva A nappali szigorú kialakítása a konyhával kombinálva Érdekes dekoráció a nappaliban és a konyhában Kényelem és kényelem a nappaliban a konyhával kombinálva A képen látható nappali és konyha kombinációja