50 kreative ideer til organisering af lagersystemer

Der er aldrig for mange lagersystemer. Dette mener også ejerne af store private huse, hvor der kan tildeles et separat rum til opbevaring af ting, og dem, der «heldig» har en lille lejlighed, hvor hver kvadratcentimeter skal skæres ud for at udstyre selv en lille hylde. Vi gør dig opmærksom på et imponerende udvalg af praktiske og funktionelle projekter til oprettelse af lagersystemer i huse og lejligheder i forskellige størrelser og layout. Måske er nogle af dem allerede kendt for dig, mens andre du vil se for første gang, under alle omstændigheder har de alle bestået tidstesten og testen af ​​styrke og praktisk. Indret dit hjem med komfort og bekvemmelighed – tag inspiration fra projekter fra udenlandske og indenlandske designere.

Rationelt og ergonomisk opbevaringslayout

Opbevaringssystemer i soveværelset

I næsten ethvert soveværelse er der installeret et klædeskab eller et helt garderobesystem til opbevaring af tøj, linned og tilbehør. Men oftere end ikke er disse foranstaltninger ikke nok, fordi det ville være praktisk at opbevare her i rummet til at sove og hvile, ekstra tæpper eller tæpper, skift af sengelinned eller puder til gæster, der overnatter. Alle disse ting kan passe i skufferne i bunden af ​​sengen..

Skuffer under sengen

Det kan enten være absolut glatte skuffer med knap mærkbare huller til let åbning eller udtræksbokse forsynet med beslag – vægten afhænger af sengemodellen og mængden af ​​ledig plads under sengen..

Sengestel med skuffer

Seng med opbevaringssystemer

Kasserne kan have forskellige størrelser. En udtræksboks i hele sengens længde er sværere at trække ud, men du kan putte ting i den, som du ikke vil folde og bøje. Og to små skuffer i bunden af ​​sengestellet er den mest almindelige opbevaringsorganisation..

Opbevaring i soveværelset

Skuffer med beslag under sengen

Selvom din sengs design ikke oprindeligt gav mulighed for tilstedeværelse af skuffer, kan du desuden lave dem af et materiale, der matcher farve og tekstur til sengens kvalitet. I dette tilfælde vil størrelsen og vægten af ​​skufferne afhænge af, hvor ofte du skal trække dem ud, og hvor meget du er villig til at lægge i det..

Trækasser, der matcher sengens stel

Skuffer som opbevaringssystemer kan monteres ikke kun under sengen, men også som et hvilested, som om nødvendigt kan omdannes til et soveplads.

Lagersystemer i den bløde zone

I snehvide farver

Og den næste mulighed for at arrangere flere skuffer er allerede forbundet med brugen af ​​ledig plads under platformen, som sengen er placeret på. Det ville være et utilgiveligt tilsyn at efterlade en sådan mængde brugbart rum uden rationel udnyttelse..

Skuffer i platformen

Hvis et soveværelse designet til flere personer og udstyret med en køjeseng er udstyret med opbevaringssystemer, kan skuffer ikke kun indbygges i bunden af ​​det lavere niveau af sovepladser, men også i trinene. Afhængigt af loftets højde i rummet og de tilsvarende dimensioner af to-lags strukturen kan antallet af sådanne kasser variere..

Opbevaring i et soveværelse til flere personer

Vi præsenterer din opmærksomhed på en økonomisk mulighed for at arrangere opbevaringssystemer til tøj, hvilket vil kræve et minimum af økonomiske og tidsomkostninger til konstruktionen. Bare et par rør eller stænger og dampkasse, og hvor mange opbevaringsmuligheder. Denne opbevaringsmetode vil organisk se ud i værelser dekoreret med æstetikken i industrielle stilarter, loft eller minimalisme..

Økonomi mulighed for opbevaring i soveværelset

En anden ikke den dyreste måde at installere lagersystemer, som kan udføres uafhængigt, med lidt erfaring i tømrerarbejde. Indbyggede eller bærbare reoler med hylder og hængestænger kan placeres bag gardinet. Om farve på gardinerne matcher indretning af vinduerne eller bliver til en farve accent, er op til dig.

Garderobe bag gardinet

Hvis det var nødvendigt at oprette gipsvægsnicher i dit soveværelse for at skjule ingeniørsystemer eller arkitektoniske ufuldkommenheder, ville det være underligt ikke at udnytte denne mulighed og ikke udstyre nicher til opbevaring. Indrammede bøger og fotos, smykkeskrin og andre småting vil ikke altid altid være lige ved hånden, men vil også dekorere soveværelsets interiør.

Opbevaring i nicher

Og her er et eksempel på at skabe originale opbevaringssystemer i lavt hængende skabe. Talrige hylder til tøj, der ikke skal hænges på en bøjle, er placeret inde i de snehvide blokke med næsten glatte facader. Sådanne opbevaringssystemer vil ikke optage meget af det nyttige rum i soveværelset, men faktisk vil de være meget praktiske og rummelige..

Originale lagersystemer

Originale hylder og skabe til stuen

En af de mest almindelige og enkleste måder at organisere opbevaringssystemer i en stue er ved at installere en reol. Det kan være et indbygget design, eller det kan samles i enhver rækkefølge, separate blokke – moduler. Hylder kan udelukkende bestå af åbne hylder eller være et kombineret opbevaringssystem med celler, lukkede skabe og skuffer.

Indbyggede reoler i stuen

Snehvide reoler i stuen

Indbyggede lagersystemer

En reol i stuen tilføjer øjeblikkeligt status som et hjemmebibliotek til rummet. Det er praktisk at bruge en væg med en døråbning til at gemme bøger. Åbne hylder eller celler er bygget op omkring døren (eller der bruges en bærbar model af hylder). Dermed vil opbevaringsproblemet blive løst, og stuenes nyttige rum vil blive brugt rationelt..

Bogreoler i stuen bibliotek

Åbn hylder omkring døren

Hvide hylder fra gulv til loft ser ikke massive ud trods sin størrelse. Lyse farver giver en massiv struktur lethed, friskhed.

Snehvid bogreol

Reol i hvidt

Ikke mindre populær til installation af boglagringssystemer er overfladen, hvor videozonen er placeret. Åbne hylder med bøger omkring fjernsynet ser godt ud og fylder ikke meget.

Hylder rundt om fjernsynet

Opbevaringssystemer til stuen

For en stue, hvor en pejs er installeret (som regel er den placeret i midten af ​​en af ​​væggene uden vinduer), er det logisk at udstyre opbevaringssystemer på begge sider af ildstedet. Det symmetriske arrangement af åbne hylder og gyngeskabe vil ikke kun skabe et rummeligt opbevaringssystem, men også bringe stramhed, klarhed og geometri til billedet af stuen..

Opbevaringssystemer i stuen med pejs

Originalt design i reolen

Stue interiør med reol

For en stue i en typisk lejlighed er placeringen af ​​den bløde zone ikke mod væggen vanskelig at forestille sig på grund af rummets lille størrelse. Men i private huse og lejligheder med et forbedret layout er der mulighed for at improvisere. Hvis sofaen ikke er placeret mod væggen, kan du arrangere dens bagvæg ved hjælp af et lavt stativ. Således vil antallet af lagersystemer i stuen blive genopfyldt, og billedet af rummet vil være interessant, ikke-trivielt..

Lav lagringssystemer

Så kaldet «vægge», som var så populære i slutningen af ​​forrige århundrede blandt vores landsmænd er en saga blottet. Moderne stil har en tendens til at forenkle og minimalisme – glatte skabsfacader uden indretning og tilbehør bliver en af ​​de mest populære muligheder for indlejring af lagersystemer.

Blanke facader af skabe

Køkkener og spisestuer – en ikke -triviel tilgang til opbevaring

Mange kan sige, at der er så mange opbevaringssystemer i køkkenrummet – et helt sæt møbler, og endda i mange tilfælde en køkkenø at starte op. Men der er aldrig meget lagerplads. Her er muligheden for at placere yderligere køkkenskabe under selve loftet over spisepladsen. Helt glatte fronter tiltrækker ikke opmærksomhed, ser moderne og stilfulde ud, men fungerer samtidig som en praktisk løsning til opbevaring af køkkenredskaber.

Opbevaringssystemer i spisestuen

I køkkenrummet, hvor det ikke er muligt at hænge et tilstrækkeligt antal overskabe på grund af det store antal vinduer eller deres størrelse, kan åbne hylder bruges som et alternativ. Således bliver rummet fyldt med sollys, og fadene placeres i det, man kalder «ved hånden».

Åbne hylder i køkkenet

Omklædningsrum – et sted, hvor orden hersker

Konverter en grumset og forladt loft i et privat hjem til et utroligt sprødt hvidt omklædningsrum! I et rum med et stort skråt loft og kompleks arkitektur er det ikke let at udstyre et funktionelt rum. Men for lagringssystemer er dette sted ideelt. Forlad rummet med den største loftshøjde til passagen, i områder, hvor du ikke ville være i stand til at passe i fuld højde, udstyre opbevaringssystemer – skabe og skuffer, bøjler og udtræksbokse.

Snehvidt omklædningsrum på loftet

Omklædningsrum på loftet

Omklædningsrummets hovedopgave er placeringen af ​​det maksimale antal opbevaringssystemer med minimumsforbruget af brugbar plads i utilitariet. Typisk har skabe og stativer et parallelt layout og er arrangeret i to rækker. Afhængigt af rummets størrelse og form kan du bruge tilføjelsen af ​​lagersystemer og placere dem på en U-formet måde.

Indretning af omklædningsrum

I et rummeligt omklædningsrum er der ud over skabe langs væggene ofte installeret en ø – en fritstående møbelblok, der effektivt kombinerer funktionerne i et opbevaringssystem og et stativ. Som regel er en garderobe ø en rummelig kommode med mange skuffer til opbevaring af tilbehør, smykker og andre tilføjelser til billedet..

Walk-in garderobe med ø

En anden version af garderobeøen, som, når den er fastgjort til en af ​​væggene, bliver til en halvø, er vist på det næste foto. Hvis dit omklædningsrum ikke har tilstrækkelig plads til at rumme en fuldt udbygget ø-kommode, kan denne mulighed være et effektivt alternativ, der repræsenterer et ekstra opbevaringssystem med skuffer og en bordplade til installation af poser eller smykkeskrin, tilbehør.

Let omklædningsrum med en halvø

Plads under trappen – et kalejdoskop af opbevaringsideer

Den nyttige plads under trappen er ikke let, men den skal bruges rationelt. Den første tanke, der kommer til de fleste husejere med et hjem, der har en trappe, er at organisere opbevaringssystemer. Og i dette tilfælde er der mange muligheder for at organisere skuffer eller åbne hylder, celler eller kombinerede opbevaringsenheder..

Opbevaringssystemer under trappen

Hvide hylder under trappen

Her er et andet eksempel på at bruge pladsen under trappen til at arrangere opbevaringssystemer – her er gyngeskabe, skuffer og endda et penalhus til placering af en støvsuger.

Originale celler under trappen

Designet af opbevaringssystemerne under trapperne ser harmonisk ud i design, der falder sammen med udførelsen af ​​møblerne i resten af ​​rummet. Så trappen, selv fra enden, bliver en integreret del af billedet af gangen i gangen eller gangen..

Harmonisk billede af rummet

Trapper findes normalt i gange og haller i private huse. Derfor ville det være logisk at placere opbevaringssystemer til sko og paraplyer, overtøj og tasker i rummet under trappen..

Lagersystemer i gangen

Og her er en anden måde at dekorere hylderne under trapperne for dem, for hvem ikke kun den praktiske side af sagen er vigtig, men også billedets æstetiske appel og originalitet. I dette tilfælde er lagringssystemernes form, tekstur og materiale også vigtigt.

Usædvanligt design af hylder under trappen

For nogle husejere er det mere bekvemt at placere ikke separate celler eller kasser under trappen, men et helt spisekammer, som du kan indtaste. Denne mulighed er naturligvis ikke egnet til alle trapper, det hele afhænger af strukturens størrelse og funktionerne ved placeringen af ​​understøtningerne. Under alle omstændigheder vil det være mere bekvemt at bruge penge på at installere en sensor en gang, så når du åbner dørene til dit lager under trappen, tændes lyset med det samme..

Skjult opbevaring under trappen

Pantry med hvid facade

For dem, der ikke ønsker at henlede opmærksomheden på rummet under trappen og hemmeligholde det faktum, at der er opbevaringssystemer der, muligheden med absolut glatte døre, bag hvilke hylder og celler er skjult.

Usynlige døre under trappen

Du kan gå ud over opbevaringssystemer og organisere et helt mini-kontor under trappen med et skrivebord, hylder over det og gyngeskabe eller skuffer til papirer og kontorartikler. En vigtig komponent i en sådan omarbejdning vil være at sikre et tilstrækkeligt lysniveau på arbejdspladsen under trappen..

Miniskab under trappen

Skabe, spisekammer og meget mere

At arrangere et spisekammer til alle de ting, der ikke passer ind i husholdningernes private rum, i deres garderober og kommoder, er en af ​​de sædvanlige og traditionelle måder at opbevare. I sådanne skabe kan du lægge alt det, du ikke gerne vil have vist i åbne hylder og hylder, alt det, der ikke er fornuftigt at opbevare nær sengen eller på gangen.

Pantry arrangement

Multifunktionelt skab

Når du udstyrer vinduespladser, skal du sørge for at udnytte pladsen under sæderne effektivt. Ved hjælp af det enkle princip om en kasse med et aftageligt låg kan du genopbygge rækker af opbevaringssystemer i et hus eller en lejlighed.

Opbevaringssystemer under sæderne